Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 37

• 36 542
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
Пепи, да ти е жив и здрав рожденника!!!

Пожелавам му здраве и много късмет, за усмивките ще се погрижиш ти  Hug

Също така ви пожелавам страхотен и изпълнен с невероятни преживявания ден!!!

А на теб ти пожелавам да имаш винаги настроението и фантазията да твориш, все така   bouquet

# 136
Пепи, да ти е живо и здраво детенцето и весело, и безгрижно детство !
Тортата ти е перфектна, много хубаво влакче си направила и аз очаквам втората да видя.

Да не ви изброявам, но всички сте направили супер тортички. Аз тази вечер ще се захващам с довършването на моите цветя, и утре почвам самата торта.

# 137
Silrai - страхотна масичка!
Докладвам за пръв опит с Руска мастика 2ри вид: направих я следобед, а работих с нея вечерта и ми беше леко тричава, лесно се късаше. Иначе като беше прясна беше по-еластична. Ето и резултата от среднощно творение:
И още една снимка тук: цък
Но не съм се отказала окончателно, пак ще го боря това тесто.

# 138
  • София
Пепи newsm59:bigdance2: Здраво и щастливо момче да расте и да ви радва!:bouquet:
за тортата всичко е казано:bouquet:

# 139
  • Пловдив
van444eto, Bambinkamalinka, доня КОПРИВА, zori-gb, natalyna, irinka28, thedragonbg, Сребърен облак, Rumya, Atalanta, pеtia, silrai, Tandoori, dimitrina73, violetblue, 3ори, blueeye®, Fior, veri, destini огромни благодарности на всяка една от вас за пожеланията за Любчо и отзивите за тортата. Направо ме просълзихте. Снимка на Маккуин-а по-късно, че нали е изненада за малчо и не искам да го види. Не стана много добре, но като за първи опит съм доволна   Mr. Green

# 140
ЧРД на Любчо-да расте жив и здрав,и много весели детски игри.А на мама Пепи още многооо торти да му прави

Бьрзам да почерпя вече официално-завьршихме успешно -8-ми клас.

# 141
  • София
bambinkamalinka, страхотни са ти тортичките   bouquet
silrai, супер тортичка  Simple Smile
vanushka, браво за тортичката ти

Аз утре се захващам да правя една моя любима плодова тортичка, че в неделя съм рожденничка  Simple Smile

# 142
Боже  ooooh! ,спиране нямате  Crazy .Всеки ден виждам страхотни торти.

Пепи,да ви е живо и здраво момченцето и много да ви радва.А мама да е много обичана и да прави все такива умопомрачителни торти   bouquet .

# 143
  • Пловдив
Bambinkamalinka, много сладка ваканционна торта. Прииска мис е на море  Mr. Green

Хайде аз и Маккуин-а да ви покажа. Не е изпипан като исках, ама когато правиш за 1 ден всичко, няма как. Важното е че беше разпознат.

# 144
  • София
_Пепи_, честит рожден ден на Любчо Да расте здраво и щастливо дете   bouquet
Тортите на всички са страхотни  smile3501

# 145
Пепи, разгледах ти албума с торти. Аз като дъщеричката си седя и чакам със зяпнала уста да ме нахрани някоя красива снимка, а то било всичко в албума прибрано. Какво да кажа? Просто си перфектна! И влакът, и колата...но на тортата за "изписване на бебчето" и тази за "1 месец на Сияна" просто поисках да си ми скрита в скрина и като ми потрябва торта-да те извадя, да ми я направиш и да те прибера пак грижливо вътре за следващия път! Да ти е честит рожденника, здрав и весел!

Бамбинка малинка, много хубава ваканционна торта!

Ванче, намерих същите шоколади като твоите. Просто се похвалвам.

Дракон БГ, защо така таз мастика-2? Аз се бях ориентирала към нея, но ти си вече вторият човек, който казва, че става на трици и май ще се разкандардисам. Иначе розата е чудна и не й личи, че е имала проблеми до разцъфването.

Знаете ли кое най-много ме привлича в тази тема? Да, рецептите, тортите, приятния тон, да. Но най-много ме привлича тук култът, в който са издигнати децата и близките хора на тортоправачките. Ръцете ви творят красоти, за да зарадвате близките си, за да им направите празника прекрасен, за да е уникално, различно, за тях, за лЮбимите хора. Много ми харесва това. Много.

Hug

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 12:38 от Marie-Antoinette

# 146
Пепи  bdbaloni на Любчо, да има един изпълнен с изненади и подаръци  happy bd ден, въпреки, че най-голямия подарък, го е получил при раждането си- тази грижовна и неуморима майка, която не се предава пред никое препядствие само и само да зарадва детенцето си  bouquet Маккуина и фантастичен  bouquet

# 147
Честит празник, Любчоооооооо!!!! Бъди весело, жизнерадостно, щастливо  и палаво детенце..... Да слушкаш мама и тати и да пораснеш голяяяяяяяяям и умен!!!  261uu  261uu  261uu
А на теб мамо, здраве, здраве и пак здраве..... Всичко останало ще се намести само.....   newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51.... Абе чудя се.... newsm78, дали нещо друго да ти пожелая..... ама..... не смея...... stork-boy stork-girl ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 148
  • София
Пепи, супер е макуина. Да ти е живо и здраво детенцето още веднъж и скоро да ни зарадваш с тортичка за второ бебче  Grinning

# 149
  • Пловдив
дали нещо друго да ти пожелая..... ама..... не смея...... stork-boy stork-girl ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Ванче, по-смело с това пожелание и дай боже на 3-тата годинка на Любчо сме с един повече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт