подсъзнанието може всичко

• 242 924
  • 810
  •   1
Отговори
# 225
Страхотни похвати споделяте момичета!  Hug
Много ви благодаря, че ние също имаме тези проблеми! И сега чета разни книжки за възпитанието при малките деца и черпя такива похвати, които гледам да използвам не само към детето а и към околните!

Облаче успех на хом.интервю, дано си проучила добре за хомеопат, че това е много важно!
На класически или боаронски хомеопат ще се явяваш на интервю?

# 226
venny_b,Поздравления за темата! Прочетох колкото можах от нея. И аз съм от тези, които се опитват да променят себе си, за да променят живота си. Вярвам, че подсъзнанието може всичко. Картите или таблото - и аз съм си го направила с картинки , но напоследък забравих да  визуализирам желанията си, а това е много важно- тази тема ми напомни. Добър метод в тази посока е методът Силва. Аз лично съм постигала успех с него. Липсва ми постоянство, но не и вътрешна убеденост в силата на подсъзнанието. "Тайната"  е наистина страхотен филм, както и книгите на Кехоу.
Лекувам детето си само с хомеопатия от три години, а с класическа хомеопатия от година и половина. Безкрайно съм благодарна на хомеопатията. Два пъти сме излекували бронхит с хомеопатия.
Много от заболяванията са психосоматични и затова съчетанията на хомеопатия с психотерапия е много добър вариант. Аз се излекувах така миниероподобен синдром,  просто го видях да си отива.
За възпитанието - много неща  знам на теория самоза съжаление. Един похват и от мен- позитивиране. т.е. не му казваш- постъпи лошо, а казваш: Ти си много добро момче , много умен или отстъпчив .../ и т.н. в зависимист от това, какво ще критикуваш, казваш точно обратното/ , но когато правиш така, аз се чувствам много зле.

Облаче, дано си попаднала на добър хомеопат!

Постът ми е объркан. Прощавайте. Много интересни неща сте написали. Исках да се запиша да следя темата.

# 227
darena, много ми хареса подписът ти   bouquet . Чудесно е, че си се излекувала, и благодаря за надеждата - аз също ще съчетавам с психотерапия.
sneji20, при класически хомеопат ще отида. Едно момиче от форума беше така добра да ми помогне с уговарянето на интервюто и с обясняването на нещата   bouquet

момичета, помолих ви да ми стискате палци, а пък забравих да ви благодаря, защото много се тревожа и вълнувам Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 17:39 от Анонимен

# 228
Облачето, как ми на хомеопатичното интервю?

Ако  си взела класическото хомеопатично може и да спиш. Мен лично така ми подейства.

# 229
  bouquet добре мина, много мило се държаха с мен всички - беше супервизия. Не ми казаха точно с какво се лекувам, да не би да започна да търся и да се притесня от информацията. Още ми е много тъжно и объркано, но вярвам, че скоро всичко лошо ще отмине и тогава ще ви разкаж какво става с мен  Hug

# 230
  • У дома
Ех, каква тема съм изпуснала... Момичета, първо щи изчета и тогава ще се включа.
Само да кажа, че ми се стопли сърцето от няколкото постинга, които прегледах.

# 231
Момичета, утре заминаваме в отпуск. Много ще ми липсвате.
До след 2 седмици!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

# 232
nora13 да си изкарате много хубаво и да си отпочинеш добре!!!!
 Hug

# 233
Atalanta, добре дошла при нас HugЧакаме и твоите истории  bouquet
nora13, весело изкарване и приятна почивка  bouquet

# 234
  • У дома
venny_b , благодаря за милото посрещане.  Simple Smile

Аз още ви чета, което си е разтегливо понятие, защото попаднах на линковете от EASpirit, за които много благодаря!!! После изрових някои от книгите, за които говорите в библиотеката и ги поръчах и сега съм като пате в кълчища  ooooh! много четене ми се събра.
Сетих се, че от известно време съм зарязала A New Earth на Eckhart Tolle... ужас.

Видях нещо от Луиз Хей - Ако се освободим от негодуванието си, можем да преодолеем дори и рака. и се сетих за баща ми. Била съм 5-месечно бебе, в критично състояние по същото време, когато го оперират от злокачествен рак и дори казват на майка ми вместо да виси в болницата, да ходи да урежда погребение, защото надежда няма. Ами... и до ден днешен мога само да благодаря на Господ, че все още имам татко. Той не обича да коментира, но от майка си съм чувала, че на времето казал - "Не мога да умра точно сега и да оставя вдовица и бебе сираче" и точно така станало.
Негодуванието при него сигурно е било вследствие от много трудното му детство като сираче по разни домове. Ужасните следвоенни години.

Ще нахвърлям още няколко неща, но съм полузаспала, ето накратко-

Хипноза – преди няколко дена гледах Опра и госта и с това се занимаваше – лекуваше хора със страхови неврози и др. проблеми чрез хипноза, при която те сами виждаха в кой минал живот и с какво е свързано дадено състояние. Много интересно беше и наистина помогна на силно травмирани хорица. Аз бих го направила само с много добър специалист, обаче.

Зачетох се преди време в една статия за проучване на ДНК от руски учени, които твърдат, че само 10 процента се използват за създаването на протеини, останалите 90 били баласт. Да, ама не! Природата си знае работата. Тези 90% следвали законите на човешката реч - синтаксис, граматика, семантика и съответно може да им се въздейства с проста човешка реч.
http://www.experiencefestival.com/a/Spirituality_and_Science/id/4161

за личните преживявания по-нататък  Hug

# 235
Atalanta кефиш ме!Много харесвам ентусиазираните и положително хора Grinning

Като имаш време пиши пак,много ми е интересно Peace

# 236
  • Tам през Атлантическия океан
Е, момичата здравейте отново в тази тема  Wink

Бях чела Хосе Силва след което ровичкайки се тук попаднах  и на тази тема  Hug ...... прочетох и Джон Кехоу  Peace

дамммм определено тези два автора и техните книги успяха да попроменят мирогреда ми в положителен аспект и за по-добро  Hug

п.п.доста странички е понавъртяла темата сега ще я попрехвърля

# 237
  • У дома
ха-ха-ха, не е лесно да си позитивен... аз на стари години започнах да работя в/у мисленето си, защото до тук с отрицателни мисли успях да си докарам автоимунно заболяване и още се чудя как не съм го докарала до рак.

Единственото, което не намирам в библиотечната мрежа при нас е Кехоу. Може ли някой да ми каже няколко думи за книгата му за децата? Съвети по възпитанието ли е или нещо друго? 

# 238
  • У дома
Хм, да, четох, четох и venny_b, като стигнах до споделеното за татко ти се разплаках.
Писах дълго и го изтрих. Много болка има в моята връзка с майка ми... отне ми 3 год да простя и не знам дали някога ще имам сили да видя на живо жената, която ме е родила, но определено се чувствам по-добре откакто разтоварих душата си от мъката, която ме душеше.
На мен много ми помага това, че съдбата ме събра с един невероятен и прекрасен човек и тъй като никога не съм била наясно човек как се моли, дали има определени слова, с които се започва и конкретна конструкция на самата молба, най-често просто благодаря на Бог за мъжа и децата си, и всичко останало което ми мине през ума от изминалия ден.
Аз винаги съм смятала, че човек се ражда със съдбата си и ни се дават изпитания, за да ни научат на нещо ново. Аз, лично, съм преживяла много трудни периоди с бащата на сина ми ще ви кажа кое смятам, че ми помогна тогава. Години се молех нещата да потръгнат, молех се с единствената мисъл детето да е добре, за него да стане най-добре и в най-голямото си отчаяние, когато нямаше никаква светлина в тунела молбата ми премина в "Господи, ако няма надежда за нас, моля те помогни на всички хора по света!"  Вярвайте ми, молела съм се от душа и сърце за всяка жива твар на тази земя.
Тогава, когато имах най-голяма нужда от човек до себе си, тогава, когато настоящия ми мъж тръгва да търси сродна душа... ние се намерихме на жълтите страници на ICQ. Месец по-късно се видяхме на живо, а година по-късно синът ми се сдоби с най-прекрасния татко на света.

# 239
Здравейте на всички в тази тема!
Страхотно е че сте я създали и че си оформяте група за подкрепа.
Искам да споделя и аз своето мнение по въпроса след над 20 години търсене и работа с подсъзнанието и човешката психика.
Подсъзнанието не може всичко.
Това което подсъзнанието не може е целенасочено да променя записаните в него програми. Те могат да бъдат целенасочено променяни само с помоща на съзнанието.

Така че по-точен израз/заглавие би бил - ТИ(като съвкупност от съзнание и подсъзнание) можеш всичко.
Иначе визуализацията и утвържденията са техники които са описани от много автори и дават резултати стига да бъдат прилагани правилно и упорито.
Това което съботира тези техники са неосъзнатите негативни емоции които са записани на подсъзнателно/клетъчно ниво и са асоцирани с определен проблем.
След като тези емоции бъдат изчистени съзнание и подсъзнание, душа и разум могат да обединят усилията си за постигане на една обща цел била тя изчистване на даден проблем, премахване на болест, постигане на материално благоденствие, духовно израстване и т.н.

Точно поради неосъзнато емоционално съботиране някои от нас не могат да започнат да прилагат тези техники, да променят мисленето и светогледа си и да се освободят от оковите на миналото. Или пък започват и спират по средата с извинението че не му е дошъл момента, не са готови, може би някога в бъдеще и т.н.
А неосъзнатите или осъзнати негативни емоции могат буквално да ни убият.
Както в примера с жената иглотерапевт която помогнала на много други, но не могла да помогне на себе си, не могла да прости и това я погубило.

Да се изчистите от негативните емоции сами може да ви помогне ТЕС за която вече бе писано. ТЕС е техника която прекрасно допълва и подпомага визуализацията, позитивното мислене и утвържденията. Но ТЕС е различна от тях техника която се концентрира изключително върху работа с емоциите, настоящи или от миналото и премахвайки ги премахва подсъзнателния съботаж и усилва многократно действието на другите техники за позитивна настройка.
Горещо ви препоръчвам да се запознаете с тази невероятна техника, която има силата да промени живота ви.
Всъщност с нея вие сами можете да промените живота си.

Пожелавам успех и късмет на всички поели пътя към себеосъзнаването и приемане на собствената си сила.
По-здрави!
Иван

Общи условия

Активация на акаунт