През СЕПТЕМВРИ ще изгреят нашите звездички, чакаме ги с трепет всички

• 9 592
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Аз се мажа с Нивея крем за суха кожа, Дав крем за суха кожа и от време на време със св. мас и невен /сама си я забърках Grinning/ за сега няма стрии освен тези от младежките ми години. Малко съм несериозна обаче мажа се само по 1 път, а от месец си викам "от утре и сутрин и вечер" ама мързел кво да ви разправям.

# 106
Aбре моми много сте любави, много красотни Heart Eyes.
Аз имам идея за следващата среща провинциалните мами да си наемем един писар да ни документира цялата среща Laughing, че много ни разглезихте с бързи снимки и яки коментари Hug

Аз се радвам на прекрасни седефени стрии навсякъде по корема и с нищо не се мажа... Crossing Arms от предните пъти си ги имам въпреки хубавите мазила, които използвах и голямото желание да не се нацепя.
Сега съм го преживяла и хич не се тревожа, само наблюдавам дали ще мина последните си гигантски размери и седефа ще се замени с кърваво червеното на новите стрии...
 Асе много хубав стих  Hug браво! Личи си от дъното на сърцето иде newsm51

Аз днес шетам около мъжо, който е решил да е болен и пъшка... ама айде от мен да мине разрешава си ги такива настроения веднъж на няколко години.
По довечера съм си запланувала разходка до пазара за да си купя някое друго килце сладък плод, че вечер ме започна захарната криза.
 Peace

# 107
Аз засега нямам стрии, но не съм и предразположена (това не ми пречи да се клепам обилно, кеф ми прави  Grinning). За сметка на това пък си имам целулит в изобилие, появи се още от тинейджърска възраст , въпреки че тогава бях постоянно в движение.  Не че е невъзможно, но на някой "дадености" трудно се влияе... Rolling Eyes

danip Абе каквото и да е мазилото, ама за мен най-добре е някакво олио- най-добре попива.  Heart Eyes

singing_girl, аз съм си нощна птица още от преди да забременея си лягах към 1-2, а сега и до повече стоя понякога. Така че съм за нощните сбирки.  Laughing  Peace

# 108
Предлагам среднощна среща във форума  LaughingКоято мама страда от безсъние да се включва!!На мен ми писна честно казано ама какво да направя като се стъмни и аз сякаш се пробуждам  CrazyЛуда работа!!!

# 109
Обадиха ми се  newsm44 Официално ми се оббадиха бъдещите работодатели. Та в събота съм на уъркшоп в Илиенци Grinning
Вече се вълнувам Grinning И нямам търпение да дойде събота да видя за какво ще ства дума и лаф Crazy
Сега се чувствам много добре Party

# 110
Асенцето, честито и успех!  newsm10

# 111
Днес ми подпалиха главата от работа  #Onfire За жалост следващите 2 дни ще ме командироват - един ден в Пловдив и един ден в Плевен, така че ще ви чета вечер като се прибирам  Hug
Асенцееее  честитоооо  newsm18 Стискам палци за съботата още от сега  Hug
danip аз съм от хората с котките, но не знам какво да те посъветвам  newsm78 По принцип са доста своенравни животни и трудно се отказват. Моята ми изпаса цялата Коледна звезда, докато накрая остана да стърчи само голото стебло  Joy. Какво ли не пробвах, за да я откажа, но ефекта беше нулев. Накрая като изяде и последното листо и загуби интерес  Mr. Green  Сега растението си е пак зелено, а пък аз се моля да не се присети пак  Praynig
Лично аз бих те посъветвала по-скоро да говориш със стопаните да си я контролират и да не я пускат по чуждите тераси  Crossing Arms Разбира се Цвети  може да даде по-професионален съвет от мен  Hug

# 112
Асенцето, БРАВО и честито!!!
Желая ти приятна работа, спорни моемнти, и най-важното - да ти доставя удоволствие!!!
Ние сме с теб!   bouquet  smile3521 newsm44 smile3501   newsm10 newsm24 newsm57  261uu kyllmg

# 113
Да браво,Асе,zа стихчето,направо е...думи нямам..А и zа работата Peace
Аz също съм zа късните включвания,към 1 или по късно лягам.не zнам,ако и бебетата са с такъв режим  #Crazy
Аz си имам старите стрии,от едно време.Та сега се мажа с надеждата да нямам нови,май не съм много предраzположена,миналия път се раzминах между капките.Обаче имам чудничък нов целулит,който иzверднъж го zабеляzах преди няколко седмици.И се чудя как ще се отървавам.За сега съм решила да си купя някаква масажна ръкавица ли,що ли,и да почвам като се къпя,ма кой zнае..

# 114
Асенче, честито за работата и успех! А стихчето ти е прекрасно...  bouquet
Явно си права, че всички мъже под индиго правени...

# 115
Охо, някой имал да черпи? Асе, наздраве и умната на уъркшопа! Hug

# 116
Асенце много успехи и голямо удоволствие да ти носи тази работа!!Това за мен е най-важното Hug
мммм аз стрии мога и да подарявам /от гърдите/ама целулит си нямам което може само да ме радва...за сега обаче,само за сега  Praynig

# 117
danip , за съжаление котките са безкрайно своенравни и трудно се отучват от такива хубави навици като ровенето в саксии Grinning. Това е малко като да забраниш на тийнейджър да ходи на дискотека-все ще намери начин Laughing. Наистина по зоомагазините продават разни есенции, които отблъскват котките, но ефекта е временен. Така че моя съвет е да й ограничите достъпа (ако има начин, разбира се) или да говорите със стопаните те да го направят. Моите котки не излизат на балкона по същата причина - не е болка за умиране! Peace Успех!

# 118
Като се гледам на снимките май трябва да си сменя ника от асенцето на Асището... Ми аз съм като сумист, бе ooooh! А тази, дето размахвам пръст Embarassed Като комунистически директор на петилетен отчет hahaha Ужас. На следващата среща ще позирам за снимка, че поне да приличам на нещо ooooh!
Асееее, живот и здраве на другата срещичка ша довтасам и язе - та те тогава ша си хортуваме за сумисти и пози   bouquet
Поздравления и за поезията и за работата.

Аз за тая срещичка така и не съм прочела...чак днеска влизам...ама много ми се ще другия път да присъствам, така че - чакайте ме...само подробности да разбера...

# 119
Bonjour мадами Simple Smile
аз преди малко се върнах от работа и ви чета  Hug и съм се нахвърлила на плодове
Асе, страшна поетеса си   bouquet и много се радвам за работата

Общи условия

Активация на акаунт