Хиперактивност с дефицит на концентрация - тема 4

• 25 319
  • 348
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мисля, че бихме могли да направим така:
1/ Да актуализираме списъка окончателно;
2/ Да се изчислят на тази база дължимите суми от всяка от нас, както и теглото;
3/ Да се разберем, коя от нас ще направи и плати поръчката;
4/ Да определим срок, в който останалите трябва й да преведат своите суми;
5/ Да се направи поръчката до адреса на veselcheto и тя да ги донесе като личен багаж.
С пощите проблеми са:
- риск от загубване;
- обмитяване /като формалности и време/;
- дължимите суми към митницата.

Вие как мислите?

Абсолютно съм съгласна - точно, ясно и систематизирано.  Peace
Остава да се уточнят и подробностите - кой ще събира парите и до коя дата?  Hug

Веселчето, страхотно предложение си дала - това за плащането и доставката!   bouquet
Изобщо се убеждавам, че форумската сила е голямааа!  Hug Може и да съм изпуснала, но ти в кой град в България се прибираш?

# 181
Момичета, с Блувелвет обсъждаме вариант паричките да бъдат превеждани на мен. Понеже имам кредитна карта Виза, с която може да се пазарува он-лайн. Като се доуточним как точно ще постъпим, ще изпратя на ЛС банковата сметка на всички, които имат поръчани карти и играчки.

# 182
Предлагам утре  всеки да  преведе  парите на Марианка  и тя да направи   поръчката  до вторник   ползваме 12 % отстъпка на всичко   Peace
На лични Марианка  ще  прати на всеки номера на банковата сметка .При добра организация мисля   че ще може да   поръчаме материалите навреме   Peace

# 183
Добре! Аз не разбрах сега колко пари трябва да изпратя- 24 долара за двата комплекта или по- вече. Някой ще направи ли сметка или всеки каквото е поръчал сам да си го сметне

# 184
Moмичета, аз имам карта Виза, с която може директно да платя на Супер Дупер. Превеждайте парите в бг. лева, ако ви е по-удобно. За тях е без проблем, те и без това си ги теглят в долари, макар да не ми е много ясно как става. Но знам че не е проблем в каква валута са парите в картата. Лошото е, че чак утре ще науча номера на банковата сметка Embarassed, което означава, че във вторник трябва всички да сте превели паричките, за да хванем намалението.
Лошото е, че съм зле с английския и ще помоля Деси да спретнем поръчката заедно чрез кореспонденция по Скайп. Предполагам Веселчето е дала адрес, на който да се изпратят материалите.
И аз предлагам да сложим тук списък с дължимите от всеки суми, за да не стане объркване.

# 185
Марианка включи скайпа да ти пратя готова попълнена бланката   Веселчето току що ми я прати  Hug  bouquet

# 186
  • София

Предлагам утре  всеки да  преведе  парите на Марианка  и тя да направи   поръчката  до вторник   ползваме 12 % отстъпка на всичко   Peace

Това означава ли, че трябва да преведем с 12% по-малко пари на Марианка?  Hug

# 187
Честит рожден ден на pasinet   Много здраве, щастие ,късмет   ,любов  и всичко най най  -хубаво ти желая    bouquet newsm59 nbirthday

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Hug nbirthday

# 189
Благодаря, момичета!!!  Hug
Черпя всички ви виртуално.

# 190
  • Пловдив
pasinet присъединявам се към пожеланията с пожелание за много сила и безгранична любов, за да се справим с всички трудности и да се поздравим с едни прекрасни деца, които се справят също като майките си с трудностите.  party023  bigdance2 newsm59  Gift

# 191
  • София и там където не се пуши
Честито на рожденничката, много здраве и късмет ти желая.
   bouquet

# 192
Момичета, за съжаление няма да успеем да съберем паричките на време и да хванем намалението. Много хора сме. Следобяд ще си проверя банковата сметка и ще ви пиша.
pasinet, честит празник, миличка! Жива и здрава!  bouquet

# 193
Мари_Анка. не се притеснявай. Провери все пак във лева или в долари трябва да изпращаме. Hug

# 194
      Честит рожден ден, Pasinet! Бъди жива и здрава. Много любов и щастие в живота.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт