А ПЪК СЕГА ДА УГАДЯ ДАНИНКА КАК Я СКИВАХ С МЪЖО СИ ОБЛЯКЛА СА НАШТА С ЕДНа ти ми 4ерно-бяла рокли4ка къса,къса

така олекна ми

а по същество,съгласна съм на градинката на 4ервения

с тоз гипсирания крак ти увяхна плажа....и Сашка малката дудолина кой ще я разхожда сега...
...пак впрегна татито значи.... Ай сега ти се е паднало да си починеш и да прочетеш някоя хубава книга
....или няколко 
..... нИдей така .... твои са си..трябва да си харесваш такива каквито са 

Сега за наказание ще се снимам гола ама от всички страни и ще покажеш снимката на мъжо си
Да го видя тогава какви ще ги дрънка, направо манекенка ще му се видиш
И не само това ами за да се вталиш минавате дружно на диета, никакво готвене
А за да се тренира се иска време и парички така, че той започва да гледа Влади а ти на фитнес и като тръгваш ти мушва в джобчето парички за тренировка 
Май много се отнесох 
кършила е снага с мъжо, ще иска нещооооооооо
( да му сготви например) 
Анито да взема пример от теб ааааааааа а не само да се оплаква 

само да си написала нещо злостно и съм те уууууууууусвиркала да знаеш
.
. /Между другото, кой те изражда?/
,децата ,мъжете и парите...абе за вси4ко.
..иска се време и постоянство и ПАРИ!!
това е ! и друг да гледа децата,а ти да се фръцкаш на масаж,нали??
..една неделя не ми е казал- "жена,и ти си човек,ходи си връткай педалите,аз ще гледам де4урлигата!" нема такъв филм...все той е уморения....аз съм за 10 силна ...добре,4е пия жен- шен...явно това е силата...!!
ина4е и той ми мрънка ,4е не съм се събирала в дънките...ама аз му отговарям - ти роди 2 деца и ще те видя.
..ама и ги гледай после..а не само ба4 и ве4ер - какво правят децата на тати...,ве4еря и хоп- леглото...= хотел4е с екстри!!!!!!!ааааааааааааи аз съм бясна...

.
.душичката малка