Бъдещото януарче в мама си кротува, още не се усеща че лудува.

• 15 930
  • 324
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен  Simple Smile
Svet1970 съжалявам, че това се е случило, бъди силна  Hug
Аз си продължавам само с гадене, даже почнах да пия капките Вомитусхил, но за сега не усещам подобрение  newsm78
vailet_79  честито искане  Laughing, мен тази вечер ще ме искат, но сватбата ще е септември, живот и здраве ще съм търкаляща се булка  hahaha
За пъпките и на мен ми излизат  #Cussing out
Честито на тези, които са били на преглед и са видели малките акробатчета  Laughing
Добре дошли и на новите ни бременлийки   Peace
Това е от мен

# 211
Добър ден,мамчета!
Аз днес съм работеща жена Crossing Arms,поне нямам гадене,но вчера понеже се постарах като примерна домакиня овършах къщата и понеже все  отляво корема ме боли, ми се схвана и кракът и отзад,все едно нерв ми се е засегнал newsm78 Но сега съм ок.Хич не ми се бачка  Tired
Svet1970  Cry Hug
Радвам се за всички,завърнали се с добри новини от прегледите,а на тези,които са ги взели или ще ги взимат- успех и много любов и разбирателство  Hug Heart Eyes
Лек ден момичета!  bouquet

# 212
И какво смяташ да правиш в такъв случай?
Ще говоря с него да ме изражда някъде другаде, като си заплатя. Или ще го оставя да ме убеди, че няма нищо страшно при Мазнейкова. Мани в чудо съм се видяла. Ами не ми вдъхва доверие за раждане там... за ЖК, за преглед, да, супер, ама за раждане ...  newsm78

# 213
това че не ни се работи е обща болест , но ще набедим времето newsm78. важното коречмчетата да са добре preggo. Усмихнат след обед и лека вечер  food002  Hands Clap.

# 214
И какво смяташ да правиш в такъв случай?
Ще говоря с него да ме изражда някъде другаде, като си заплатя. Или ще го оставя да ме убеди, че няма нищо страшно при Мазнейкова. Мани в чудо съм се видяла. Ами не ми вдъхва доверие за раждане там... за ЖК, за преглед, да, супер, ама за раждане ...  newsm78

Ами има защо, мойта приятелка роди там преди почти три месеца, каза че на моменти доктора е бил по половин час сам, не е имало кой да му подаде инструмент; оставили са я без упойка последния половин час, защото анестезеолога бил необходим на разждането в съседната операционна, просто е било нещо страшно  ooooh! #2gunfire #Crazy Ако раждането е без проблем ОК, но ако не е, жална ни майка. Много се надявам Ненев да се върне в Шейново, въпреки че малко ме послъгва според мен  Wink

А този доктор в Майчин дом? Кажи нещо повече за него.

# 215
ми се схвана и кракът и отзад,все едно нерв ми се е засегнал

Хм... И аз съм така.  На мен всъщност ми се е случвало и преди де, но този път продължава ужасно дълго време и ме боли при всяка крачка.. Дали има връзка с бременността?  Аз лично мисля, че не, но пък се притеснявам да не  се засили болката и да се наложи някакви лекарства да приемам...

Svet1970, не знам какво да ти кажа... Силно те прегръщам и ти пожелавам съвсем скоро пак да си в отчетни, но този път без проблеми!  Hug  Praynig

# 216
Николов е доктора в Майчин дом и наистина е много добър. Моя приятелка, която съм я признала в това да избира лекари роди и двата пъти при него. Много добър специалист е. Постоянно специализира къде ли не. Жена му е завеждащ на неонологията. Също много добра - Яръкова. Откри рядка болест на детенцето на едни мои приятели, като отидоха при нея по мое настояване. АЗ се замислям за този вариант, защото знам кой също ще ми поеме бебето и ще си го следи. Много добър лекар е Ковачев в Медицинска академия. Но той не изражда. Но пък що изследвания направи на същата моя приятелка. Просто я беше презастраховал отвсякъде. И това е добре, защото.... айде няма да Ви пълня главата с щуротии

Svet1970, съжалявам мила. Бързо възстановяване

# 217
Свет 1970, много, много съжалявам.  Hug Hug Hug Дано наистана скоро пак бъдеш в подобна отчетна тема.
Колибри, дано малката да е добре. Такъв е бонбон на снимката.
Бръм , честито  момченце. Мисля, че могат да ти кажат пола в този период, особено при добра апаратура и подходяща поза на бебчо. Моята щерка ми казаха пола в 13 г.с.
Еспа, напълно те подкрепям в разсъжденията за клиниката на Мазнейкова. Аз по същите съображения се отказах да раждам там преди. Сега мисля пак в "Тина Киркова", живот и здраве.
Vampbal, как върви подготовката за сватбата и кога ще е събитието. Стискам палци всичко да е ок. После снимки да покажеш.
При мен - нищо ново. Само дето мъж ми е болен, с бронхит. Предполага се от стоене на течение в работата, надявам се да не е вирусно. За всеки случай гледам с малката да сме повече навън, освен когато спи, но пък като се прибере тя само "тата" повтаря и не мога да я отлепя от него. Дано бързо да мине.
Леко бременеене на всички новозаписали се мами.

# 218
Николов е доктора в Майчин дом и наистина е много добър. Моя приятелка, която съм я признала в това да избира лекари роди и двата пъти при него. Много добър специалист е. Постоянно специализира къде ли не. Жена му е завеждащ на неонологията. Също много добра - Яръкова. Откри рядка болест на детенцето на едни мои приятели, като отидоха при нея по мое настояване. АЗ се замислям за този вариант, защото знам кой също ще ми поеме бебето и ще си го следи. Много добър лекар е Ковачев в Медицинска академия. Но той не изражда. Но пък що изследвания направи на същата моя приятелка. Просто я беше презастраховал отвсякъде. И това е добре, защото.... айде няма да Ви пълня главата с щуротии

Svet1970, съжалявам мила. Бързо възстановяване

Много ти благодаря за информацията, мен Майчин дом ме урежда, едно че който и лекар да попитам ме съветва да отида там; второ че съм сключила една застраховка и ще ми поемат избора на екип в Майчин дом, Шейново или Тина Киркова.
Имаш ли случайно координати на този Николов; предполагам, че мога да се свържа с него и да отида да се видим Simple Smile Искам отсега да имам втори вариант; първия път до 6тия не се бях ориентирала и прокървих, та влязох наслуки, без познат доктор, гадна работа; повече не повтарям.
Спирам да занимавам всички с тия "наши" проблеми, въпреки че може би, защото ми е второ раждане, мисля този път да се отнеса по-сериозно.

# 219
ми се схвана и кракът и отзад,все едно нерв ми се е засегнал

Хм... И аз съм така.  На мен всъщност ми се е случвало и преди де, но този път продължава ужасно дълго време и ме боли при всяка крачка.. Дали има връзка с бременността?  Аз лично мисля, че не, но пък се притеснявам да не  се засили болката и да се наложи някакви лекарства да приемам...

Svet1970, не знам какво да ти кажа... Силно те прегръщам и ти пожелавам съвсем скоро пак да си в отчетни, но този път без проблеми!  Hug  Praynig

Имаш ли дискова херния или някаква подобна потвърдена болест. По принцип е нормално да има връзка с бременността, защото вследсвие на по-голямото производство на хормони, връзките стават по-еластични и е възможно да се е получило някакво прещипване или нещо. Почивай си повече няколко дни, при трябвало да се възстановиш.

# 220
MianaNia  почти съм готова, остана  само да поръчам сватбеният букет, в събота си взех роклята. На 28.06 е събитието и веднага след това заминаваме на море, живот и здраве като се върна ще кача снимки Wink

# 221
Вампбал, откъде купи роклята за сватбата? а да те попитам, че ми е голям проблем - къкви подаръчета избра за гостите, дай малко идейки Hug Heart Eyes Hug

# 222
Имаш ли дискова херния или някаква подобна потвърдена болест. По принцип е нормално да има връзка с бременността, защото вследсвие на по-голямото производство на хормони, връзките стават по-еластични и е възможно да се е получило някакво прещипване или нещо. Почивай си повече няколко дни, при трябвало да се възстановиш.

Ами нямам потвърдено нищо, но фактът, че почти цялото ми семейство са с хернии и дископатии, както и че ми се е случвало преди ме успокоява, че не е нещо страшно.  Все пак мисля да посетя лекарския кабинет заради това нещо...
Аз да ви кажа - утре съм на лекар най-после и мн се надявам всичко да е наред.  Дано да мога да чуя сърчице и да видя плуващо бебче...  Praynig Пък ще разказвам после  Simple Smile

# 223
Да ви кажа може и да не е херния,че една моя близка лежа миналия месец в болница,понеже плода и притиска бъбреците и лежа на системи,така,че може и от нарастване на бебо и матката да започва да притиска разни съседни органи и нищо чудно и някой нерв.Днес пак много ме боли като бъбрек вляво.Аз по принцип съм имала проблеми с бъбреците-Пилонефрит и док каза,че може да се появи пак при бременност,ама да видим,в понеделник съм на преглед,та ще ме погледнат пак какво е. Hug
Smiling_Sisi  успех на прегледа  Praynig

# 224
  • София
Хелоу...то като гледам, да взема да подготвя новата тема, а newsm78
Та като ви чета дискусиите за болниците-да се включа и аз. Първата бременност мислех да раждам в Тина Киркова-докторката ме заряза 10 дни преди термин, отказаха ми и още 2 препоръчани от нея лекари да ми обърнат внимание-зачеркнах я като клиника. В последния момент се наложи да ме приемат във Втора градска, че ни е най-близо до вкъщи. Еми момичета да ви кажа, много съм доволна. Изключвам факта, че ме изражда д-р Калев, който е шеф на отделението, неонатоложките са добри-като питаш, обясняват.Ако не беше една от тях да ми отпуши каналите на гърдите щях да се мъча и досега сигурно. Отделението е след ремонт. Във всяка стая има телевизор, аз бях и със собствена баня и тоалетна, а не се водеше ВИП. Малко родилки...Е, не пускат външни хора, но и аз съм за това-не може всеки да влиза в стаята, при положение, че бебето е при теб. Питаха ме искам ли да ми го вземат, казах, че искам да си гледкам, кърмехме се. Вечер само санитарката го вземаше, за да мога, както каза тя поне докато съм там да поспа, че после...не се знае кога.За мое съжаление се оказа права-мойто вампирче и сега си става по 2-3 пъти на нощ. Като се роди и бебето...не ми се мисли.
Аз все още не съм повръщала, въпреки отвратителното гадене и най-щастлива съм от факта, че не съм качила нищичко. Ми то как и да кача, като малкия не се спира и все тичам подире му. Та ако има такива, които се оплакват от килограмите - отпускам го за събота и неделя за работещите, а за почиващите - когато поискат hahaha Понякога нямам силици да търча, но този факт не го интересува.

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 16:26 от Доника

Общи условия

Активация на акаунт