La Redoute - Кодове - 4

• 55 363
  • 509
  •   1
Отговори
# 240
пуснах преди малко с червените чанти за втори път дали ще ми я откажат парите ги изтеглиха веднага ooooh!

# 241
пуснах преди малко с червените чанти за втори път дали ще ми я откажат парите ги изтеглиха веднага ooooh!
Ако веднъж си използвала 34770 а другият път 34886, не би трябвало да я откажат, независимо че е един и същи подарък, но ако 2 пъти 1 код тогава незнам newsm78
Аз пуснах с лилавите прибори за хранене. Simple Smile

# 242
Някой да знае код за A L'HEURE ANGLAISE??? Няма значение подарък ще има ли. Просто да намеля малко, че половината ми кошница е от тази марка.

# 243
  • на морето
49417 ми даде БД и подарък Votre cadeau : SERVIETTE EPONGE-какво е това,някой знае ли?А иначе в кошницата имам неща за 76е-всичко е намалено и едно к-тче ненамалено и един продукт от SoHome,но му е изчезнала снимката и не се отваря линка,а не е ограден в червено newsm78.Най-вероятно утре вече ще липсва.

# 244
  • Там....където всичко е възможно ....
49417 ми даде БД и подарък Votre cadeau : SERVIETTE EPONGE-какво е това,някой знае ли?А иначе в кошницата имам неща за 76е-всичко е намалено и едно к-тче ненамалено и един продукт от SoHome,но му е изчезнала снимката и не се отваря линка,а не е ограден в червено newsm78.Най-вероятно утре вече ще липсва.
На това кадето не му се вижда снимката може да е намалено с по голям процент.Затова го намери наново да го видиш PeaceНа мен повечето продукти тази сутрин ми бяха така Grinning

# 245
  • Варна
Момичета, тези чанти за пикник с код 72982 стават ли или е по добре да си поръчам риборите с код 57606? Така или иначе не мога да намеря код за безплатна доставка....

# 246
  • БГ
 ooooh!
при мен снощи 45381 работеше. днес не

# 247
  • Варна
Урааа, успях да пусна с БД - код 57428 , обаче от радост и да бързам забравих да си сложа номера на чека с намалението.  Mr. Green Нищо, ще имам повод да пусна още една поръчка  Joy

# 248
  • Beyond the Frontiers
Урааа, успях да пусна с БД - код 57428 , обаче от радост и да бързам забравих да си сложа номера на чека с намалението.  Mr. Green Нищо, ще имам повод да пусна още една поръчка  Joy
а какво имаше в кошницата

# 249
  • София
  При мен туку що ми прие 45381 за БД и ще се опитам да си пусна поръчката.

# 250
  • Варна
Само намалени неща и от никоя колекция не са.

# 251

Aila,а какви са условията за  да действа,приема ми го,но доставката си стои 6,00 ? newsm78?

# 252
  • На черешата

Aila,а какви са условията за  да действа,приема ми го,но доставката си стои 6,00 ? newsm78?

И при мен е така. newsm78

# 253
  • София
  Де да знаех. Полакомих се да си разделя поръчката на двата акаунта за да е под 2 кг и в момента и при мен пак не деиства... Хем върнах старите неща. Ще изчакам малко и пак ще пробвам, знаех си аз че като видях заветните 0 евро доставка не трябваше да пипам нищо и просто да поръчам...

# 254
  • Beyond the Frontiers

трябва да имате продукт prix mini

Общи условия

Активация на акаунт