това малкото звер4е сега отказва и мялкото да си пие изпи120мл и това е неще тръшка се,реве
направо ми идва да се метна през 6 ет.

Като си седнала така на пейката, естествено, че краката ти така ще изглеждат. Просто не можеш да ме убедиш, че си изглеждала зле. Пък аватара-
Напомня ми за онази песничка- "Танцувайки под дъжда"- от еден мюзикъл беше, ама кой... 
Ще се наказваме, не пишеш, не идваш в Морската, ще има за някой черни точки усещам аз. 
и към градината. 

няма да издържа дълго така,ще се обслужа сама ми се струва
ще има пей си пенкеле кой ли те слуша
Все аз съм лошата, че искам да си живеем в наш си дом
а на него не му пука особено

Ще се наказваме, не пишеш, не идваш в Морската, ще има за някой черни точки усещам аз. 

Тук може да намериш повече инфо сигурно
Аз доста време не съм влизала,че покрай малката и съм недоспала и все недоразбрала
То второто малко под въпрос - Маги има някакви пъпки по бузките,а вече гледам,че са и по раменцата и даже гърдичките - ходихме при педи,каза да мажем с антибиотик,че било потница...Имате ли представа как да разпозная потница от алергия?Има ли и други мами при др.Каролина Златева срещу Автогарата,мнения за нея?

А най-удобно облекло никога не съм гледала, вадя цицата и готово, на който му е кофти да не гледа
. Гледам, че новите мамчета ги привикват по-честичко. Иначе малката си папа и си ака /4-5 наакани памперси на ден засега/ редовно. Днес бях на лекцията за кърменето на 9 месеца и съм много доволна. Зададох си всички въпросчета, които ме вълнуваха
.

аз миналия месец се изринах така по плешките , питай ме в тая жега как ходих с викока яка