ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 458
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Стефан е същият, Плодова фея.  Laughing
Абе, аз да споделя - като ви гледам снимките, всички деца ми изглеждат по-големи от моето.  Rolling Eyes Дали защото съм майка и за мен децата ми все ще си останат бебета, или наистина вашите изглеждат някак по-зрели, ама моето все едно е с 1 година по-малко от вашите. В другата отчетна забелязвам същото - всички деца ми изглеждат едни големи, пораснали, мойто като бебе още. Вие имате ли същото усещане - че вашето е някак по- бебе от останалите? Дано си въобразявам.  Rolling Eyes

# 271
  • Варна
Ани, предполагам, че си въобразяваш.... Mr. Green Hug

# 272
Анту, на мен Калоян ми изглежда като голям, ама като сравнявам снимки и аз като теб се чувствам... Сигурно е от това, че за майката детето си е все дете  newsm78 Joy

# 273
  • Варна
Днес оставих Сашко и да спи в яслата. Доега бях на тръни дали ще звъннат, но не се обадиха, значи е легнал. Следобед в 15.30 ще го взема. Ще пиша пак.

# 274
  • София
стискаме палци на Сашко да му е харесало да спи в яслата  Peace Браво че се адаптира бързо!
Анту, май наистина си въобразяваш ... ама хайде като направим новия албум да качиш снимки - пак ще погледна и сравня! Между другото и аз така като гледам снимки на други януарчета и ми се струват едни големи - поне 3 годишни, но нали и Вики си ми е едричка, то и нейните дрехи са за 3 годишни  Rolling Eyes Да са ми живи и здрави децата - и двете са яшнички - Сашко вчера го мерихме - на няма 3 месеца е 7 кг и 66 см Simple Smile
Плодова фея, много хубаво, че се заиграва така сам. Миналата година Вики искаше все с нея да копаем и сега май е така (в момента нали е с нашите на море). Ние да не се окажем комшийки с теб? И аз съм в Гео Милев ... в парка ходиш ли често? Ние сме всеки ден и вечер там.

# 275
Галита, по повод твоите притеснения, вчера-онзи ден мернах някъде една таблица за очаквания ръст на децата, но веднага го забравих. Беше нещо от типа на: събираш твоя и на мъжа ти ръст, след това делиш на две и за момче прибавяш нещо, май беше 6 см, а за момиче вадиш същата цифра. И това е ръста на детето, но вече в зряла възраст. Не знам колко е вярно.  33uu

# 276
galita, живея до скай сити, в парка ходим рядко, защото се прибирам късно, понякога събота и неделя ходим с колелета, тротинетки, ролери и др подобни. Може да се уговорим да се запознаем  Hug на живо.
Дъщеря ми е едра, изглежда по- голяма от възрастта си. Но малчо е дребен, сравнен с връстници изглежда бебе. А може би сравнен с кака му ми се вижда по- малък...

# 277
Привет момичета.Нещо напоследък не съм от най-активните,но компа беше на ремонт,а и рядко ми идва реда.

за сайта за снимки нямам претенции,както решите,но  снимки бг хем е обновен,но не ме кефи.М/у другото и аз качих няколко снимки там-отчела съм се.

Галитка,голям юнак толкоз кг.на 3мес.

Sea woman,браво на Сашето за яслата,нали е мъж няма да се излага я!

Дес,твойте хубавици наистина много си приличат.мойте чеда хем са различен пол,а пък са със страхотна прилика и те.

Петенце,расте ли коремчето?

Анту,така ни се струва,че са по-малки,защото сме непрекъснато с тях.Аз пък имам чувство,че на ръст си е все една и съща,но не по дрехите разбирам,че не е така.

Оставих я за 3 дни при нашите,че отдавна не съм го правила и сега малко релакс.

# 278
  • София

Момичета, нас с Мъри ни дават по телевизията bowuu bowuu bowuu

Едно цвете с кърмеща майка, по средата това сме ние.
Клипчето е посветено на Световната седмица на кърменето от1-7 август и го дават по време на рекламите. И по новините се мярна тоя плакат.
Е, снимката е отпреди 2 години, ама карай...

Ето това представлява: http://zagrada.bg/show.php?storyid=532564

Галитка, браво на юнака (и на каката, де Wink)

Галита, по повод твоите притеснения, вчера-онзи ден мернах някъде една таблица за очаквания ръст на децата, но веднага го забравих. Беше нещо от типа на: събираш твоя и на мъжа ти ръст, след това делиш на две и за момче прибавяш нещо, май беше 6 см, а за момиче вадиш същата цифра. И това е ръста на детето, но вече в зряла възраст. Не знам колко е вярно.  33uu

Анту, аз таблици не мога да понасям, много, много ги мразя...
И не им вярвам, съответно. Само искам да ти кажа, че почти всички, които познавам са по-високи от родителите си. И аз съм по-висока от баща ми, не много, но все пак. А по логиката на тази таблица трябва да съм по-ниска от него.

# 279
ludmilana, много нежна снимка Heart EyesВиждала съм я в албума ти преди време.Имам спомен за още една хубава снимка с Мъри във влак Peace Честита племеничка!Да расте здрава, да папка и спинка много!! 
Орхидейка, и аз "държа фронта"  Hug
galita, забравихме фотоапарата и нямаме снимки ooooh!Напоследък не съм снимала, но утре няма да пропусна WinkПосле ще кача в албума.Всъщност имаме ли нов албум вече?
Лека и мека на всички  bouquet

# 280
ludmilana, снимката е страхотна   bouquet Професионална ли е?

Лилия, младоженци,а? И ние в петък оставихме Коко на баба му, за да ходим на РД... Е, то било голям кеф, бе  Laughing А коремчето ми расте и още как  Mr. Green А и мърда от ритниците  Joy

Дейзи, браво на вас! И аз искам да кърмя дълго с второто. Дано да стане  Praynig

Поздрави на всички и отсъстващите да драснат по един ред за отчет  Naughty

# 281
  • София
е ludmilana, браво, вече сте известни  Heart Eyes Снимката вие сте си я правили, нали (и аз май си я спомням) - но е като професионална  Peace И аз исках тази година да се включа с нещо в седмицата на кърменето, гледах за някакъв 'поход' или 'кърмене на открито' да има, но нямаше  Rolling Eyes
galita, ...Всъщност имаме ли нов албум вече?
ами, всъщност направих едно албумче в сайта дето петенцето даде, но нещо не ми харесва - сложничко ми се стори, пък и иска да инсталира една програмка за бързо качване  newsm78 та затова не съм го споделила ... ще разгледам другите 2 сайта, и който ми се стори по-лесен за боравене - в него ще направя албум  Peace Иначе аз съм в photobucket.com - и ми е най-лесно на него Grinning, но ще видя като нов потребител и другите как са и ще преценя. Надявам се, нямате нищо против да направя новата регистрация?  Thinking (поне за момента намирам време, и желание  Heart Eyes)

Ние снощи бяхме на сватба (от както се роди Сашко на 3 сватби и една годишнина е ходил - за толкова малко живот  Laughing). Повеселихме се добре. Вики ще си я вземем във вторник ... ама тя нещо кашляла и сополи имала  Confused а в четвъртък заминаваме всички за Велинград. Незнам какво да я правя да й мине бързо ,или да не се влоши ... дайте някакви идеи, може нещо да не се сещам да правя

Я, кажете, знаете ли за изваждане на задграничен паспорт на дете дали се иска свидетелство за граждански брак (че ние не можем да си го намерим  Embarassed) ?

# 282
Галита, прави албума и регистрацията щом имаш желание  Heart Eyes Аз честно да ти кажа много мразя да се занимавам с албуми и сники... Rolling Eyes Дано Вики се оправи. То и Калоян е така и при него е малко настинка и заден секрет, не е зле, но пакшля и отвреме на време му се запушва носа. Аз от доста време практикувам така: мноо продухване със Стеримар по 10ина пъти и капки в носа (Вибросил или едни дето ги правим) и за два-три дни е чисто нов. Дано и сега стане

# 283
  • София
момичета, в крайна сметка ни направих акаунт тук: photobucket.com

Защото Пикасата също иска инсталиране на някаква програмка, за да качваш там, а flikr-а ми дава проблем с акаунта (нали е на Yahoo, пък на мен там ми е мейла за регистрация), а българския сайт не поддържа видео-клипчета.

имаме си и директен линк към августовския подалбум:
http://s47.photobucket.com/albums/f160/bebe-2006/Avgust%202008/

иначе може да се влезне и от тук: photobucket.com

ако искаме да качите снимки:
username: bebe-2006 (тирето е нормално, не долно)
password: bbbbbb (6 пъти 'b')

Малко обяснения:
Като влезнете и в средата директно излизат редове за качване (само 3, но ако натиснете 'add more' ще може повече снимки да се качват едновременно).
В лявата страна ще ни стоят подалбумите, засега имаме само един - 'Август 2008' - за да качвате снимки в него трябва да го натиснете и после да ъплоудвате.
Но няма проблем, ако директно тръгнете да качвате - просто ще се качат в общия албум (а не в подалбума) - мога да ги оправям докато му свикнете  Simple Smile
Хубавото е, че над Browse редовете можете да избирате опции какво и от къде да качвате - по подразбиране ще излиза снимка да се качва от компютъра, другите опции са: видео, web URL (давате другия линк, където ви е качена снимката, вместо пак да я прикачвате от компютра отново) или от мобилен телефон (последното не съм ползвала).
Дано не са ми объркани обясненията, може на някой да му изглежда елементарно, но по-добре да има някакво обяснение. Grinning  Ако има нещо - питайте!
Хайде момичета - качвайте снимки, и клипчета може.  Heart Eyes
Аз ще кача снимки в края на август като се върнем от почивките.

Дес, или който отвори новата тема - сложете линка с новия албум на първа страница.

# 284
Ние се върнахме от почивката.Изкарахме си супер.Утре  ще разкажа повече и ще пусна снимки.
Само да кажа Лудмиланче и аз пих същия АБ за ангината,смучех и хапченца.
Чао и целувки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт