Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вярвате ли в силата на подсъзнанието и мисълта?
Какви са методите за лечение с положителни мисли?
Какви са примерите за изцеление чрез положителни мисли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вярвате ли в силата на подсъзнанието и мисълта?
Мненията за силата на подсъзнанието и мисълта са разнообразни. Някои хора са скептични, докато други вярват във влиянието на подсъзнанието. Историята на Venny_b е впечатляващ пример за това как промяната в мисленето може да доведе до положителни резултати. Книгата „Подсъзнанието може всичко“ разкрива и други случаи на изцеление и промяна, които се дължат на визуализация, утвърждаване и положителни мисли.
-
Какви са методите за лечение с положителни мисли?
Методите за лечение с положителни мисли включват визуализация, утвърждаване и повтаряне на положителни фрази. Тези техники се описват в книгата „Подсъзнанието може всичко“ и се свързват със самоизцелителните способности на организма. Примерите, представени в книгата, показват как визуализацията и утвърждаването на положителни мисли са довели до изцеление от рак и други болести.
-
Какви са примерите за изцеление чрез положителни мисли?
В книгата „Подсъзнанието може всичко“ се представят примери за изцеление чрез положителни мисли, включително случаи на изчезване на тумори след визуализация и утвърждаване на положителни мисли. Историята на Гарет Потър, който се излекува от злокачествен тумор след визуализация, е само един от многото впечатляващи примери, представени в книгата.
-
Какво представлява визуализацията, спомената в книгата на Кехоу?
-
Какви са възможностите на подсъзнанието според форума?

Например - иска ви се шоколад, купувате си го! Той трябва да бъде обаче само за вас, не да го делите. За детето ще купите друг 

/, е че някак си ни е трудно да превъзмогнем вродения си скептицизъм и съмнение, а защо не и негативизъм? Толкова дълго време сме възпитавани да мислим по един начин, че всяка промяна в мисленето ни се струва почти невъзможна ...
Веднага прогоних тази мисъл. Но след няколко минути дъщеря ми се опита да мине под два подпрени циментови стълба и те се сгромолясаха до нея. Аз ли предизвиках това да се случи, или беше предчувствие, не знам. Има ли всъщност предчувствия? Понякога ми се струва, че предчувствам разни неща. Съвсем случайно от никъде ми идва мисъл, на която обикновено не обръщам внимание и после се сбъдва.