Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 453
  • 990
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро, красавици!
Охааа, кафенцата готови - thanx М-зИленкУтУ, Зарибената  Heart Eyes!
На майка Зайка - палец!
Тинтири-минтири - и аз от вчера имам подобен симптом - не много силен. В момента витаят разни летни ентеро-вирусчета и се надявах поне това да даде отражение в кантара, ама не. Дори вчерашната пот, дето се ля докато изчистя къщата не се е отразила. Тцъ.
(В тази връзка - Еми, домакиня-чудо, ще се ожениш ли за мен!  Mr. Green)
За красавиците от вчера - нямам думи - Фифундрела, Изида, Не съм, Ст-Загорките - ауууу!  Shocked
Жозефа - дано скоро да покажеш нова снимка с удивителни резултати! Ще има разлика, и още как! Та какво точно обезмаслено сирене хапваш  newsm78?
Пали - не е ненормално да си отпаднала, но защо гладна? Яж!!!  Naughty
dmaria - естествено, че се вярва на електронния, обаче ако си се претеглила на него сутрин на гладно и след ВЦ
Не забравяйте, днес е Протеинов

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 08:38 от Sagittarius.

# 766
  • София
(В тази връзка - Еми, домакиня-чудо, ще се ожениш ли за мен!  Mr. Green)

Joy Joy Де да беше домакинстване това, ама...всъщност е пустата телешка лакомия и чревоугодие  Wink
Знам, че сигурно ще ме нападнете  Mr. Green, но смятам да си раздвижа метаболизма и да сменя за седмица-десет дни нещо в цялата схема, мисля, че организмът ми се нагоди към режима и не се влияе вече, затова смятам да го изненадам. Незнам кога и как точно ще го направя, но ще докладвам, сега чета куп статии и изследвания и да ви кажа има много, много сериозни доводи за куп неща...ама не искам да се третира като саботаж на Дюкан. Мисля, че ако за десет дни смяна концепцията и после пак го "протеинизирам" ударно", ще има по-голям ефект- не ме разбирайте грешно- не искам да свалям по кило на ден или 5 на месец, но си усещам оргазнизма, че привиква и не изгаря....Та така. СПоделих.
(BTW интересно инфо има и в линка на Бачи-http://spider.noxis.net/pub/fit/FITNESS.PDF, от 35стр натам за метаболизъм и обмяна (преди това е за оформяне на мускулатурата))

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 08:39 от Emi

# 767
  • софия
Добрютро! Mr. Green
Зайчо,палцестискане яко!!! Heart Eyes
Тинтири,и аз съм така,всички наопаки ние на терсене! Mr. Green
Старозагоркииииии,пу,пу,малиииии убавици!!!  bouquet
Благодарско за кафенцата,пийнах ги! Whistling
Петък 13,любимият ми ден. Mr. Green
Катенцеее,шЪ лИтЪт,де шЪ ходят.Наиш ква съм зла,аз се чудя още как мъжо и той не е излетял.
 smile3558  yesyes Довечера ще чакам режимности.Ще прибера и тези на Зиленкуту,да и ги пазя!Ич няма да ги пипам,само ще ги пазя,докато се върне. Whistling
Гуудиииииииии,Няма тЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ!!! newsm45

# 768
Добро утро, милички! Hug
Браво на Изида и Не съм - момичета, чудесни сте. Много сте хубави на снимките. Само така и занапред. newsm51 smile3501
Вещи, може да сте се намокрили, но поне сте били на прекрасно място. Аз в Събота и Неделя съм на екскурзия с ученици (не съм учител, но сестра ми беше 11 години., та ще ходим с бившия и клас) до Враца, Леденика, Белоградчик и Магурата. Дано и нас да не ни вали, макар че го дават дъждовно.
Лек и успешен ден на всички.  Hug

# 769
Добро утро прекрасни! Hug
Благодаря за страхотните кафенца на М-зеленко и Зарибената!  love001 newsm51
майка Зайка-дай Боже да спрат лошотиите при теб в работа и изгрее слънцето на мира и любовта! Peace newsm51
Много красавици видях Старозагорки,Фифундрела, Не съм, Изида! Браво момичета, истински Дюканки! newsm51
Слънцете пече ли пече....  Nature Sunny, как се размечтах за почивчица тая сутрин   newsm41   grinning039 ... не е истина просто!Хойка ми се бре! УФФФффф
Желая на всички прекрасен и незабравим ден, с много победи на пук на ПЕТЪК,13-ти! newsm51
Прегръщам ви и ви целувам! love001 txtloves

# 770
Може нещо фатално да се случи днес за телесата ни - примерно да свалим по 2 килца и по 2 см обиколки!  Simple Smile

# 771
  • София
Емка, да намина ли тази вечер до вас   bouquet
Направо ме втрещи  Shocked
Жена от къде имаш време да приготвиш всичко това ???  #Crazy

# 772
Добро утро и от мен.
Фоли, виж. Така, че споко Grinning

Дмариа, ще умреш от глад с толкова храна. Силата на Протал е в парадокса - яде се , за да се слабее. За кантара - вярвам единствено на собствения си.

Не съм, очеизвадна разлика, браво  bouquet
Майка Зайка fingerscrossed
Славе Kissing Heart
Катя* Hug
Сагитариус hahaha, не трябва ли първо да се разведеш Hug
Мими Георгиева, Рокипагане, Росчо Hug

Хубав ден на всички!
 Аз съм почти без персонал и имам работа за целия китайски народ, някой китаец? Mr. Green

# 773
Привет момичета!
Честит петък- 13 ти Grinning. 13 ти,, ама петък newsm53
Ори, тенкс newsm68
Зайче, стискам палци всичко да е ок babydust7
Зеленко  babydust7
Болничките да оздравяват, здравите да отслабват Hug
Старозагорки , много сте сладки Hug
Аби Kissing Heart
Не съмsmile3501. За положените усилия и да не стоиш гладна http://www.skinz.org/celebrity/brad-pitt/brad-pitt-wallpapers-1.jpg
Славеее, плюй мъ , убичъм та Joy love001
Хубав ден, дано е най-хубавият и сложи край на каръшкия период при някои  newsm51

# 774
Добро утро!

Лек и успешен ден! Аз някви плюсове ме гонят тия дни, напраУУУУ  Crossing Arms

# 775
Здрасти и от мен! Сега си обух един панталон,който купих миналия месец и ми беше точна мярка-много ми е широооккк  Party

# 776
Добро утро и от мен.
Фоли, виж. Така, че споко Grinning

Туй като моя кантар  Sunglasses
Само дето си ми много далече от скалата  hahaha
На мен ми изчезна гледката 69 от вчера  Rolling Eyes То верно, че беше 69,8 .. ама пак е хубава цифра  Mr. Green Важното е, че вече подлежи на дневен ред, та ще й видя аз сметката  Twisted Evil

# 777
Ори  Hug - началата ни са семейни де факто, но де юре съм свобоооодна!
А пък и имам повод за разтрогване на началата - от неговото готвене и гостуване при роднините му съм на този хал... За първата година цузамен +12 кг, втората - затвърдих постигнатото. На третата се осъзнах.
А пък за такъв шеф като теб ставам китайка  Mr. Green(на габарити не го докарвам още, а и в очичките не, ама пък ще ми е гот - кефиш ме дори когато не си на кеф)
Хайде, много минусчета за всички от сърце!

# 778
Добро утро и от мен, честит петък 13, дано да няма фаталисти сред нас  bouquet. Страшни са кефетата благодаря, пожелавам ви лек и слънчев ден, че вчера този дъжд не ми се отрази добре, то и днес май го дават да вали ама да видим. Simple Smile

# 779
Здравейте момичета!!! От два дни не съм влизала и сега не мога да ви изчета!!
Аз да се отчета - от вторник Дюканствам и до сега - 1 кг!
Имам въпрос: Дали ако имам да свалям по - малко кг по - бавно се свалят?????
Приятен и успешен ден на всички! Връщам се да ви изчета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт