Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 526
  • 990
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Привет ви!
Честит рожден ден, Росченка- да си здрава, все тъй чаровна хубавица, да имаш много поводи да се усмихваш и да си много обичана  Hug Heart Eyes
ФифундрелаИзглеждаш чудесно, скорошна трета фаза ти желая   bouquet
Нелинка, Халеевче, Аби, и всички... /няма да изброявам пониково, току-виж пропусна някой - чета ви и много  Hug
За срещата май няма да се класирам-имам си "малък шарчо" вкъщи и сме в карантина...
Стискам палци на Елена82 да се разминат леко нещата Hug

# 706
  • Пловдив
Росченка, честит Рожден ден! Много щастие, късмет и любов!

Момичета, ние днес бяхме от училище на Бачковския манастир - традиция за нашето училище. Правим си на една хубава поляна барбекю. Много подходящо като за мен - пилешки пържолки и салата. Имаше и други неща, но аз си носих една количка за мен и си изкарах супер. Заедно с всички. До някое време. Тъкмо се разядохме и ... се появиха едни облаци ... и почна да капе ... Да беше се спряло с това щеше да е поносимо, обаче ... вместо да намалее и спре започна да вали силно. Ние бяхме уж под дърветата, но и те започнаха да пропускат. Някои предвидливо си бяха взели чадъри, но 5 чадъра за 35 човека бяха не съвсем достатъчни  Joy Накрая се навряхме в една беседка - големичка, но все пак беседка. Представете си каква гледка сме представлявали - 35 човека там - застанали прави и по пейките, и по масата  hahaha Естествено се увековечихме и със снимки , утре като ги свалят на компютъра в училище ще ви ги покажа да се посмеете  Laughing По едно време почнага и едни светкавици и гръмотевици и почнахме да се майтапим че при тая безработица ще им дойде супер да освободим наведнъж толкова много учителски места, заедно с едно директорско  hahaha

Редактирам да доуточня че бяхме само учители, децата са ни във ваканция вече  Crazy

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 19:26 от ЗлаВещица

# 707
  • София
РОСЧЕНКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ВИНАГИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!http://images26.snimka.bg/006083270.jpg
фИФУНДРЕЛА,страхотно тяло,страхотна рокля! #Crazy

# 708
Вещи, поне сте се нагледали на красоти. Аз не съм ходила към този край на страната, но си мисля че е много хубаво, а и си падам по екскурзийки. Относно дъжда поне сте се поразхладили, на мен ми е адски горещо. Във Варна е голяма жега според мен и отдавна не е валяло с изключение на оня ден за кратко. А да не пропусна да се похваля че открихме следобеда плажния сезон. Водата не е толкова студена, колкото си мислех.
Фифундела, разликата е очевидна. Браво за свалените килограми и за упоритоста ти  smile3501

# 709
Вещи, ние от училище ще ходим в Копривщица и дано да не вали. Поне сте си прекарали добре , защото винаги се помни нещо хубаво и приятно.
Аз пък тези дни задържам и съм решила да не  се меря. Искам всеки ден килограм ooooh!, ама така не става- нека сега да е по -полека.
Честит рожден ден на на Росченка!  Мила , желая ти единствено много ЗДРАВЕ !

# 710
Росченка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН да си здрава, красива и винаги много усмихната!

Вещи,
добре сте се понамокрили, ама поне сред природа  Wink

Елена  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 711
Момичета здравейте  Hug Grinning
Днес станаха два гафа без да се замисля ама няма пък да ям нережимна храна,защото уж май не беше първи ден  Sad
На обяд си взех нарязано и украсено сварено яйце от столовата,е ами като изядох четвъртинката десертен домат върху яйцето се вцепених и ядосах колко машинално ям без да се замисля.Втория гаф е че днес изядох към 80-100 грама шунка 4% е да ама кой да се сети че е свинска  ooooh!
Та не съм си простила още ама пак ще си го сметна за първи ден пък може и 6 дни Ударен да изкарам  Mr. Green
За спорта благодаря за мненията,ама ще видя след МЦ-то ще отида и напиша реакцийте на тялото ми  Laughing
Моля ви това за калкулатора дайте инфо как ама да не е на по-странен език от английски ако може  Laughing Blush Hug
Деата еми аз още не знам езика  Mr. Green Blush та моя каквото видя това купи.Той утре рано сутрин рано заминава на двуседмична почивка и как ще я карам незнам искам кисело мляко най-малкото  Praynig

# 712
Nino4ka , ние миналата година ходихме там от училище  Grinning изкарахме страхотно даже някъде имам визитка на хотелчето с идеята да отида на почивка.Ама много даскали  Дюканки брей Hug

# 713
  • В средата на времето
Здравейте и от мен  bouquet
Наканих се и аз най-сетне да намеря две снимки Преди и След началото на диетата и ги публикувам...
Това е снимка от края на миналата година..
http://www.bgphoto.net/photos/2865/o633489001279240000.jpg

А това е от 01.06.2008 год. - 2 м. и 14 дни след началото на диетата..
http://www.bgphoto.net/photos/2865/o633488999897677500.JPG
(аз съм с полата) Laughing

# 714
Фифундела, Izida, браво! Страхотна промяна сте постигнали! Направо "УАУ" ефект, както казват в рекламата   bouquet

# 715
Здравейте Hug
днес ми е първи Дюкянски ден.
стимул ми е съседка която за месец и половина свали 12 кг.,направо ми се стопи пред очите.
при това без да я боли стомах и да и става зле.
обаче на мен днес ми се случи следното:
-имам странен вкус в устата
-кръвното ми падна 60на 90("това ми се случвало и друг път)
-честичко уринирам-
-и три пъти посещавам тоалетната ,заради друга нужда Blush
в норма ли са тези неща?
благодаря  bouquet
п.п.
а, и цял ден мисля за ядене ooooh!

# 716
izida ти биеш по резултат доста дюканки  smile3501за два месеца и половина ли свали тези 20 кг или преди диетата има нещо друго ,аз се  #Crazy newsm78

Пали кръвното ти нормално е да пада ядеш безсолно и няма какво да задържа водата в организма ти-пий много айран със сол (и аз бях известно време така ), и различния вкус в устата ми е познат на мен ми сладнеше доста време ,а за 00 радвай се че е так че другата крайност е отврат ,въобще нещата които изброяваш са логични и нормални за промяната в организма  Simple Smile

Елена 82 какъвто и да е проблем ада се разреши по-най-добрия начин  Hands Thumbsup

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 21:23 от FEN

# 717
Преди малко свекърва ми, ми донесе списание"Журнал за жената" има статия за режима и мисля ,че е добре написана , по-скоро е цитирана книгата.Най- после няма глупости от сорта на амнезии,увредени бъбреци...и тн.

# 718
  • България
Вещи благородно ти завиждам, въпреки приключенията и измокрени, сте се докоснали до тия свети места, до Бачковския манастиер е местността "Клувията" и според легендата всяка година на втория ден на Велик ден, Бачковската чудотворна икона на Св.Богородица я "отвеждат" на това място, където е била, там има аязмо. Затова нищо лошо не ви се е случило, защото майка Богородица Ви е пазела. Ходя там много често и сега като те четох се развълнувах.
Фунфундрела, мама Куин, Вичи 95, Рози 24 браво момичета за постигнатите резултати! Успех!
Елена 82 стискам палци да се справиш, вярвай в доброто и ще успееш.
Жозефа на 20 Евро си девойче още, малко пресички и мазилца и ще се оправят нещата, но 5 П са достатъчни.
Абра браво на сестрицата ти, при такава упорита Абракадабра, няма как да не успее.Да бе,образно за мома-англичанка го казах, но при мен е разделено на 2, на колкото съм и аз, вече махнах 11 кг, по заръка на д-р Дюки вече станах майче 54 Grinning
Мариниииииииии привет душата, не съм те виждала скоро тук и ти се зарадвах много. Нали не си ни забравила Русчуклийките? Нали и ти са от "нашите"? Целувки на Алекс!
Венерас браво момиче, ето, че раздижи метаболизма си и успяваш!
mil qenне прекалявай с П дните, просто след 5-тия ден ефект няма! Успех!
Пиленцееееесладуранке нацелувай шарковците от мен и се пазете душки !
Малиииииииии колко активно пиша вече, дано не съм досадила, ама като ми иде от вътре....  love001
 newsm51

# 719
Фифундрела, браво, изглеждаш много добре Peace
Изида и ти имаш завидно постижение, браво  bouquet
vichy95, честити 3 месеца  bouquet

Пали, радвай се на другата нужда, че ще има да я искаш след време Simple Smile Като за първи ден е нормално всичко, не се шашкай, продължавай си спокойно режима. Като мислиш цял ден за ядене - яж - режимно Peace

Много тегав днешния ми ден откъм ядене, едва преглъщам и не ми се яде.
Но пък ми е приповдигнато настроението напук на всичката каръщина, която ме е прегърнала напоследък.
Днес кантара във фитнеса ми показа някакви кг, дето не съм виждала  повече от месец, ама му е простено - на мен не ми е, че се качвам с тежките маратонки, яла, пила и так далее. Sunglasses

НелинаHug
Марини, Пиле Heart Eyes
Аби, браво на сестричка! За теб -  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт