La Redoute - Кодове - 4

• 55 388
  • 509
  •   1
Отговори
# 195
27081

Намалява - 20 Е от 55 Е, но ето условието на френски
Offre valable une seule fois par foyer 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 55? d'achats sur laredoute.fr hors articles Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto, hors prix déjà démarqués, nouveautés et exclusivités, et hors secteur Petit électroménager, Gros électroménager, image et son, pages vertes et pages rouges. Non cumulable avec une autre offre.

Мисля, че дава и БД за поръчка над 45 Е.

# 196
И аз го имам този код, но не мога да си преведа смислено за кои действа,а ко е само за Кристиян Лакроа, Соня Рикел и Репето, не ме интересува.

# 197
И аз го имам този код, но не мога да си преведа смислено за кои действа,а ко е само за Кристиян Лакроа, Соня Рикел и Репето, не ме интересува.

Този код дава намаление за колекции извън тези на Кристиян Лакроа и Sonia Rykiel et Repetto...

# 198
# 199
Много внимавайте с кода за машината за хляб!
Аз днес си я получих за 49 евро  newsm61

# 200
Много внимавайте с кода за машината за хляб!
Аз днес си я получих за 49 евро  newsm61

Shocked Как така? На фактурата 49 евро ли пишеше? А в суивито?
Въй, въй...

# 201
навсякъде си беше намалена на 14.50 евро, явно не съм гледала докрая и в бързината ...
и в суивито и на фактурата - 49 евро пише...
 Crossing Arms да не съм спала Sick сега върти хляб  Joy дано поне е вкусен  Joy, че бъкел френски не знам  Joy и я пуснах на магия

# 202
Скрита,
жалко. Хлебчето става много вкусно, но разликата между 14,50 и 50 евро и е за   #Cussing out

# 203
  • София
  Аз си я поръчах вчера хлебопекарната и така като гледам цената си е с намаление. Забелязах обаче, че след като всичко си беше ок в кошницата изведнъж ми се появи червен надпис и вече не ми я даваше намалена, след рестарт на кошницата отново се оправи и чак тогава си я поръчах.

# 204
 Момичета, някой има ли отказана поръчка с 45381, защото при мен действа и мисля да се възползвам, но все пак искам да знам някой ако има изгорял да сподели!

# 205
  • София
  Еми преди седмица ми дойде поръчка с този код, а от другия мейл със същия код от следващия ден още не е дошла. Но пък първата дойде за рекордните 8 дни. Надявам се че няма да имам проблеми, защото от втория акаунт имах отказана една поръчка с код 36900 , която от първия акаунт ми беше изпълнена...

# 206
mary_jane в предната тема едно момиче се оплака че са й отказали поръчка заради този код.Но пък до сега много момичета казват че са го използвали дори многократно без проблем - при мен така и не проработи по никакъв начин  Rolling Eyes

# 207
 Да и при мен преди не работеше, а сега като пробвах и проработи - чудна работа. Но сега вече имам други опасения, че до утре вече няма да работи, а тази вечер не успях да пусна поръчката - сайта се бъгна, заради утрешното намаление.
 Моля се да работи и утре newsm17!

# 208
  • Пловдив
45381 от днес не работи при мен. Confused

# 209
Момичета, някой има ли отказана поръчка с 45381, защото при мен действа и мисля да се възползвам, но все пак искам да знам някой ако има изгорял да сподели!
Аз вчера пуснах с него, ама не знам newsm78. Сайта се е бъгнал и изобщо не мога да си вляза в суивито. Надявам се да не я откажат.

Общи условия

Активация на акаунт