Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 509
  • 990
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Малък дюкански съвет  Mr. Green Mr. Green
Не гответе, когато сте гладни....!!!!!

Случаят е- днес ми е последен ден П, преди поредните 3 ПЗ. Цял ден съм като обезумяла от глад, нещо страшно. (Моля да получа 2 тигана, няма да кажа защо). Както и да е- ометох света- то не бяха пържоли, млека, яйца, тричаво кексче, изварена салата, ама по адски много. Завърших с гигантска ципура върху сол.
Но-докато чаках ципурата да се опече- това сготвих за ..незнам за колко дни напред:

1. тиквички с телешка кайма- откакто съм на режима ми е от любимите неща за ПЗ- ето такива: http://images26.snimka.bg/006003241.jpg
2. суфле от броколи, тиквички, спанак, извара и копър с мляко и яйца (н е това на другата снимка-тва е друга рецепта Simple Smile)
3. кьопоолу
4. пълнени чушки с телешка кайма и зеленчуци
5. крем-карамел
6. салата яйца с млечен сос
7.желирано кремче
8.таратор
9. бланширани броколи за половинката (не се кефи на суфлетата)

Луда работа. Дано и утре да ми се хапва като днес Simple Smile Днес може да ми сложите титла- ЛУДА Дюканска  готвачка chefbowuu bowuu

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 21:55 от Emi

# 721
  • София
От утре започвам Смесения етап. Имам само един въпрос за сега, агнешко мога ли да ям през него ,или поне за един ден?Защото си отивам на Вълчедръм (при мама и тате) и ще има печено агънце защото е празник на града. Ако не може ще се въздържа. Sad
Izida браво на теб!!! Hug

# 722
Аз на Гергьовден само гледах агънцето, което ухаеше толкова приятно и само с това си останах. Със сигурност знам , че агнешко не може! Simple Smile

# 723
  • София
Добра вечер, момичета. Днес изживях своя звезден миг. Бившата ми "голяма" шефка имаше рожден ден и й изпратих картичка по мейла. Пък тя взе, че ме покани на празненството след работа. Видях се с бившите си колежки. Уловката е, че малко след като ги напуснах, ги преместиха в друга сграда. и повечето не ме бяха виждали поне 1 година... На всичко отгоре бях в изцяло черни дрехи... Еми това е. Фурор  Embarassed Пожелавам на всекиго да се случи  Peace
За протокола, вървя към задържане, мисля, че малко вече прекалявам с това кило на месец, къде я Фоли да ме чукне с пръчката, че ми се ще да поприключвам вече  Praynig

Горда, Фифундрела, Izida, Не съм
, браво!

ros4enkanewsm59

Tatitt, благодаря за съвета за остатъците при готвене, най-приложим е засега при моята ситуация   bouquet

ROZI24, таквоз... пиши на кирилица, моля  Embarassed

zazu1, Орелия, Fancy N, amerie, pilitoHug

Цитат
1) За да се отслабва, трябва да се яде
2) Не става само с ядене, трябва и Дюкан

Приятна вечер на всички

П. С. Тези дни няма да съм наоколо, евентуално другата седмица. Един мъж да ми запазите, ей  hahaha

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 21:53 от М-зИленкУтУ

# 724
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аааааа Еми, ако огладнея да мина през вас, че мен пък ме мързи да готвя и напоследък карам само на супи и пържоли на скара.  hahaha

Сега да ви метна себе си  преди, преди месец и днес
  Качеството е малко кофти, а и се снимах след стабилно похапване, но все пак разликата се вижда, ммм да и панталона ми виси като чувал, но така е с всичките ми дрехи.  Peace

Лека и режимна вечер на всички желая и мн свалени килограми!   bouquet

Сега отивам да чета щото не съм  Mr. Green

# 725
  • софия
Еми,душооооо те ти! Mr. Green box newsm66 fight fight fight smile3560 Това трЕбЕ да е достатъчно!
А добра вечер! newsm47
Абиииии,всяко зло за добро!Природата си знае работата! Heart Eyes
Еленкаааа, Hug ще палцестискам всичко да е ОК.
Нелинко,радвам се,че се завърна!
Ривелка,честита ти месечинка на патерица! newsm51
АЛЬОООООООУУУУ,РОЖДЕННИЧКАТААААААА!!!!Бъди здрава и щастлива!!! newsm51 newsm51 newsm51
Мамица,много си права! smile3521Ма аз да ти кажа и останалото,щото твоето заключение е само капка в морето!Такааааа първо Вещи,всъщност е 136кг. и вместо да идва тя на срещите праща нейната отдавна изгубена сестра близначка(с нея се откриха в интернет миналата година)А тя седи денонощно пред компа за да ни тормози с тиганобой и други извращения.Пък за Фолиииии,малииииии,чакай да ти кажа и за нея.Никва фея не е,вместо вълшебна пръчка,тя размахва един бич.Не си е работа да я срещаш.Не ни питай как оцеляваме. newsm53
И още нещо,докато раздвояваш така езика,нямаш никакъв шанс да си доволна от живота.Разбери ,че тази злоба трови най-вече теб. Peace
Днес мнооооого стари мАцуни видях и ми стана едно таковааааа,топло и хубаво на душичкатааааа!!!Охааа ,кеф.
Орииии,теб така без причина........ hug
Зиленкооооу,отдавна го заслужаваш това признание! smile3501Чувството е невероятно,нали?
Аааааа и да сЪ поФалЪ 24 кило сдаде багажа!!! yesyes

Момичетааааа,снимките са ви разкошни,тези светнали лица,неможеш ги обърка.БРАВО!!!

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 22:08 от slave

# 726
Фифундрела, Не съм, 

# 727
Не съм има разлика и то видима , нищо , че качеството на снимките е лошо.
М-зИленкУтУ за такъв момент и аз си мечтая  Heart Eyes, направо си е гот и самочувствието литва, литва...- кеф.Браво!!!

# 728
Имам фруктоза момичета,вие подсладител ли я броите  newsm78 Blush Mr. Green

# 729
  • София
Имам фруктоза момичета,вие подсладител ли я броите  newsm78 Blush Mr. Green

НЕ! това си е плодова захар Simple Smile
Всичко на- оза - в четвърта фаза  Mr. Green

# 730
  • Пловдив
Славе, кък тъй мъ ръскри???  Embarassed

# 731
izida, направо ми взе акъла, браво!
ЗлаВещица, как ти завидях на приключението, още повече, че това място е едно от любимите ми в България, но за съжаление твърде далече за мен.
Еми, може ли рецепта за тиквичките, много ми се приядоха такива.Адмирации за готвенето, направо съм впечатлена, аз едно ядене като наготвя и вече съм уморена.Искам да попитам и друго -защо толкова ти се яде,дали е реакция на диетата или си предМЦ/извинявай за интимния въпрос/Питам, защото се страхувам и аз да не ме обземат пристъпи на глад, сега както и да е ,ама като мина в другите фази?

Аз съм в смесен режим /ПЗ/ и днес се нахраних царски:Сутринта- кафе, пилешко месо варено/малко парченце, че не ми се ядеше/,на обяд- домати, краставици, яйце, за "следобедна закуска"-домати, поръсени с извара/режимна/ и малко кола лайт, за вечеря- краставици и домати с извара-1 чиния, скумрия на скара, допих си колата 1 люта чушка/надявям се да е режимна/ и две скариди /повече не ми се ядяха/ Знам, че от разрешените храни за периода може всичко, но това не ви ли се вижда много като количество?Днес з първи път си поръсих салатата с течен парафин, ама нещо не ми хареса, май по-добре е "натюр".

Не съм и ти си постигнала страхотни резултати, браво!

# 732
  • В средата на времето
за два месеца и половина ли свали тези 20 кг или преди диетата има нещо друго ,аз се  #Crazy newsm78
Tези 20 и малко кг съм ги свалила от 18.03.2008 до днес..на 01.06 да съм била 2 кг. по-дебела..или нещо такова..Бе много съм доволна от резултата и чак не мога да повярвам, че ми се случва..вече започнах да се съмнявам в кантара ми, че не мери точно.. Embarassed..

# 733
Еми Благодаря   bouquet
Значи до като не разбера коя Е и от къде мога да си купя ще я карам на дъвки като заритам за сладко  Mr. Green

# 734
Момичета, ето една статия от блога на Колчо(foli го намери в нета). http://marfieta.wordpress.com/2008/06/06/dukan/

Най-ми хареса финала "И не се връзвайте на хората, които ви обещават, че ако се храните здравословно, ще хванете амнезия. "  Flutter

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 22:57 от baci

Общи условия

Активация на акаунт