Хиперактивност с дефицит на концентрация - тема 4

• 25 310
  • 348
  •   1
Отговори
# 195
Moмичета, нямам време да пиша ЛС на всички, затова слагам банковата си сметка тук:
....
Ще помоля Bluvelvet да напише сумите на поръчаните от всеки материали, за да не се обърквам, когато пристигат в сметката. Утре по някое време ще редактирам постинга си и ще си изтрия данните. Че не е много удобно май да се "мотат" в нет пространството. Laughing
Целувки на всички! Hug

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 11:39 от Мари_Анка

# 196
  • София
Pasinet, Честит Рожден Ден миличка и от мен.  bouquet

# 197
  • София и там където не се пуши
Мари-Анка, дай срок и после данните да се изтрият

# 198
Дороти, май имам право да редактирам до 24 часа след написването на постинга. После трябва да се обръщам към модератор. Така че срокът до изтриването е утре вечер. А паричките се надявам в рамките на тази седмица да ги съберем.

# 199
А освен парите за нещата, по колко пари за самия превод да преведем?

# 200
Moмичета, пак съм аз. Току що разглеждах сайта на ОББ, към която банка е моята карта. Оказа се, че в картата не могат да бъдат превеждани пари от друга банка, освен от ОББ. Shocked Което за мен абсолютна глупост. Тези които нямат клон на ОББ на близо, май ще се наложи да ми изпратят паричките с пощенски запис. Пишете ми, за да ви изпратя адрес на ЛС.
Парапланерче, за сега не изпращайте нищо повече от сумата по избраните от вас неща. Ако има нещо допълнително, Веселчето ще ми каже, аз ще го платя и после ще се оправим някак.

# 201
  • София
Момичета, моля да ме извадите от поръчката. Оказа се, че мои близки ще си идват през август от САЩ и се разбрахме те да поръчат картите, за да се ползва намаление - моят списък е доста дълъг и си струва. Като ги получа, ще пиша, за да се разберем за сканирането и качването им.

# 202
  • София
Добър вечер мили момичета!
Искам да ви помоля рожденните дни да си ги празнувате тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=34.0 !
Нали знаете, такива са правилата.
А иначе искам да ви пожелая само успехи с децата, и дано пратката ви пристигне и очакванията ви се изпълнят!
Прегръщам ви!

# 203
  • София и там където не се пуши
Марианка, че ще трие модератор, ще трие постове

Влизате в банка на ОББ - давате даннните и превеждате парите - без пари за превода

# 204
МариАнка, за първи път чувам за сметка, по която да не мога да преведа от която си банка искам пари .... Много ме учудваш. Ако имам IBAN-а, отивам в първия клон, който срешна, пиша едно нареждане, давам парите на касата, плащам там някаква такса и те ти идват на следващия ден по сметката...каква е тази карта, толкова специална...
Ако наистина е така, аз ще съм доста затруднена..., защото в работното време на банките , наблизо имам само клон на ДСК...

# 205
Лично мое мнение е, че може да се превеждат пари от всяка банка, но ще пристигнат вероятно на другия ден, и се удържа комисионна, а когато е от същата банка няма комисионна, и пристигат на следващия транш. Аз също не мога в работно време днес да преведа от клон на ОББ, но ако уточним всичко от ипей ги пускам веднага. Само не видях списък кой колко парички трябва да преведе, защото последно не разбрах има ли, няма ли отстъпка, дано не ви затрудня момичета, да публикувате кой колко парички да преведе и да действаме по-експедитивно  Peace

# 206
Ок, момичета, превеждайте от която банка ви е удобно, може пък аз нещо да не съм разбрала. Thinking Но знам че в ОББ имат много странна политика. Дори аз самата не мога да си вкарвам пари от където и да е. Shocked Не съм опитвала, така ми казаха служителите, когато ми я даваха. Иначе картата ми не е никак специална. Wink Само ще ви моля да пишете когато превеждате парички, за да проверявам в сметката. Да съм сигурна, че всичко е ок и пристигат.
А за самата поръчка ще ми помогне Веселчето, тя почива във вторник и сряда.

# 207
Списък с парите   Grinning - Курс на долара  на Бнб - 1,24

Bluevelvet- 122 лв.- преведени

martin4e- 60лв - преведени

Егвийн ал-Вийр- 46 лв

paraplanercheto - 87 лв

Зла мома -  30лв

Нотес- 31 лв

Оля -14лв

sophsan - 62 лв

Кезая - 34 лв

Марианка  - 91 лв

Обща  сума  :   625

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 16:28 от Bluevelvet

# 208
Коета ще пристигне в София и най вероятно от там ще стане преразпределението . Колко пт вас смятат да си сканират   картите за да си ги разменим ?  Има ли желаещи ? 

# 209
  • София
Мари_Анка, това кредитна карта на ОББ ли е? Ти пробвала ли си досега да плащаш в Интернет с нея? Защото се сетих, че момичетата в Редутската тема се оплакват, че с такава карта не могат да плащат.

Общи условия

Активация на акаунт