През СЕПТЕМВРИ ще изгреят нашите звездички, чакаме ги с трепет всички

• 9 595
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Варненки, я се стягайте и правете среща   Hug  Та и ние снимки да видим  Hug Пък така ви завиждам, че сте си на моренцето и може да си копаете по плажа дупки за пупите  Joy
Уанде, чак сега ти видях хубавицата в албумчето  Hug Че тя много хубава, пу-пу ! И такива сочни устнички Wink Много ухажори ще си има, от сега си личи  Hug
Григчо право си е детето, ама толкова бременни на едно място ... пък и всичките едни такива мълчаливи ...  Joy Но пък няма да й е скучно другия път със Сияната  Hug
Моето диване пак се е разритало като пощуряло  Heart Eyes Все се моля като излезе на бял свят и да се кротне малко Praynig, че тежко ни  Joy
Момичета, дайте идея за преместване на бебето от дясно в ляво? Преди си беше в ляво и по-малко ми тежеше, а сега от 5-6 дни като мина в дясно и много взе да ми притиска и да боли Sad . Знам за спането на ляво, но явно си се връткам през нощта, че все на дясно се събуждам Sad А тази нощ два пъти се събуждах по гръб. Някой беше казал, че ще си връзва ръката за нощното шкафче  hahaha Освен т'ва да пробвам  hahaha

# 91
Като се гледам на снимките май трябва да си сменя ника от асенцето на Асището... Ми аз съм като сумист, бе ooooh! А тази, дето размахвам пръст Embarassed Като комунистически директор на петилетен отчет hahaha Ужас. На следващата среща ще позирам за снимка, че поне да приличам на нещо ooooh!

# 92
Маминки прекрасна срещичка сте направили и страхотни снимчици! Много сте сладички!
Момичета мен също ме обзема някаква странна депресия през различни периоди- мисля си разни шантави неща, че също нищо не е готово за бебчето, че ме е страх ще се справя ли...Сега сме се захванали да сменим първо дограмата на кухнята, а после и на спалнята, за което моя мъж ме овика днес-защо не съм била по-решителна,той да не разбирал всичко...И на мен това ми и трябваше и рев,рев до преди  малко.В крайна сметка отидох и поръчах прозореца...Сега съм точно в такъв момент на ревовете  Cry и повече ви чета.Пожелавам ви приятен и усмихнат ден! Hug

# 93
Денче, споко, мила. Нали виждаш, че всички сме на един хал Wink Ама е и мъжете ни под индиго са слагани Wink Тъй че явно просто това си е в реда на нещата. Ние по-изнервени и плачливи, те от своя страна, също изнервени, защото не знаят как да се държат и да постъпят. В крайна сметка това са част от промените, които неминуемо предстоят Peace Нещо като загрявка за голямото състезание на родителството Grinning

# 94
Драстееее как стеее
Аз сиаа ставам по никойо време ама пак до среднощите будувах!!Туй мойто беше откачило вчера от Домата като ме е заритало че в нас ме довърши!! ooooh!
Мойто мъж и той гледа снимките  LaughingВика че си представял 10-15 дебелани па ние сме били даже многу убави!!Туй е комплимент от неговата уста!Каза че само откачалки може да седят толко време в Дон Домат и да си говорят неща дето си ги знаят  ooooh!Бе многу му разбира кратуната празна!!!
Асее мерси за снимките аз не знаех как да ги надпиша нали не съм с много мозъчни клетки и така!!
Чета че сте се депресирали- hahaha hahaha hahahaМи добре дошли в моя свят!!Аз съм си в перманентна депресия!!Чак вече се чудя как да я разнообразя!!!
Туй Варна-момити да спрягате една среща че да се не цепите от колектива!!
Ииии имах още нещо да си кажа... newsm78 newsm78 ама а сега де ей ме на и аз забравям!!Дето вика моя мъж ти ходиш,гледаш,говори,и се държиш като пияна надрусана или нещо от сорта  WhistlingИ ето вече забравям

# 95
Тъй и тъй днес през пост се появявам ooooh! Да ви пусна какво ми сътвори кратунката по повод може би вчерашния ни разговор... Heart Eyes

... и раснат в мене чудо подир чудо...
В утробата ми, под сърдечния ми ритъм.
Обгръщам ги с душата си и ги обичам лудо...
преди да ги познавам ги обичам!
Докосната с дланта на сътворението
дали на божество приличам?
За миг достигам до прозрението -
и Господ сигурно тъй ни обича!
С онази сила, дето аз усещам,
прегърнала покълналия в мен живот -
всеопрощаваща, всераждаща, всевечна...
онази сила - Майчината ми любов!

# 96
Я, кви са тия депресии! Naughty
Строй се, преброй се! Мирно!
Горе главите!
Забранявам черни мисли!
Ние вършим велико дело - носим живот под сърцата си. От това по-велико няма!
Мислете само хубави неща и не викайте злото в главите си.
Смело напред, то не остана. Hug

# 97
 Браво Асеееееееее newsm51 smile3525
Супер е това стихче така ме развълнува!! Hug
Веч права си много си права ама мен ме депресира именно че не остана ooooh!
Малиии как ще се раждаме и гледаме после не знам!!!Дано да се оправя ама дето вика Асето "Бяло българско семейство няма как да им вземат детето,не и в България"Демек квото и да го правим ще си остане при нас дано оцелее въпреки макя си  hahaha Joy

# 98
Асенце, аз се шашкам по същия начин от вида си.  newsm62
Още преди да забременея бях 10-тина кила отгоре, сега- още толкова. На кинта и шейсет съм чудничка- крака, дупе, ръце- сичко си имам. Целулита напира със страшна сила  Joy
За след раждането- сичкото спорт ми е в програмата. Тенис, фитнес, плуване, йога, модерен петобой... сичките ще ги практикувам!  football running  Wink  Sunglasses

Момичета, с какво си мажете коремчетата, крачетата и другите издутини?
Като разбраха, че съм бременна цялата рода отсече- свинска мас! Развяха едни плакати, едни брошури и дипляни. Веднага изкараха няколко кутийки с мас, които най-тържествено ми връчиха! И сега постоянно ме питат- мажеш ли се с мастта? Щото на леля ти еди коя си дъщерята се мазала с нем кви си скъпила мазила, ма пак й излезнали стрии. Друга пък с еди какво се мазала- пак без ефект.... С две думи- Свинска мас  rules!
Е... намазах се 2-3 пъти. Взех си и някакви бг мазила на Кокона и майка май се казваше фирмата. Ама нещо не се им накефих.

Случайно обаче прочетох някъде, че алое вера-та е един от най-добрите хидратанти. Намерих се едно олио, което даже и за бебета става- с 10% чисто алое.
Ауу, пристрастена съм момичета! Така хубаво да ухае това алое!  Heart Eyes Всеки ден се мажа обилно навсякъде и ходя като тюлен гола из къщи, докато попие.  newsm68 Не знам дали ще помогне, но усещането е чудесно, а и кожата ми е една мекичкаааа...Че душ гел с алое вера си купих.  Laughing
Я кажете вие какво ползвате?

# 99
Ехо здравейте на всички !!!! newsm51

Браво за страничката супер е ДИДКА. smile3501

Радвам се за срещичката, много сте готини, дано следващият път и аз успея да дойда.
Хубав ден на всички!
 Grinning

# 100
Асенце, шапка ти свалям за стиховете  newsm51  Ти си истинска поетеса  Hug Ще си го запазя стихчето, защото много ми хареса  Hug
Аз рядко изпадам в депресия, но като ми се натрупа напрежението и ми избие в  един рев, че чак се удавям в сълзи Sob И след 30мин нищо ми няма... до следващия път  Joy
Мирка, не се притеснявай  Hug Всички ще се справим  Hug Верно е, че първескините сме по-ошашкани, но пък никой не се е родил научен, нали?  Wink Другите мами ще помагат и така .. Simple Smile
Димчо появата на стрии е наследствена. Така че, общо взето няма значение с какво се мажеш, ако си предразположен. Свинската мас много мами я ползват. Аз лично се мажа с Дермоластин (крем против стрии) и с преварен зехтин (ама по-рядко, че като се намажа и се чувствам като салатка  Joy). Но общо взето не знам за какво се мажа, като при мен е наследствено  newsm78 Май, за да си успокоя съвестта после като се нацепя.

# 101
  • Варна
Димчо, аз гърди и корем мажа с кремовете за гърди и против стрий на Mustella. Изпросих си ги за рожденния ден от баш приятелките и сега съм доволна Flutter
Целулита го мажа със крема на Нивея - Good Bye Cellulite. Честно казано нямам идея дали е позволен за бременни, ама аз понеже от преди си го ползвам и просто продължих  Whistling. Успокоява ме това, че не е с кофеин, а пък прави кожата така приятно мека и гладка. Някой ако знае нещо дали може или неможе да казва - щото аз досега тайничко си се мажа и никой не питам  Blush

# 102
А аз ползвам на Mustella един крем за гърди Specific Suport Bust Не зная дали е добър но леля ми го беше купила!Отделно се мажа и с Мазззззз ама май ефекта е нулев!!!Цялата съм в дълбоки стрии по гърдите!!
Корема мажа с мас само!!Да чукна на дърво нямам нищо на него и се моля да не се получават гадните белези Praynig Praynig
Соня права си!!!Мамите с над две дечица  LaughingЩе помагат!!Няма да ни откажат!!хеехеех

# 103
Асе,страшно е стихотворението !!Браво на теб!
Аз най-сетне започнах да чета темата "Смешно ли е раждането "и ви казвам ,че половин час поне съм ревала от смях и така си раздрусах бебето в корема,че си помислих ,че морска болест ще го хване Joy
 Мазах се първо с Мамма Донна на Чико,като го свърших бях поръчала на мъжо да ми донесе от Германия мазило-Деси и Веч го знаят вероятно-от dm na babylove олиото за бременни.Много хубавко мирише .Аз много им  я харесвам козметиката не е скъпа ,а е хубава.Но най-вероятно ще си се нацепя,кожата си ми е предразположена... Rolling Eyesа някой сърби ли го корема??Мен ме влудява направо-трябва непрекъснато да ходя омазана иначе ще си протрия кожата,особено между гърдите... #Crazy
Момичета снощи бях питала как да прогоня котката на съседите да не си върши "нааканите"неща в мойта тераса.Благодаря на My Name за съвета със спрейчето,ама ще свърши ли работа ако напръскам мазилката ,плочките и парапета на терасата???Ще пробвам де,ако имате други идеи давайте,че мъжът ми сериозно е решил да и напълни дупето със сачми,пък на мен ми е жал все пак...

# 104
Какво си правите сладурчета? Hug Hug Hug
Асе браво много си добра, стихотворението е много хубаво smile3501
Мире и аз съм така пиле вечер до 3 часа няма заспиванка, хубаво че и мъжо е нощна птица че има кой да ми прави компания Laughing
Трябва да си правим нощни сбирки във форума на неспящите hahaha

Общи условия

Активация на акаунт