подсъзнанието може всичко

• 242 928
  • 810
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета и аз да се запиша към темата. Много ме заинтригува. Ще я следа отблизо.
Няма да мога да изчета всичко, което ще изписали, но постепенно и това ще стане.

Надявам се да ме приемете при вас. Laughing

привет  Hug
Надяваме се да си бъдем полезни със споделения опит (или поне опити за опити Grinning)

# 151
Няма случайности Grinning

Вчера ми подариха още една книга на Кехоу "Път към могъщество и слава".

Изглежда ми много интересна,ще я прочета на един дъх,само да дойде уикенда.После ще пиша впечатления Peace

EASpirit, още един път ти благодаря за информацията и линка за тетрадката по Кехоу.Днес ми я достативаха заедно с "подсъзнанието....за деца" и веднага си направих някои от упражненията.Резултатите ми бяха учудващи дори и за мен самата.Мисля, че имам промяна откакто се правя опити да се променям, (ако въобще това може да се нарече така).Страхотно е, но има още какво да се желае Hug
Освен това днес си направих "карта на желанията".Написах всичко, което искам и я залепих на място, което виждам от всички ъгли в стаята.Добавих и малко новаторство в моята карта.С различен цвят написах и желанията, които са ми се сбъднали вече, за да помня, че ЖЕЛАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ!!!
  bouquet

# 152
А тъй като не ми се спи - да взема да ви разкажа моята история, т.е да я споделя с вас.

Женини сме с моя мъж вече 11 години. Имаме дъщеря, казва се Божидара и е на 4 години и 6 месеца.
От 1997 година до момента ние с моя съпруг сме коренно различни.
Аз  не можех да забременея. Имах нередовен мензис.Ходих на няколко гинеколога, едни казваха, че тръбите ми сазапушени, други казваха, че съм вече в критическата /на 26 години????/, и хиляди куп простотии. Искаха да ми регулират с противозачатъчни и т.н.
Ходих при едно от светилата в Пловдив - д-р Матеев, той ми прави една страшно болезнена цветна снимка на тръбите /адски болеше/. Извода му бе- ОПЕРАЦИЯ!!!! Болките бяха ужасни, като се прибрах в къщи започнах да плача, и това беше кулминацията.
В един момент /благодаря на Бога/ осъзнах, че докторите вместо да ми помогнат, повече ме разболяват.
Казах МАЙНАТА им на докторите и започнах да търся други варианти на нетрадиционна медицина, да ходя по манастири, да чета книги за Бог и вярата, за позитивното мислене и т.н.
Започнах да говоря "Аз като имам син или дъщеря ще се казва Божидар и или Божидара", игнорирах възможността "Ако имам", използвах "Като имам".
Попаднах на д-р  Георгиева - неверотен иглотерапевт, надарена от Бог да помага на хората/бог да я прости тя почина преди една година- между другото тя е помогнала на страшно много хора, а на себе си не можа да помогне - не можа да преоодолее ОБИДА, която гнетеше в душата й, но това е тема на друг разговор/, която ми даде голям тласък в позитивното мислене, това беше началото на моята промяна. Тази жена установи, че целия проблем в цикъла ми е от Хиповизата, т.е. установи каква е причината за болестта и започна да я лекува. Трудно ми беше да повярвам, но проблемите ми се оправиха. Така постепенно и моя мъж покрай мен се промени. Започнахме да ставаме по-добри, да вярваме в това, което правим, да вярваме в Бог, да вярваме на интуицията си, да разчитаме знаците, които се появяват по пътя ни. /ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - БЪДЕТЕ СИГУРНИ/. И след време забременях и се роди едно невероятно дете, наистина БОЖИ ДАР.
Щастлива съм, че от малка ще я уча на добродетели, да мисли позитивно, да обича, да не таи завист и обида в сърцето си, да обича и вярва в Бог, да помага на всеки с каквото може, а не като мен на 27 години да се променя. Но по-добре късно, отколкото никога.

Така, че наистина подсъзнанието и позитивното мислене, вярата в бога могат да променят живота ти на 360 градуса.

Аз се виждам в бъдещето с още 2 деца и зная, че всичко това ще се случи, но когато Господ реши. Ще бъдем едно невероятно голямо и любящо, здраво и силно семейство.

Който не е успял да се промени , НЕ Е КЪСНО. Всичка става на този свят стига човек да има желание.
Понякога много пъти като страничен наблюдател съм виждала грешки, които правят някои хора, но те не се вслушват... но е казано..."Помогни си сам, за да ти помогне и Господ". Всичко зависи от вас самите.

Бъдете здрави!

# 153
Здравей, nora13  bouquet Hug
Благодаря ти, че сподели вашата история!! Толкова много се радвам, когато прочета нещо така хубаво!! Това ми дава много надежда.

venny_b, картата на желанията се лепи на стена, или е вид тетрадка? Защото и аз смятам да си направя  Hug

# 154
nora13, страхотна история Hug
Облаче, моята карта е един голям лист на стената.Просто така си я измислих.Можеш да направиш и вариант с тетрадка.Както ти харесва Hug

# 155
Аз понеже още не съм я направила и все се каня....Моята съм решила да е на малко табло,онези които имат подобно нещо на корк и да си закачам картинки с габърчета.Така ако реша да сменя нещо ще ми е по-лесно без да разлепям.Така я виждам моята и си я представям Grinning
Но според мен наистина трябва да се водиш от вътрешното желание и подтик и да се направи на всеки както му харесва.
Аз се замислих сега-ами здравето как да го изразя newsm78 Понеже това ми е най-главното желание...Дали снимки на семейството и близките ми-където са усмихнати и щастливи например?Или да сложа нещо като надпис "Здраве"?Незнам как да го направя.

Вени тетрадката е страхотна наистина,радвам с,че и теб те е грабнала Grinning 

nora13 и аз ти благодаря,че сподели с нас,направо настръхнах докато четях историята ти.Вярвам,че има какво да научим от теб или най-малкото да се поучим от вашия пример.Надявам се и занапред да си сред нас Hug Мен лично ме зареди много положително,усмихна ми деня денс,както и Вени Grinning Хубаво ми е като чета за такива чудесни чудеса-малките неща,които ни водят към себе си и Истината.

# 156
Чакайте и аз да се включа с разсъжденията за таблото, че и аз се каня да си направя.

Hug

Като си припомням нещата от Норбеков, си мисля, че може би е подходящо да се слагат освен надписи, и картинки. Защото това е първосигнална стимулация на мозъка, а не второсигнална. Образът въздейства по-силно от думата.
EASpirit, например може да си харесаш някоя снимка, или картичка, нещо красиво . Което ти носи хубави емоции и ти напомня за неща, които те очакват , като си здрава. И то да ти бъде "здравето" на таблото. Аз лично така ще направя на моето табло.
venny_b, а ти пишеш ли, или слагаш картинки на таблото.

# 157
...
Аз се замислих сега-ами здравето как да го изразя newsm78 Понеже това ми е най-главното желание
EASpirit, би ли описала здравето, което желаеш. Мисля, че всеки има различно понятие за здраве, затова. И какво ще направиш като го постигнеш?

# 158
Цитат
venny_b, а ти пишеш ли, или слагаш картинки на таблото.
  за сега само съм писала, но смятам да си я "разкрася" със снимки и картинки:)Стана много симпатична и определено привлича вниманието ми.Писах с изкращи химикали (основно с ярко розов) за да бие на очи и да поглеждам всеки път към нея Grinning
Цитат
И какво ще направиш като го постигнеш?
Аз лично, когато постигна моите желания, ще мечтая да продължава щастието ми със сбъднатите желания Heart EyesА и може би все нещо ново ще изникне Simple Smile

# 159

Цитат
И какво ще направиш като го постигнеш?
Аз лично, когато постигна моите желания, ще мечтая да продължава щастието ми със сбъднатите желания Heart EyesА и може би все нещо ново ще изникне Simple Smile
Страхотно казано,  Hug

# 160
EASpirit, би ли описала здравето, което желаеш. Мисля, че всеки има различно понятие за здраве, затова. И какво ще направиш като го постигнеш?

E,Maя как различно понятие,здравето си е здраве Hug
Аз искам здраве най-вече за моето семейство и близките ми/и не само за тях по принцип/,това ми е най-голямото желание-всички да са живи и здрави!!!Няма по-важно от това нали?
Та понеже понятието ми за щастие и щастлив живот включва на първо място всички около мен да са здрави,затова искам да го сложа на картата.

Иначе и аз мисля,че ще е най-добре да е с картинки-най-вече ако желаем нещо материално.Точно както беше обяснено във филма "Тайната".

Реших да сложа снимки на някое от нашите събирания,когато сме били всички заедно и щастливи,точно както каза Облачето.Ще видим какво ще стане,малкия заминава при баба си за 2 дни тази вечер и ще мога да творя на спокойствие.Може и в процеса на създаване да ме осенят  и други идеи,знае ли човек Grinning

# 161
nora13Hug  ! Много се радвам, че реши да споделиш с нас. История ти ме развълнува невероятно много.   Grinning

# 162
nora13Hug  ! Много се радвам, че реши да споделиш с нас. История ти ме развълнува невероятно много.   Grinning

Passiflora, ти се загуби някъде за няколко дни и постовете ти ми липсваха.
Момичета, свикнах с вас Hug  bouquet

# 163
venny_b, чета ви най-редовно Hug  , но се включвам само когато има какво да добавя.

# 164
по повод на "картата на желанията". предполагам, че за нея пише в книгата на Кехоу, която още не съм започнала. заминаваме на море другата седмица и съм се заредила с една истинска камара езотерична литература Sunglasses.
но мога да споделя моя опит от ходенето ми на йога за бременни, където правехме утвърждение за децата си. освен с думи, с които го орисваш прилагаш съответна картинка, именно за да се стимулира първосигнално съзнанието, както беше написал някой. и бях направила следното:
здраве - картинка на здравец
ум и доброта - делфин
лъчезарност и чувство за хумор - хепи фейс
борбен дух - мечка
сила - пътека от камъни
красота - един много красив морски пейзаж
чувствителност- всевиждащо око
т.е. карах го на асоциативен принцип - първото, което си представях като чуех думата го използвах като визия.
относно мен самата - много ми е трудно напоследък с позитивното мислене. имаме си  проблеми с мъжа ми и за съжаление, вместо да се мобилизирам и да мисля позитивно за нещата, по-скоро се предавам. и малко се чудя как точно трябва да подходя, за да се оправят нещата - дали е достатъчно само АЗ да визуализирам, например или трябва и двамата да го направим.

Общи условия

Активация на акаунт