ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 515
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Най-много иска да е близо до вода, баня, чешма, фонтан...

Ние също сме фенове на всякакви фонтанчета и чешмички  Crazy
А колкото до стола , вместо него разнасяме една табуретка....  Rolling Eyes

# 121
Привет, момичета!  bouquet
Отдавна не съм се включвала. Гледам - дечицата ви са много пораснали, някои даже си имат братчета или сестричета. Mr. Green Heart Eyes Сладури! Heart Eyes
 Rosita, Йоана също обожава да бъде около вода, а най-добре - вътре във водата. Laughing
Йоана отдавна говори, и то - с хубава дикция. Peace Обожава да и се четат приказки. Кара колело с удоволствие, наравно с момчетиите из махалата. Mr. Green
    Ами, това е...Похвалих се като циганка с бяло д..е. Grinning

# 122
  • София
Здравейте и от нас! Вчера Камен имаше имен ден, но не остана време да ви почерпя ! Понеже не е типично име малко хора се сетиха, ама на Камбата не му пука от това. Laughing

От днес решихме да е без памперс, веднага се изпишка на белия китеник, резултат - отчайващо плачевен - дайте пресни съвети, идеи и предложения за успешна кауза.
Вивка какво става с яслата - как е? Вие с Морската сте се уговорили по едно време ,а ? Wink

# 123
Здравейте искам да честитя на всички които са имали празник да сте живи и здрави и много любов

да ви се похвалиме  днес ще си вземеме колелото което ДИ си хареса.Заслужила си го е вече почна да си сваля гащичките и да пишка сама клекнала. Shockedнапрраво не мога да се оплача от нея и в домакинството помага  за дрехите за чистене (тя с парцала по вратите) bowuu

# 124
Честит Имен ден на всички празнували вчера!   bouquet
Бубе, да ти е жив и здрав Камен, аз все се сещам, че и те празнуват, чак когато някой се похвали, но на самия Петровден не се сещам.  Embarassed Та ще извиняваш, че чак сега - но да ти е живо и здраво и все така чаровно детето!  Hug
Стефан също знае буквите на мама, тате и Маци, на баба, на дядо и пр., но ги е запомнил като картинки. Може да брои само до три. Rolling Eyes Сега се учим да разпознава цветовете, обаче всичко е "бяло" и "дилено"  Crazy. На всичко водно също е фен.
За общуването с децата - ми трудна ни е работата.  Confused Има си една приятелка, с която си играе страхотно, с брат си също се заиграва. Обаче с непознати деца на площадката е ужас - никой да не се пързаля на пързалката, да не му пипат пясъка, играчките, "люйките" и пр., а същевременно взема на децата играчките. Особено ако има "малко бебе" - сакън да не му припари до неговата собственост.  Crazy Ще трябва някак да работя над тази му черта.
От няколко дни е без памперс, обаче голям зор. Не предполагах, че ще е такъв стрес за детето. В петък рече "без панта" (памперс) и така го пуснах на ясла. Вечерта баща му го взел със същите гащи, сухи. Отначало помислих, че е пишал на гърнето (така казал на татко си), обаче се оказа, че се е стискал цял ден.  Shocked После се напика у дома. И така от тогава - стиска ужасно дълго време, по 8-10 часа, после се крие да се изпикае. Не беше акал 2 дни по същата причина. Нощем спи сух, не се напикава, а сутринта едвам я свършва тази работа. Днес му връчихме една лейка в душкабината, прелива Х пъти и чак след половинчасово висене в банята се изпиша, закъсняхме за яслата даже. Но връщане назад няма, само да не му стане нещо с това стискане.  Sad

# 125
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте ! Hug
Със закъснение , но от сърце
Честит Имен Ден на Камен !!!!

Неда , да ти е жив и здрав,
палав(послушен не му ходи , на бляскавия поглед ) и щастлив,
 синеокия сладур !!

За спането  -Калоян заспива след 22.30-23.00 и става към 8-9 ч (сега се мъча да променя режима заради яслата ), след  обяд спи по 2-2.30 часа !

Морска , дано да се приспособи бързо Сашко!!! Hug

Неда , ходихме миналата седмица и плачеше като го оставях , но  на обяд играеше с децата или гледаше ТВ , дори и на гърне се съгласил да сяда с другите деца!!!
Тази седмица може и да пропуснем защото е болен  Cry , цяла нощ беше с висока Т и го водих при личния лекар -червено гърло и естестевено дежурното -"трябва АБ" #Cussing out!Мразя това застраховане , но не ми се чакаше при любимата ми докторка имаше над 10 деца , тя пък е на мнение , че се дава АБ в краен случай даже последния път ми вика "Стига с тези АБ -отрових ме ви децата" Rolling Eyes !Ще чакам да видя до сряда как ще и тогава ще реша дали да давам нещо друго освен сироп за кашлицата , само да спадне тази Т , че направо изпадам в паника  Embarassed Confused

Анту, успех с памперса  Hugи дано Стефко спре да се стиска толкова дълго време  Praynig !Има теория , че сега имат силно развито чувство за собственост и са на принципа "Това си е мое и където искам аз там ще го сложа" Mr. Green !

Мимито & Светла,
какъв "специален подарък " е направило Мимито на дядо си  Mr. Green Joy

Орхидейке , честито колело на Ди ! Hug Ще чакаме фото! Hug

Отивам да си приспя горещото момченце! Cry

# 126
  • София
Здравейте аз ви чета  Embarassed ама пусто няма време много за писане, все сме навън

За спането Ева заспива 8.30/9.00 и към 7.30 е будна, сваля си памперса и пишка/ака в гърнето, но ни е рано да го махаме нощния, сутрин си е пълен.
Много неприятно с болничките, а си мислих че юни/юли няма да има такива  Hug
Ева на всички момиченца на площадката им вика Никол и крещи след тях Николлл, Николл  Crazy. Иначе не дава своите играчки, но с голямо удоволствие взима на другите деца  ooooh! А като се приближи някой към нас тича от другия край на площадката и с пълно гърло вика "Т'ва мое бебе" и някой път "Бей, марш тука" и "Т'ва моя мама" (като че ли някой ще ни вземе  hahaha)
Анту и аз съм чувала за стискането, много неприятно. Пробвай да му обясняваш че не е хубаво това, Ева много се впечатлява като и кажа че ако не си мие зъбите, че ще се развалят и ще и паднат или че ако не вечеря ще я заболи коремчето ох милото все още се подава на манипулация  ooooh!.
А иначе Евето последно беше към 11 кг и 90 см
Хайде лека нощ и бързо оздравяване  Hug

# 127
Доброутро как сте днес ?Аз си пия кафето на спкойствие .Мойте още спят.За нощния ние отдавна не с лагаме защото е сух.Засега имаме само 1 авария  Embarassed.Има ли още като мен луди newsm78 кърмещи

# 128
Мимито я оставих в яслата много се дърпаше и протестираше  Cry  а отначало 1 седмица влизаше с желание... Rolling Eyes
Ама няма начин - следобяд съм на работа  Confused А госпожите я хвалят че е много добра и послушна там и нямат с нея никакви проблеми - спи , яде ...  Naughty
Дано свикне бързо , че една позната разправя нейното момченце 2 - 3 месеца така ревяло докато го води сутрин 
 Weary smile3518

# 129
  • Варна
Ох. Днес е трети ден от яслата. Първият му беше интересно. Вчера разбра къде отиваме, но се опита да се разплаче едва като вялзохме.  Днес запротестира от вкъщи. "Никам пи децата!". Рев. На тръни съм. Двата дни го взимах наобед в 12. Днес не знам, ако се обадят, ще търча.

Вивка, как е Кико? Да се оправя бързо бандита! Hug

# 130
Нямахме 3 дни интернет ,та неможах да се включа в поздравленията.
                                       ЧИД на Камен!!! / тъй като Петър значи камък/твърт/
Та затова Каменчо има имен ден.

ЧИД и на Петенцето!!! 

Искам и аз да почерпя,тъй като имах ИД и аз. Заповядайте:

Нашият тати е с Т ,та го лекуваме като малко дете Joy

sea woman ще свикне Сашко на ясла,след 1-2 седмици ,ще ходи с желание.
: Rosita благодаря за идеята с буквите,още на другия ден купих и аз на Ади,но намерих едни картонени гланцирани букви,като до всяка буква /написана голяма и малка/ има нарисувана картинка с първа нея буква.Например Д-диня,Е-елен,С-слон,Г-гъбка.Голяма веселба с тези букви.
Копувате ли им списания-Барби,Принцеса,Мечо Пух,Колите?
Аз най -редовно
Е това е за сега...Чао.

# 131
Доброутро как сте днес ?Аз си пия кафето на спкойствие .Мойте още спят.За нощния ние отдавна не с лагаме защото е сух.Засега имаме само 1 авария  Embarassed.Има ли още като мен луди newsm78 кърмещи
Ние пишкаме и акаме само на гърне вече  Party
а аз наскоро отбих успешно и вече не съм луда кърмеща, а само луда Hug

# 132
Мацки, няма страшно, ще свикнат!  Peace
Нормално е в началото да протестират по-малко, отколкото, когато свикнат. В началото не знаят къде отиват, какво се случва, после вече се "осеферват" и започват да разбират, следователно и да им е тъжно. И това ще мине. 2-3 седмици макс, гаранция!  Peace Ако и след това продължават да реват, значи просто не им е време да ги пускате още.

А госпожите я хвалят че е много добра и послушна там и нямат с нея никакви проблеми - спи , яде ... 
Споко, имате време.  Mr. Green Стефан в началото беше дете за пример, счупваха се да го хвалят. Сега е майко мила - едно от най-буйните деца в групата.  Embarassed

Ох, снощи като чух за това детенце, дето паднало от терасата, направо ми се обърна стомаха. Моят Максим вече излиза сам на терасата, отваря си вратата, излиза и се лепва на парапета.  Confused За Стефан да не говоря... Не мога да държа затворено, предпочитам да сме все след тях, обаче гледай как се случват трагедиите - от нищо и никакво направо...  Cry Горкото детенце, много ми е мъчно... Cry

# 133
  • София
Купувате ли им списания-Барби,Принцеса,Мечо Пух,Колите?
ох ние все още сме на тема късане и похапване на книжки, всички книжки съм вдигнала на високо  ooooh!, кога ли ще четеме и ние книжки  Thinking

# 134
  • София
Ох, снощи като чух за това детенце, дето паднало от терасата, направо ми се обърна стомаха. Моят Максим вече излиза сам на терасата, отваря си вратата, излиза и се лепва на парапета.  Confused За Стефан да не говоря... Не мога да държа затворено, предпочитам да сме все след тях, обаче гледай как се случват трагедиите - от нищо и никакво направо...  Cry Горкото детенце, много ми е мъчно... Cry
Много тъжно Cry.

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 13:28 от Furia

Общи условия

Активация на акаунт