ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 532
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Благодаря за поздравите! Да ви се върне 100 кратно положителната енергия! Grinning
Пепито Да си здрава, щастлива и все така отзивчива!
Анту изключително тъжно събитие, дано оповестявайки го повече хора да извлекат поука, а не само поредната клюка/може би не е точната дума, ама не се сещам друга в момента/.
VIVKA овладяхте ли нещата? Само да е здрав, за другото ще свикне, не се притеснявай. Знам, че ви е свито сърцето, защото съм го преживявала наскоро, но не можем да поемем нито Т , нито болката, нито мъката на децата си, за жалост. Затова е по-важно те да усещат, че сме уверени и зад тях. 

# 136
  • София
Орхидейке, и аз съм не само от лудите, ами и от кърмещите Joy

Мъри още от началото на май месец е без памперс. Много рядко се напишква нощем в съня си, а понякога като се заиграе също. Но това е много рядко. Иначе също си върши всичко в гърнето. Все иска сам да се събува, сам си сяда, сам се обува като го избърша, сам иска да си го излива в тоалетната(е, помагам му, де), и много обича да пуска водата.

На морето беше супер, Мъри отначало не искаше да влиза във водата и си киснеше в басейна, но на третия ден се престраши и после не искаше да излиза. А аз от страх да не изгори на слънцето го мазах с 50 фактор и той почти не почерня Joy

Списания не съм му купувала, но книжки има много и си ги пази и обича да ги "чете". Има само една скъсана, за Франклин, но не я скъса той, ами я беше занесъл на яслата и там Габи му я скъсала...

Nellina, много голяма изглежда на снимката твоята сладурана, направо ми прилича на 3-4 годишно момиченце, да ти е жива и здрава!

Furia, аз пък манипулирам така Мъри за да не си лапа ръцете и да ги мие, казвам му, че ще му влязат червейчета в стомаха и ще му излизат през дупето, гледа ме с малко недоверие, но винаги изпълнява!

Подсещате ме да го измеря, че въобще нямам идея колко тежи, нито колко е висок, не съм го мерила от миналия септември Embarassed.

# 137
# 138
Честит Рожден ден, Плодова фейо! Хубав ден с много усмивки!   bouquet

# 139
Честит рожден ден мила приятелко да си ми жива и здрава и много обичана жена  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Орхидейке, и аз съм не само от лудите, ами и от кърмещите Joy

Eeee, браво на вас! Мислех че аз съм най-лудата! Laughing Кърмих Йоана 2г и 1 ден. Laughing

Nellina, много голяма изглежда на снимката твоята сладурана, направо ми прилича на 3-4 годишно момиченце, да ти е жива и здрава!

Само изглежда така, високичка е, но е слабичка. Flutter

Отдавна не използваме памперси, дори и през нощта. Peace
Йоана обожава да и се четат приказки. Вече знае наизуст "Червената шапчица" и "Снежанка и седемте джуджета".  Party

Честит рожден ден на Плодова фея!

# 141
Благодаря!
Почерпете се :

# 142
  • там където ме зове сърцето!!!
Плодова фея,
Честит Рожден Ден!!!

Желая ти здраве , любов , късмет
 и сбъднати мечти!!

# 143
  • София
Честит Рожден Ден Плодова Фея, пожелавам на теб и цялото ви семейство всичко хубаво на света  Hug

ludmilana благодаря за съвета за пръстите, ще се възползвам с пълна сила, че си яде ноктите  ooooh! ( не съм ги рязала от нова година  Sad )

# 144
  • там където ме зове сърцето!!!
Пепито, с голямо закъснение , Честит Имен Ден! smile3525

Neda, Мерси за подкрепата  bouquet Hug!!!Знам , че всяко дете в началото  е така , но пустото му майчино сърце ...  Sad
Калоян вече е по-добре само кашлицата го мъчи , но поне овладях ме Т!!В понеделник като заспа след обяд  беше толкова висока , че само като допрях термометъра до гушката му показа 39 , а ако я бях премерила Confused !Давах Нурофен , Аналгин и влажни обвивания  правих и чак след 3 часа спадна на 38.5 !Така беше и като ми направи гърч и много се бях притеснила (щом дадох и Диазепам  Embarassed), но слава Богу размина се  ooooh!!

На яслата ,нищо  че е нов си е показал магариите!! Laughing Първия ден предупредих едната сестра , че се катери и не е от послушните , но другата сестра на втория ден пропуснах (надявах се да са  коментирали новите деца помежду си)и като отивам да го взема тя ме  пита"Калоян така палав ли е?Докато го видя ,че е  до люлката и той вече е горе на другата площадка  , цяла сутрин тичах след него!", ми викам и " Такъв е  , и аз така тичам след него Blush!!" Ще видим другата седмица като   да го оставя да спи  ooooh!

sea woman, как е ученика?

Furia , Калоян  разглежда книжките (случва се и да ги накъса ) , но и той не обича да му чета!

# 145
Честит Рожден Ден, Плодова Фея!
Пожелавам ти здраве, късмет и щастие!
Благодаря за плодовото изкушение  bouquet
Честит празник /на патерица на Ками и Пепито!!!
В къщи се чудехме дали Паолина също празнува на този ден newsm78
за спането- към 21.30ч. заспива, събужда се към 7.00ч.Следобедния сън е от 12.30 - 14.30ч., понякога по 1,30 часа спи.
Орхидейка, Людмиланче, присъединявам се и аз към млечната  Laughing компания Grinning
Роси, Поли харесва да пее песнички.Понякога в дует с мен, друг път солово изпълнение GrinningПознава някои букви.Обича да рисува.Щом види лист или някакава бележка, веднага взима молив и започва JoyМного се радва на кучета,("Ласи" й е фаворит), котки и гълъби.Избирателно раздава играчките си навън.Случва се да казва на някои деца:" Не пипай!, Поли количката(за кукли)/играчката!"Или доброволно ги дава WinkА от няколко дни излизаме с количката...не бяхме я ползвали от есента на миналата година.Иска с количката и това е!
Имаме проблем с миенето на зъбите.Като види четката и казва:"Мамо, неее!"Незнам какво да правя вече Rolling EyesОбяснявам, че зъбките ще станат мръсни и ще болят, но ефект няма Rolling Eyes
VIVKA, скоро да се отървете и от кашлицата!!! Praynig Praynig

# 146
В къщи се чудехме дали Паолина също празнува на този ден newsm78
Аз мисля, че да, защото името й идва от Павел.  Peace Да ти е жива и здрава именичката!  Hug (със закъснение, но от сърце)

# 147
Благодаря ви още веднъж за пожеланията HugВсичко хубаво да ви се връща !
Като чета вашите деца колко са по- напред...моят си е малко тъпичък явно...малко говори, само магарии са му в главата ooooh!
и в яслата е палав, но пък сестрите са много свестни и се справят, милите
нищо от играчките си не дава, а когато не е на неговата- ляга и се тръшка по земята Crazy
само като спи е кротък и се гушкаме  Heart Eyes

# 148
Благодаря, Ани! Hug..Ние въпреки, че не бяхме сигурни се почерпихме Wink

# 149
Благодаря ви още веднъж за пожеланията HugВсичко хубаво да ви се връща !
Като чета вашите деца колко са по- напред...моят си е малко тъпичък явно...малко говори, само магарии са му в главата ooooh!
и в яслата е палав, но пък сестрите са много свестни и се справят, милите
нищо от играчките си не дава, а когато не е на неговата- ляга и се тръшка по земята Crazy
само като спи е кротък и се гушкаме  Heart Eyes
ООО я стига просто  детето не иска да си показва че знае и може доста неща.Голямия ми е такъв и повярвай ама никак не е тъпичък както си мисля .А малката  деиства направо .По този повод ще ви дам да прочетете нещо

Учителката на първи клас мис Нилъм (28 години) имала проблеми с един от учениците си.Тя попитала:
- Какво има, момчето ми?
- Твърде съм умен за първи клас. Сестра ми е в трети, а пък аз съм по-умен от нея! Мисля, че аз също трябва да уча в трети. – отговорил ученикът.
За мис Нилъм това било прекалено и за това тя повела момчето при директора. Докато то чакало в приемната, тя обяснила на директора ситуацията. Решение било намерено – директорът щял да направи тест на момчето и ако то не може да отговори на някой от въпросите, ще трябва да се върне в първи клас и да се държи добре. Мис Нилъм се съгласила.
Момчето било въведено в кабинета на директора, обяснили му условията и то се съгласило да мине теста.
Директорът: “Колко е 3 x 3?”
Момчето: “9″.
Директорът: “Колко е 6 x 6?”
Момчето: “36″.
И така ставало с всеки въпрос, на който, според директора, един третокласник трябва да знае отговора. Тогава директорът се обърнал към мис Нилъм и казал:
- Мисля, че момчето може да премине в трети клас.
Мис Нилъм обаче казала, че има още въпроси. Момчето и директорът кимнали в знак на съгласие и тя започнала:
- Какво има кравата 4 броя, а аз само 2?
- Крака – след кратка пауза отговорило момчето.
- Какво има в твоя панталон, което няма в моя?
- Джобове – бил отговорът.
- Започва с К и завършва на С, космато, продълговато, вкусно, с белезникава течност вътре?
- Кокос.
- Твърдо и розово, когато влиза и меко и лепкаво, когато излиза?
Директорът леко пребледнял, стегнал се, очите му се облещили и едва се сдържал да не изпревари отговора…
- Дъвка.
- Какво мъжът прави изправен, жената седнала, а кучето на три лапи?
Сега вече очите на директора здраво се оцъклили, но преди да каже нещо, ученикът го изпреварил.
- Подава ръка
- Сега ще задавам въпроси от типа: „Кой съм аз?”, става ли?
- Аха.
- Ти пъхаш в мен своя кол. Връзваш ме, за да ме вдигнеш. Мокря се преди теб?
- Палатка.
- В мен влиза пръст. Търкаш ме и въртиш, когато ти е скучно. Най-добрият мъж ме получава пръв?
Директорът е много обезпокоен, напрегнат и е принуден да глътне голяма порция коняк.
- Венчален пръстен.
- Мога да бъда с различни размери. Когато не ми е добре, капя. Когато ме издухваш ми е добре.
- Нос.
- Имам твърдо тяло. Моят връх пронизва. В движение треперя.
- Стрела.
- Коя дума започва с “F” и завършва с “K” и означава много жега и вълнения?
- Firetruck (Пожарна кола).
- Коя дума започва с “F” и завършва с “K” и ако това нещо го няма, си принуден да работиш с ръце?
- Fork (Вилица).
- Имат го всички мъже, на някои им е по-дълго, отколкото на другите. Мъжът го дава на жена си след сватбата?
- Фамилия.
- Кой мъжки орган няма кости, има само мускули и вени. Той пулсира и отговаря за правенето на любов?
- Сърце.
Директорът с облекчение въздъхнал и казал на учителката:
- Изпратете го в Кеймбридж! На последните 10 въпроса аз самият отговорих неправилно!!”

Общи условия

Активация на акаунт