La Redoute - Кодове - 4

• 55 340
  • 509
  •   1
Отговори
# 255
  • Mediterraneo
И с при мини в кошницата при мен не действа този код. Нито един за БД не успявам да задействам  Tired

# 256
  • Beyond the Frontiers
И с при мини в кошницата при мен не действа този код. Нито един за БД не успявам да задействам  Tired
Аз го използвах и на двата си акаунта този код и сега прерових всички сайтове за код за БД, но уви.....За това пък един код за черна ръчна чанта, нямаше снимка, но при мен действа 20591

# 257
Ура и аз успях да пусна поръчка с БД с код 57428. Отначало не ми даваше БД, но излязах и влязах отново в акаунта и стана. Така че пробвайте. Simple Smile Не съм имала нещо специално в поръчката, а само 3 чифта намалени обувки.

# 258
  • На черешата
Ура и аз успях да пусна поръчка с БД с код 57428. Отначало не ми даваше БД, но излязах и влязах отново в акаунта и стана. Така че пробвайте. Simple Smile Не съм имала нещо специално в поръчката, а само 3 чифта намалени обувки.

Не става. Sad

# 259
  • До хладилника, който обичам
52647 оранжева менажерия какво включва, момичета?

# 260
  • В офиса
52647 оранжева менажерия какво включва, момичета?

дали не е това: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5237051

търся БД, само кодове за чанти работят при мен. Омръзна ми от тези чанти, не ща домакинска посуда...

# 261
Искам да си поръчам неща за моето бебоче от Балчк съм на коя от трите мами мога да поръчам.Да ми пише на лична  bouquet  bouquet  bouquet

# 262
  • До хладилника, който обичам

Ужас, много оранжева тая менажерия Confused
Искам поне чинийки с прибори, а по-скоро чинийки. Вчера пуснах с 57606 vaiselle - prune, което уж е 30 части, прибори с чинии. Искам още чинийки Crazy
Нито един код за БД или най-най-мижаво намаление не работи при мен. Вероятно защото всичко в кошницата е при мини, при руж и просто намалени. Но все пак можеха да проявят малко такт и да смъкнат поне 6 евро, гадовете.

# 263
  • На черешата
ИА имаш ли снимка на тези прибори с чинийки,какво ли представляват?  newsm78

# 264
Искам да си поръчам неща за моето бебоче от Балчк съм на коя от трите мами мога да поръчам.Да ми пише на лична  bouquet  bouquet  bouquet
това е линка към другата тема.Там можеш да направиш връзка с тези майчета които правят поръчки.И поизпразни кутията си с лични защото се опитах да ти пиша там и не можах - тази тема е за кодовете,не за самита поръчките  Peace

# 265
ИА имаш ли снимка на тези прибори с чинийки,какво ли представляват?  newsm78
и АЗ ВЧЕРА ПУСНАХ С 57606 това са:

# 266
  • На черешата
 Добре изглеждат,благодаря.
 Повече ми харесват от оранжевите. Confused

# 267
Определено розовите са по-хубави и са по-удобни за държане отколкото шарените. Simple Smile

# 268
Същите са като оранжевите, ама вместо кърпите (салфетки) има чинийки. Дано ги получим, май и мен по-ме кефят. Но да кажа че подаръка с 36900 още е наличен.

# 269
Същите са като оранжевите, ама вместо кърпите (салфетки) има чинийки. Дано ги получим, май и мен по-ме кефят. Но да кажа че подаръка с 36900 още е наличен.
Аз пуснах в понеделник поръчка с 36900 да видим какво ще пристигне. Дано да са приборите, а не гадните кафеви покривки, които пращаха по едно време

Общи условия

Активация на акаунт