Отговори
# 120
  • София
Да и за знам, че У са по-бързи, но по-малко издържливи. По повод на това, което Bambi беше написала за методите на леля си, чудно ми е какви са те  Thinking. Това, което съм чувала като по-научен метод за зачеване на момче или момиче е, че т.к. У не издържат много ако искате момиче трябва да направите средата по-неблагоприятна (например с по-висока киселинност), така вероятността У да измрат (сори за израза) преди да достигнат целта е по-голяма и така остават потенциалните момичета.

# 121
Здравейте и от мен! Честито на всички, които вече знаят пол или са спокойни след добрите си резултати  newsm51
Добре дошли и на всички нови Simple Smile
Гевито, и аз съм края на 11г.с., а за сега термина ми е на 28 Дек. Тази неделя живот и здраве влизам в 12г.с. Започвам да се притеснявам, че ще се наложи още да почакам докато гушна бебо  ooooh! На мен мнооогоо ми се иска да е момче, но по всички тези таблици излиза момиче...Не че няма да се радваме де, само да е живо и здраво.
Една колежка ми донесе два книжи за бременни да си чета и вече нямам търпени. Много ми се спи и едва изкарвам края на работния ден, а като се прибера вкъщи до 23ч. играя на компютъра Simple Smile

# 122
Благодарско, мацки!  Hug
За витамините - доки каза, че имало някои витамини и минерали, които не мога да си добавя с плодовете и зеленчуците, затова е добре да пия допълнително. Thinking  А ако тези не ми понасят - да ги сменим с други.
Още незнам дали ще ги купувам. Тук ме зарибихте с тези на Хип и Джемисън.

А, забравих да отчета- имам идеален таз за нормално раждане. Така че, живот и здраве няма да играе ножа.
Сега чакаме Карачевийска да се похвали?  Wink

# 123
  • София
еййй, честито на всички мамчета, които са си видели бебчетата днес! супер, все такива хубави новини да има!
добре дошли и на новите мамчета, и вие да споделяте само хубави новини тук!
Йоанка - то 03.01 е ориентировъчен термин, ти може пак дек да си родиш Simple Smile
И на мен Центрум не ми ги препоръчаха, защото са синтетични, така че почнах да пия на HIPP, вкуснички са и били изцяло натурални, да видим ...

# 124
Yoyoana, много се радвам, мила  Hug За Матерна съм чувала добри неща, така че не се притенявай
В този ред на мисли - пиете ли още фолиева киселина? Аз последния път забравих да попитам доки докога да я приемам    newsm78

Геви, добре дошла, радвам се да те видя тук  Hug

Елмина, изуми ме - ние с теб явно вървим едно към едно  Hug А бебочетата сами ще решат кога да се появят на бял свят  Joy baby_neutral

# 125
Здравейте момичета  Hug Благодаря за топлото посрещане   bouquet
По темата за витамините и моя доктор е против всякакви химии и никак не ми дава да пия но и аз не обичам много, много да пия.Но аз се чудя друго  newsm78 до кога трябва да пия ФК, аз я пия от януари дали да не я спра вече,защото ми става доста лошичко и полагам големи усилиа да я изпия без да повърна с извинение.  

# 126
аз я спрях от два-три дни(въпреки че имам цяла опаковка) сега пия само витамините на Хип.

За матерната съм чула колкото за, толкова и против въпрос на избор е дали ще я пиеш  Hug

# 127
  • София, в момента в любимото ми село Железница
ФК се пие до края на 3м. или по точно до края на 13седмица!

# 128
  • София

А за осигуровките- аз се осигурявам на максималният осигурителен праг. Но нямам идея какво ще се получи  в крайна сметка.  Уж са 90%, но не повече от нетното възнаграждение. Защо? Нетното е различно от  90% от брутното....

Нямах време да се включа по-рано, но  таблицата на YOYOANA e правилна- точно тъка се смята. Но една поправка: НЕ взимаме майчинство равно на НЕТНАТА заплата....а 90% от нея, но като си направи сметката човек пак излиза о.к.

Относно болничните- и мен не посъветваха да не взимам докато не ги навърша тези 6 месеца на високите осигуровки....А после ако реша да излизам, дори и по-рано- да НЕ си прекъсвам болничният...тоест до края да си бъда болнични.

Хубав уикенд на всички...то май ще вали нон-стоп, но пък това е предпоставка да си останем в къщи и да почиваме повече!

# 129
  • София
И аз спрях фолиевата киселина преди седмица, но затова пък я има във витамините на Хип отново 400мг. Така, че ако почваш витамини да поемаш, може да я спреш. На всяка опаковка пише какво количество се съдържа. А и тя е необходима за бебето до края на третия месец на бременността.

# 130
Много ви благодаря за отговорите Hug
Да си призная изпуснала съм цялата минала тема - тогава съм била в болницата. Другата седмица съм консултация и ще говоря с моята докторка да ме изпрати да си направя това изследване.
Сега поне ще ви следя редовно и ще се включвам в разговорите.
Пожелавам ви приятен ден  bouquet

# 131
  • София
Здравейте мили момичета.

Честито на всички за добрите новини за бебчетата и за пола също.

Не приемайте 13- ти толкова фатален, аз днес имам рожден ден  party023  и ви черпя beer cook.

Относно БХС- аз последно се отказах, мисля като отида в 21г.с. на ФМ, ако има съмнение за нещо и се препоръча тогава да правя.

За витамините и моята гинеколожка ми каза , че достатъчно плодове има.

Приятна отпуска и изкарване на тези, които ще почиват. Моята поивка ще е чак през август.

Да ви кажа, че и на мен ми се иска да разбера пола. Всички само ми повтарят да знаеш, че ще е момче- така съм им изглеждала, а и това ,че налитам на соленото.

ХАйде чао засега, аз си тръгвам от работа и отивам да празнувам, че няма време, защото леглото ме зове като по график в 10ч.

# 132
Честит рожден ден soufi да си жива и здрава, много радости и щастие ти желая и декември да гушкаш пухкавото си бебче Hug

и на мен между другото ми казват че както съм изглеждала съм щяла да е момче  newsm78

# 133
Yoyoana, много се радвам, мила  Hug За Матерна съм чувала добри неща, така че не се притенявай
В този ред на мисли - пиете ли още фолиева киселина? Аз последния път забравих да попитам доки докога да я приемам    newsm78

Геви, добре дошла, радвам се да те видя тук  Hug

Елмина, изуми ме - ние с теб явно вървим едно към едно  Hug А бебочетата сами ще решат кога да се появят на бял свят  Joy baby_neutral

Shark, s teb vurvim bukvalno 1 kum 1. Ne obry6tai vnimanie na lenti4kata mi, za6toto tq e sprqmo posleden cikul, ane duljinata na cikula. Kakto i da e! Mnogo se radvam, 4e sme zaedno Simple Smile

Soufi, 4estit Rojden Den!  newsm59 Da si jiva i zdrava i mnogo 6tastliva dekemvriiska maika!

# 134
  • София
Soufi, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! bdbaloni
Да си много много здрава и щастлива и декември да гушкаш здраво,сладко бебче! Весело празнуване довечера!

Общи условия

Активация на акаунт