Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 504
  • 990
  •   1
Отговори
# 735
Здрасти и от мен

РОСЧЕНКО   newsm59  ura да си жива и здрава и много късмет ти желая

на всички свалили  smile3501
аз от няколко дни съм си все същите кила,а ги редувам 3 на 3. Моя мъж го кара само на ПЗ и сваля повече от мен  smile3516
не разбрах и за срещата ,остава или не?

мерси на к савова за месечинката  bouquet

# 736
  • софия
Момичета, ето една статия от блога на Колчо(foli го намери в нета). http://marfieta.wordpress.com/2008/06/06/dukan/

Най-ми хареса финала "И не се връзвайте на хората, които ви обещават, че ако се храните здравословно, ще хванете амнезия. "  Flutter
newsm74  202uu

# 737
Старозагорки сме изтъпанени в албума. Молим- разгледайти нъ.

# 738
и да кажа аз живея в Слатина,ако има някой в близките квартали може да пием по кафе

Разгледах ви снимките Старозагорки супер сте

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 23:22 от yani

# 739
Момичета похапнах си задушени пилешки дробчета с лук и си лягам с мисълта колко ще се радвам на огледалото след време  Grinning Blush Mr. Green
Лека вечер и ви пожелавам да започнете утрешния ден с минусчета  Hug  bouquet

# 740
Молнинка, извинявай, но колко си висока, че искаш да си 45 кг  Rolling Eyes

# 741
  • Лом
Снимката ми е от септември  Grinning  От тогава избягвам да се снимам ,че....                   Обещавам ,като се снимам да  публикувам Thinkingдано да има разлика newsm10

# 742
Молнинка, извинявай, но колко си висока, че искаш да си 45 кг  Rolling Eyes
...аз иначе съм 157 см и 54 кг и имам една мечта да стана 47 кг както преди 2-3 години...

Лека нощ

# 743
първия ден мина.гладна съм като вълк ooooh!
и съм малко отпаднала

# 744
  • Пловдив
Ами защо си гладна? Щом си гладна - ядеш.

# 745
  • Лом
Аз си направих гювече -обезмаслено сирене.После- с малко оцет ,чесън ,черен пипер и стана суперско  chef

# 746
Пали  Дюкан препоръчва  първите три, четири дена от режима да се набляга на храната.Не трябва да се чувстваш гладна. Peace

# 747
опекох на обяд две бутчета.да обаче дъщеричката е изяла вечерното.ядох кисело мляко и две яйца,като по панагюрски,обаче съм си гладна.кога да размразявам други ,и да ги пека.утре ще съм по подготвена.

# 748
  • Пловдив
Ами яйца, извара, още кисело мляко ...

# 749
искам да ви споделя че имам минус и вече съм 58 и нещо, което ме прави много щастлива, даже като се гледам в огледалото и си мисля, че може да отслабна повече, да стигна до 53кг, но не съм го решила твърдо, смятам това да стане като стигна 55кг и видя как е темпото, ако си е същото ще продължа точно до края на юли във втора фаза и ще достигна 53кг, но не се каня много, че да не ми излязат криви сметките Simple Smile

много сте вталени и красиви, браво- страхотни снимки

ПС: много ми е гадно, че оскъдния ми бюст съвсем изчезна след като поотслабнах, а тъкмо беше пораснал мъничко от ясмина... сега нищо няма... много ми е тъжно вярвайте, само човек с малки гърди може да разбере колко е гадно Tired

лека нощ на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт