Машина за хляб - 11 част

• 96 582
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 915
  • София
АникаБ ,би ли ми дала тел на сервиза им ,ако имаш?

# 916

На Мулинекс сервиза е България сервиз.Вгаранционната карта трябва да имаш телефон в града от който си (нали уж във всеки град имат клонове)..Според мен обаче отивай на място ,не по телефона и си търси правата.Не може при мен да влиза в гаранцията,а при други не .Така им отърва.Успех ви желая,но не им се давайте Laughing

# 917
  • София
Моето е Кенууд и си спомням, че още като го вземахме забелязахме, че не влиза в гаранцията (тогава просто ни учуди). има ли място, където да могат да се купуват отделно?

# 918
  • София

На Мулинекс сервиза е България сервиз.Вгаранционната карта трябва да имаш телефон в града от който си (нали уж във всеки град имат клонове)..Според мен обаче отивай на място ,не по телефона и си търси правата.Не може при мен да влиза в гаранцията,а при други не .Така им отърва.Успех ви желая,но не им се давайте Laughing
Бе какви права да си търся като мъжа ми счупи казанчето Mr. Green.Той има мания да разглобява и за съжаление аз не успях да променя това му качество. ooooh!Та така- шиша на бъркалката ми може да се вади благодарение на неговата намеса Crossing Arms.Спокойно си ползвам машинката,но предполагам,че след време уплътненията ще се скапят.Освен това,в пристъп на ярост,като видях какви ги е свършил,хвърлих с все сила контейнерчето Blush на пода и леко го изкривих.

# 919
Тогава просто отиди в България сервиз и искай да си купиш ново казанче.Не вярвам да откажат да ти го доставят,още повече ,че ще си го платиш Grinning

# 920
  • София
а някаква идея колко струва казанчето?

# 921
Здравейте моми4ета. От днес ве4е съм 6таслива притежателка на ето тази ма6инка http://www.expert.no/product/product.aspx?identifier=BMA25SS и затова се записвам в теми4ката. Засега 6те събера малко инфо, а пък надявам се и скоро да мога да се похваля с не6то.  Grinning

# 922
kvinne, добре дошла в отбора Hug! И с тия проблемни казанчета вече май никой не прави хляб, или поне не пуска снимки Mr. Green, та се надявам на теб. Аз също не съм пускала скоро, защото почти не ядем хляб и правя веднъж на десетина дни Wink.

# 923
Аааа,правим хляб,бе...У нас се пече всеки ден.Вчера правих хляб със семена...Ще видя в кутията ,ако е останал,ще ви пусна снимка...Не очаквах,че ще стане толкова хубав,понеже е без бяло брашно,само с ръжено и пълнозърнесто....досега не съм правила такъв.

# 924
краси.мира, ами пускай бе, мила Grinning! И рецепта , ако може. Аз имам типово, бяло и царевично брашно и незнам как става с тези другите, но рецепти събирам Peace.

# 925
  • София
А... правим, правим! И моето казанче на клатроника се развали, та машинката ми е на поправка. След първия купен хляб, отидох и си купих нова машинка, само че Мулинекс - не можех да чакам, така ще си имам резервна.Момичета, да знаете, че има разлика между двете пекарни: месят по различен начин и Мулинекса прави по-бухнал и по-препечен хляб. Сещам се за любимия хляб с пукната коричка на Кати, вече всичките са ми такива.
Манча, не се колебай! Поне двойно повече хляб ядем, а никой не е напълнял. Явно консервантите си казват думата.

# 926
И аз правя.Почти всеки ден.Най често по основна рецерта за бял хляб - най тачен у нас, за мое голямо съжаление.
Ето последния фотографирам и аз не знам вече от кого hahaha

# 927
  • София
Аааа,правим хляб,бе...У нас се пече всеки ден.Вчера правих хляб със семена...Ще видя в кутията ,ако е останал,ще ви пусна снимка...Не очаквах,че ще стане толкова хубав,понеже е без бяло брашно,само с ръжено и пълнозърнесто....досега не съм правила такъв.

Дай рецепта!!!! И снимка, но най- вече рецепта...

И ми кажете, моля ви, какво ще рече "Б-я сервиз" - къде да го търся това казанче... Sad Не ща да съсипвам моторчето...

# 928

Дай рецепта!!!! И снимка, но най- вече рецепта...

И ми кажете, моля ви, какво ще рече "Б-я сервиз" - къде да го търся това казанче... Sad Не ща да съсипвам моторчето...

http://www.servicebg.net/BASES/Servizni%20Bazi%2003_2007.htm

# 929
  • София
Здравейте!
Малко инфо за България сервиз.Обадих се на клона им в Плевен и ми казаха,че могат да ми доставят казанче за Мулинекса и струва 26лв. GrinningОчаквах доста по-висока цена.Ще ми я доставят за 20 дни.

Общи условия

Активация на акаунт