La Redoute - Кодове - 4

• 55 368
  • 509
  •   1
Отговори
# 225
  • До хладилника, който обичам
Нда...за разнообразие, при мен не действа нито един (освен подарък sac shopping, не ща, бе!, амаха), та пускам без БД, а с комплект пластмасови прибори, животът е тежък Sad

# 226
Много е малка тази чанта като портноне е Rolling Eyes

Имаш я или гледаш размерите? Защото по размери е малка, но на снимката ако съди човек, не е чак пък толкоз ситна  Rolling Eyes не знам, ще я видим.

# 227
  • Sofia
Бу, чехлите от снимката са кукленски, а хавлията е за лице.   Laughing

До сега рових за кодове и нищо примамливо не открих, за БД изобщо не намирам. Да вземат да пуснат един colis докато трае намалението та да мирясаме.
От чудене пуснах кода за хавлията за плаж.

# 228
Бу, чехлите от снимката са кукленски, а хавлията е за лице.   Laughing
Валерийо, гръм да те удари, щях да почина от задавяне със салам поради хилеж Laughing

Извинете за спама, трябваше да го кажа.

# 229
  • Пловдив
За безплатна доставка при мен действат кодовете, които Stefoni написа за продукти на TAILLISSIME, копирам това от нейния пост:

44083, 44075 : -15/35e + подарък чанта + БД при продукт на TAILLISSIME

Пробвах с ненамален продукт на TAILLISSIME и двата кода действат. Не съм пробвала с намалени. Но кодът за продукти на Ан Уейбърн вече не действа.

# 230
До сега рових за кодове и нищо примамливо не открих, за БД изобщо не намирам. Да вземат да пуснат един colis докато трае намалението та да мирясаме.

Сутринта щом съзрях намаленията и веднага опитах с colis, ама греда.

Дано се появи някакво негово братче  Crazy

# 231
  • Пловдив
Дано, ама май този път повече греди се очертават. hit

# 232
Кодовете за БД при Талисиме действат само при ненамалена цена над 35евро, намаляват продукта, дават БД и подарък. Иначе дават само подарък при Талисиме

# 233
МамаВ, благодаря, че поддържаш идеята жива и за споменаването   bouquet

# 234
Какъв е този сак бронз?

# 235
Оф сега пуснах поръчка. никой от кодовете за безплатна доставка не работи при мен Sick. Дори и 65110 дето маха 5Е от Prix mini и той не проработи #Cussing out Много гадно. А вчера пуснах 2 чифта дънки с 45381 и днес ги видях с по още 1-2 Е намалени, ама като нема код, явно вчера си е било по-надалавера. Добре че дават още подаръци Mr. Green

# 236
  • София

Сутринта щом съзрях намаленията и веднага опитах с colis, ама греда.

Дано се появи някакво негово братче  Crazy

И аз чакам някой да ни зарадва, че е открил такова кодче със същите функции като COLIS  Mr. Green

# 237
Кодовете за БД при Талисиме действат само при ненамалена цена над 35евро, намаляват продукта, дават БД и подарък. Иначе дават само подарък при Талисиме
При мен действат и при намалена цена, но кошницата ми е за 200 евро, може и това да има значение.

# 238
Копирам от фр.форум кодове за намалението:
49417 49514 : frais de port = 0 sur les soldes ATTENTION prendre un article SO HOME
par ex
Recharge savon à barbe Ecrin SO'HOME
Ref :8423890

neutre Disponible sous 4 semaines 1 4,50 ?
3,37 ?
Тези два кода ми дават подарък и доставка 5Е, но не мога да разбера ако се поръча артикула с реф.номер ли ще махне доставката newsm78.Пробвах, но не намира тъкъв номер.Пробвах и с артикл от SO'HOME, пак не става.
Поне 5Е, не е като 6,човек на какво ли не е готов, когато е в намаления Mr. Green.

# 239
  • Къде ли не...
Доставката при мен си е 5Е, без да съм използвала код.

Общи условия

Активация на акаунт