Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 488
  • 990
  •   1
Отговори
# 780

Имам въпрос: Дали ако имам да свалям по - малко кг по - бавно се свалят?????

Всичко си е до организъм,относително е  Grinning

# 781
  • София
МаМакуин , идвай слънце  Hug Hug
Иначе-всичко стана за около час. И аз нямам време за повече-прибирам се в 19.30, а искам и детето да си видя Simple Smile

# 782
Добро утро и от мен

данито,всичко наистина е до организъм.Моя мъж свали за месец 12 кг.,а аз 8кг.така,че ще свалиш,но бавно

късметлийски петък 13 на всички

# 783
Привет и от мене! Не съм писала два -три дни, поради липса на време!
Да се похваля и аз съм с минус 1 кг! Общо за 40 дни с Дюкан съм -4 кг!
Но и това е постижение за мене, защото килата ми за сваляне не са много!
Май ще стана и аз човек!
Много съм доволна от темата и от участничките в нея!Поздрави и целувки!
Какво стана с предаването по БНТ? Сигурно съм пропуснала!
Желая ви лек и отслабващ ден!
Днес съм на ПЗ!
Ще чета рецепти и ще правя май нещо с тиквички, че много ги обичам!
Специални поздрави на Кри-кри и на Зеленкуту!

# 784
Добро утро, отдавна не съм писала в темичката и нямам много време да ви чета. Влизам само да се отчета, че днес правя 3 месеца с режима и резултата ми е точно -19 кг. Надявах се да ги заформя на 20 , но съм в Мц и може би затова се застопорих.  Все пак съм щастлива и за толкова свалени. Колкото - толкова.

Честито на всички с намаление !

Лек и отслабващ ден на всички !

# 785
  • Варна
Привет, сладурки!  Hug

След малко ще дочитам темата, сега се вмъквам да напиша ей това

няма да има варненска среща в неделя. Всички мацуни искат да спят до по-късно.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 10:38 от dorchester

# 786
  • гр.София
Росченка, на патерички -  да си все така мила, усмихната, много обичана, здравето, любовта и късмета  да са твои постоянни спътници   bouquet
Не Съм, Фуфундрела и Изида - ПРЕ-Е-Е-КРАСНИ сте, продължавам да се учудвам колко се разхубавяват жените с този режим.
Малко жълта клюка от пресата - "Ани Салич е стопила 8кг. в рамките на месец и половина с режим, предписан от диетолог във Военна болница - птиче месо, без патешко, телешко печено, риби, обезмаслени продукти, без сол и колкото се може повече вода" Joy
Еми, благодаря за линка - много полезна статия.
М-Зиленкуту, искрено се радвам на чудесното чувство, коетохси преживяла, дай боже всекиму.
По повод срещата в Ягодите - в предишните постове излизаше 11.06./аз, определено до 21.06. не мога да мърдам никъде/, което вече мина, а видях някъде по линийките, че остават 3 седмици и не нам си колко дни - да не би да е 11.07.
Доста минусчета вече - за всички   bouquet и Hug
На всички лек и спорен ден!
Едит: Къде са снимките но Заралийките, help!

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 10:26 от dilu

# 787
  • Варна
Фенси, Пираня, Росчо, Сузана, много сте хубави! Такива приятни усмивки, накарахте ме и мен да се усмихна!  Hug

Срещата в Ягодите е на 5-6 юли, остават 22 дни.  Peace

Вещи, виж сега колко съм сериозна. Мръвката е налице:

<---------

Фоли  Heart Eyes днес да не изчезнеш!!!

# 788
  • В средата на времето
Добро утро и хубав ден от мен  Grinning
Благодаря на всички за комплиментите   bouquet Аз съм почти по средата на изпитанието, още много ми остава да дюканствам, но съм заредена с много хъс и протеини  Laughing, та мисля да успея
Ани Салич си дойде доста по-слаба още след снимките на Сървайвър, сега май си поддържа теглото.., но изглежда много добре де..

Много минусов ден на всички и Нека силата бъде с нас Grinning

# 789
  • Пловдив
Щях да пиша по-късно, но при аватара на Дори не можах да се стърпя  Flutter

# 790
Добро утро и от мен!
Днес съм тъжна, кантарев не само се мръдна, ами и нагоре мръсника. Цяла седмица вече не помръдва-единственото ми обяснение че пих повече прясно мляко -около 0.500 мл на ден и то вечер . Ама а де да ме питаш защо.
Почнах да си ям триците сурови от 2 дни с кис мляко е няма такова подуване , и след него яко глад- на някой случвало ли му се е. Целта се вижда вече, ама си скъсах нервите , нещо взе да ми бяга напред.
ПП. Не съм пред цикъл, по скоро съм в овулация дали е от това newsm78

Чудя се да не би да ми свикна организма на 1/1 и да взема да го раздвижа малко примерно 4/3 newsm78.
Дайте съвети че съм много ядосана и ми е гадно #Cussing out Cry.

Иначе съм си режимна от всякъде - ей голяма борба ще падне на финала ми се струва.

# 791
Може нещо фатално да се случи днес за телесата ни - примерно да свалим по 2 килца и по 2 см обиколки!  Simple Smile
newsm10 и аз съм за ...

за срещата ще се постарая да дойда  Hug

# 792
  • Варна
ВещиWhistling

Венерас, смени схемата,  Peace

Фен, няма да правим среща, разсъхнаха се нещата!  Cry

# 793
Сагитариус, вервай ми, че не ти трябва шеф като мен - няма случай на правилно раздадени заплати - това е най-малкото hahaha
Аз пък отслабнах, след като се задомих Thinking

Старозагорки - чак сега ви видях аз, нали съм блейка - много сте лъчезарни!  bouquet

Зеленко, браво за фурора Simple Smile На мен пък ми се случи да не ме познаят. И аз таман да се нацупондря и едната жена се блъсна в мен, погледна ме с неразпознаващ поглед и изведнъж се опули Joy На мен честно казано не ми е сособено приятно това, което предизвиквам в околните с външния си вид - поради простата причина, че не знам дали е завист /но чак такава прекрасница не съм/, възторг /малко вероятно/ или съм обикновено чучело, по което хората се заплесват hahaha

veri, честити 3 месеца. Хубав резултат  bouquet
evich, честит минус! Hug
duhi_puhi, не дръж на тия неща /грамове/ Laughing Ще им видиш сметката, много ясно. А кантарът само аз мога така хубаво да го снимам, ти не можеш Crossing Arms hahaha
veneras, я не се тръшкай, а намали млечните, какво е това прясно мляко по половин кило Hug За триците - нормално, остъргват те, поемат излишното и слизат надолу и затова си гладна. Не се ядосвай, смени схемата щом искаш,  режимствай си спокойно Peace

Дорче, аватарът ти само за днес ли е? Whistling Поздравче

# 794
Дорче, ако не падне гръм - на линия съм hahaha
Аватарът ти изтрепа рибата, оригинално Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт