ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 520
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
galita ,честита прическа!
  petenceto ,на Созапол мила ще ходим.На мъжо му дават карта за 10 дни.Почивна станция на МВР.Миналата година пак там бяхме,просто супер.....
galita ,ами не мога да я снимам или пък да записвам клипче,не ми дава.Дърпа апарата и немога.Като мен не обича да се снима.Нямам една хубава нейна снимка скоро правена.
Иначе много смешно казва някой думи:
слон-тльон
череши-телеши/звучи малко като келеши./
ориз-люлиз
 хипопотам-чипитам
Неможе да казва Р-казва Л.
Та така смешна ми е.............

# 181
Привет,момичета!
Завърнахме се от почивката беше супер готино и най важното,че Бети беше послушна.Още не мога да се адаптирам към ежедневието ,но няма как!!!Като ви изчета ще се включа пак.

# 182
  • София
Здравейте  Hug
моята малка принцеса денс става на 1 годинка, почерпете се

# 183
Честита 1-ва Годинка на малката Евгения!Фурия,да тие жива и здрава и да порастне голямо и красиво момиче за радост на мама и тати! Hug Hug Hug

# 184
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Празник , Furia
Да ти е здрава , умна и щастлива
 малката,пораснала  дъщеричка!

БОДЛИВКА, Честито  bouquet !Лека и безпроблемна бременност!!! Hug Hug

Момичета, хайде казвайте за другите в бременерлския отбор, че ме гони любопитство  Blush Heart Eyes
Joy JoyОще едно клю , ставаме .... newsm78 ..доста  Joy Joy Hug
Да вземем да залагаме , кои са другите бременелки  Whistling Whistling smile3534

# 185
  • София
Момичета, хайде казвайте за другите в бременерлския отбор, че ме гони любопитство  Blush Heart Eyes
Joy JoyОще едно клю , ставаме .... newsm78 ..доста  Joy Joy Hug
опаа, и аз съм тук!  Laughing

Фурия, да ти е живо и здраво момиченцето! Много целувки и много подаръци да получи!

# 186
Furia, да ти е жива и здрава девойката! Много усмивки и безрижно детство!   bouquet

Пепито, весело изкарване. Станцията е добра - виждала съм я, защото мъжа ми преди беше в МВР и на една почивка ми я показа, за да идем евентуално там другата година, ама докато се наканим и той взе, че напусна  hahaha

И аз да ви почрпя (макар и скромно), че от тази нощ съм леля  Wink  newsm44Сестра ми има момиченце   ylinfant

beer cook cook Wine Glass

# 187
  • Варна
Петенцето, честито, лелче!!! Да расте здрава и умна девойката!

На Фурия с ден закъснение - честит празник на щерката!!! Много щастие!

И сега коя е другата мама бременна? Mr. Green Whistling

Пепито, много е сладък речника на малките ни мушмуроци сега.

Ние сме с хрема и ще пропуснем тази седмица на ясла. Другата пък отиваме само с баткото на Шкорпиловци и пак ще е вкъщи...с баба си този път.  Sunglasses

Вивка, как е Кико, свиква ли на учебното заведение?

# 188
Furia,честита ви първа годинка!
petenceto честито ти племенничка!Благодаря за леката почивка която ми пожелаваш.
Аз днес бях на разходка с трите деца/майка ми също ме предружаваше/,едва изкарах с тези бесове.Във всеки магазин в който влезехме направо се побърквах.Хем на тях им вземаш нещо,хем не слушат.Не можеш им купи никаква дреха.Продавачките им настръхват косите като ни виждат да влизаме.Редовно ме питат-"Ама тези трите ваши ли са?"
Ами мойте са казвам.
Като знам колко перипетии сме минали за да ги порастим.Едната близначка на 2 год. я върнахме от другия свят........
Мили са ми много,ама не слушат хич.
Така ми мина едничкия почивен ден.Утре съм на работа отново.
Та коя мама е бременна пак  Joy!? newsm78
Орхидейке получих писмото. Hug

# 189
Благодаря за поздравленията   bouquet

Хайде бременната майка да се разкрива, че ние любопитните вече ще се пръснем  Crazy Joy

# 190
Здравейте, милички!

petenceto, честита ти племенничка! Да е здрава и щастлива и да ви радва много Simple Smile

Furia, честито малко на патерици! Да е жива и здрава принцесата!!!

Ние сме добре. Аз съм на работа. Али от днес до края на седмицата е с детегледачка и ми е едно кривооо, добре поне , че жената е свястна Simple Smile Следващата седмица баба ми, леля ми и детето й се прибират от Италия и ще им я метна на тях Алинка  Joy

Поздрави и гушки на всички!

# 191
  • София
Вили, кажи от къде намери гледачка за толкова кратко време?
И на мен ми се ще да имам 'на разположение' някоя жена като имам работа за по няколко часа да й оставям малкия не всеки ден .... пък и ако се навие да готви - златна ще е  Laughing

# 192
Вили, кажи от къде намери гледачка за толкова кратко време?
И на мен ми се ще да имам 'на разположение' някоя жена като имам работа за по няколко часа да й оставям малкия не всеки ден .... пък и ако се навие да готви - златна ще е  Laughing

Ами тя е една бабка-пенсионерка, приятелка е на баба ми и гледа деца по принцип - в квартала доста хора ползват нейните услуги.Има опит и е добричка, пък на мен ми е спокойно да й оставя детето и ключ от апартамента, защото е на баба ми дружка. Удобно й е и на нея, тъй като живее в блока до нашия, не пътува, не се притеснява, ходи с Али до тях (да й покаже рибите и папагалите, които гледа) и така за всички е удобно.

# 193
  • София
ей супер е така ... ще се оглеждам и аз из нашия квартал за някоя 'баба'

# 194
Момичета, имам грандиозна новина:

Снощи, около 2:00 ч. майката на Лили (от подписа ми, който си спомня) роди здраво момченце, 3200гр, 50см.

Да им е живо и здраво второто съкровище и много да ги радва!

Хайде по питиенце по този повод:

За инфо : И майката и бебето са добре и се радват един на друг в Майчин дом.Лили е на химиотерапия, тя също е добре и скоро няма да се налага повече да се подлага на лечение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт