Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 464
  • 990
  •   1
Отговори
# 750
  • София
ПС: много ми е гадно, че оскъдния ми бюст съвсем изчезна след като поотслабнах, а тъкмо беше пораснал мъничко от ясмина... сега нищо няма... много ми е тъжно вярвайте, само човек с малки гърди може да разбере колко е гадно Tired

Мдам! Разбирам те прекрасно!  Hug Аз се успокоявам с това, че по-добре слаба и плоска, отколкото дебела с малки гърди. Някакси по-добре е първия вариант, не мислиш ли?  Laughing

Момичета, разстроена съм! Във физическия смисъл. Така съм разстроена, че само водичка капеше преди малко! Какво е туй чудо?! Навсякъде пише,че проблемът с WC-то е точно обратен на моя. Случвало ли се е и при някой друг? До вчера всичко си беше наред. Е, вчера не съм ходила, но за мен е нормално от време на време да пропусна по 1 ден. И днес това... Помагайте, какво да правя ако продължи???   bouquet

# 751
Вещи, благодаря че си ме добавила в табличката   bouquet

# 752
  • Пловдив
Тинтири, какво ядеш?

# 753
Аз вече смъкнах един килограм Grinning

# 754
  • София
Ади честит петък

Новите момичета, яжте, бре, моми, какъв е тоз глад при вас  newsm78

Ауу, момичетата от Стара Загова, аууу   bouquet

Едит: Бачи, тоз блог го цитирах още на « #647 петък, 06 юни 2008, 19:26 »

Цитат
А ето и едно доста разумно мнение за нашия режим: http://marfieta.wordpress.com/2008/06/06/dukan/

# 755
Добро утро на всички! Кафе? Моооля, заповядайте!
Щастлив петък ви желая и лек да е денят ви! Аз се чувствам добре в трета, за сега задържам до 65. Дано да продължи така! Прегръдки и успех и кураж в борбата с килцата newsm10 newsm51!

# 756
  • София
Добро утро и от мен!
Честито на всички свалили.
  bouquet
Момичета, стискайте ми палци, защото в последно време имам сероизни проблеми в работата. Днес имам важна среща.Ако не се оправят нещата, поне да не са влошават повече.Аман от злобни хора.
Обичам ви Hug

# 757
Добро утро и на петък 13  smile3503!

# 758
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро дами!  Hug
 Прекрасни кафенца сте ми приготвили! Зеленко, Зарибената, мерси!   bouquet
 Аз съм режимна, но съм пред МЦ и няма да се меря тия дни да не се разочаровам. Пък и апетита ми е зверски, ама то тва си е всеки месец. Това по повод питането за многото ядене - при мен в тези дни няма покачване, най-много 1кг, а преди си качвах по 2-3кг седмицата преди МЦ, но затова пък след това пада някой и друг кг обикновено. Яденето не ми влияе на свалянето, аз съм от тези които поне 2 седмици в месеца ядат като за световно и все пак имам 10кг за 2 месеца.  Peace

Тинтири-минтири, преди време още някой се оплака от същото, доколкото си спомням бързо премина. Аз преди 1-2 седмици имах същия проблем за 2-3 дни, нито бях яла нещо различно, нито съм била болна, нито нищо. Мина ми от самосебе си. Дано да мине бързо и да не е сериозно!  Peace

Майка Зайка - стис, стис, стис, стис, стис, стис ...

Хе-хе, ха честит петък 13, някой нещо режимно като за датата няма ли да пусне, нищо, че не е вечер, загладняла съм нещо   Mr. Green

Лек и режимен ден на всички, много свалени килограми и слънчево настроение в това променливо и буреносно време!  Hug

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 07:18 от Не съм

# 759
Едит: Бачи, тоз блог го цитирах още на « #647 петък, 06 юни 2008, 19:26 »
  Embarassed А що не ми го пратихте на лични - да не се излагам  ooooh! Joy
Майка Зайка, стискам палци каръшкия период да спре днес  thumbsup

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 07:29 от baci

# 760
Добро утро, петък 13 smile3506
ммм страхотни кафета! Зеленко, Зарибената мерси!   bouquet
Зеленко, мъничко ти завидях за фурора, който си предизвикала Embarassed   bouquet
Майка Зайка, fingerscrossed
Славе, 202uu! Направо летят при теб тези килограми Hug   
Зтарозагорки, какви сте хубавиииииии   bouquet
Лек ден !

# 761
Добро утро и от мен  Grinning Hug
Ех сега ме е яд на себе си че прочетох че е петък 13-ти  Shocked Laughing Wink
Абе уж съм 157 см ама пак трябва да се измеря че май май  съм 155 см  Blush Mr. Green Whistling
Ей сега хапнах Палачинката на Майстор Пав и съм доволна,че вчера се измъчих да ги ям в прясно мляко  Sick Laughing
Лек режимен ден ви желая момичета (незнам дали нямаме и момчета  Wink Laughing )

# 762
  • София
Момичета добро утро, лек и отслабващ ден от мен!днес да сте по-красиви и по слабички он вчера.
Днес мисля да имам следното меню.
сутрин-кафе с подсладител и половин чаша к.мляко с трици.
обяд-2 яйца и малко мляко с чесън и извара
сл. обяд кафе и чаша к.мляко с лъжичка степ
вечеря пилешки гърди варени и чаша мляко/малка чаша/
Та питането ми е добре ли, е това което съм решила?
Днес кантарЯ ме показва на същите кг. от вечера сутринта, или за три дни -1,200кг. Явно няма всеки ден да свалям ,нормално ли е това, как мислите?И последно снощи се мерих на комшииски електронен кантар който ме показва 58,300кг..моят е механичен и съм според него 62,800  на кой кантар да вярвам?

# 763
Здравейте,

отивам да чета, че доста съм изпуснала тия дни.

Мерси за кафето момичета   Grinning

Желая ви усмихнат и спорен петък 13

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 08:22 от ros4o

# 764
Привет ,момичета!!!!!!  bouquet
Тинтири минтири и аз бях със същия проблем ,но се оправих на същия ден. Мисля ,че при мен беш от храната.
Но след няколко дни се появи пак и пак си отшумя. Така ,че смело напред .Явно въпроса опира до храната и организма. newsm78 #Crazy
Честит на всички  ПЕТЪК 13-ти!!!!! Twisted Evil hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт