Куки въртим,бримки броим - 20

• 37 374
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • Севлиево
Снежи май като виснат предниците ще се получи асиметрията, а и виж закопчаването къде е.

# 196
Кривондела искренно завиждам на дъщеричката ти  Crossing Arms
Мен нямаше кой да ми плете затова се научих сама  Laughing

# 197
Майсторки сте вие  bouquet

# 198
KRIVONDELA,страхотни изпълнения-справила си се страхотно newsm10
Този синия шал

УАУУУУУ-взе ми акъла Hug
от каква прежда си го оплете newsm78

# 199
шампур, ти кажи за банския.

# 200
Още съм тук и ви следя!  bowuu
Кривондела, браво! От много тънки прежди плетеш. Аз най-много се възхитих на първото потниче. Изглежда ми страшно пипкава работа с много тънки игли.
Доци, скорошно оздравяване и на двечките ви желая. Ти не плетеше ли една красива кафява пола? Докъде я докара? Аз започнах една от квадратни мотиви и като я завърша съм хвърлила око и на онази.
Шампур, от каква прежда е банският? Бързо ли съхне? Разтегля ли се? Такива неща ме вълнуват.
Снежи, чудесни списания си намерила. Харесах си и аз един модел за наесен. Гледам, че тукашните списания гребат с пълни шепи от това списание Maglia. Едно от тях е преведено и публикувано у нас е дно към едно.

# 201
Да ви кажа чесно,незнам все още,нямам време да отида на плаж,
във един друг форум бях запитала други които са ползвали такъв бански,как съхне,и ми беше отговорено че съхнел доста бавно newsm78
Моя съм го оплела от 100 % египетски памук- ето във този сайт можете да разгледате преждите
http://www.coatsbulgaria.bg/Products/Crochet/Anchor+Artiste/Anch … ercer+Crochet.htm
а от този сайт си взех моделчетата,а също така и там пише че преждата е-Египетски памук.
http://www.koniakow.com/osc/index.php/cPath/65

# 202
какви откровения има само в този сайт  Joy
тези бански са само за фръцкане и фотосесии, за яко плажуване не стават. Даже и за стандартно, мисля. Аз издържах само един час с моя бански миналото лято, да ме прощават бразилки, полякини и рускини....
затова търся и бг впечатления, но мерсеризираният памук няма съхнене и няма еластичност, така че предполагам аккви ще са отзивите.

# 203
Снежи,  Heart Eyes.
Много висока топка сте всички.  Embarassed  bouquet

# 204
...................
от каква прежда си го оплете newsm78

Този шал, синьото плетено поло и коланчето на накрая на албума са от тънката Ира - 100% акрил, но ги плетах с двойна нишка.
А декоративната прежда не си споням вече каква марка беше, остатък ми е и не съм запазила етикета, но нишката е лентовидна.
Ира-та не е ефектна прежда, но не боде според госпожицата, затова се спрях на нея. Hug

# 205
тити , габровската фирма има прежда памук+ликра,която е подходящо еластична за бански и дори мисля( но не съм сигурна),че Летящата я е пробвала точно за тази цел.Аз обаче дори не съм я виждала,нов продукт е,но доста ми я хвалиха и може да  взема да пробвам.

# 206
  • Севлиево
Steisi кой е болен? Май ни обърка нещо. Иначе и аз си спомням че някой плетеше кафява пола, но не бях аз. Сега малко отмарям с гоблени, а после ще си довърша ръкавите към потника от коприната.
Аз съм плела бански от леко еластична прежда, но не помня каква беше. Все още не съм пробвала как се държи при ползване.

# 207
тити , габровската фирма има прежда памук+ликра,която е подходящо еластична за бански и дори мисля( но не съм сигурна),че Летящата я е пробвала точно за тази цел.Аз обаче дори не съм я виждала,нов продукт е,но доста ми я хвалиха и може да  взема да пробвам.
Здравей Amelly,
За коя габровска фирма говориш-ако знаеш нещо повече бих се радвала да споделиш с нас  bouquet
и аз мисля че тоя 100% памук не е много подходящ-и ако има нещо по-подходящо бих си взела да пробвам.

# 208
ами как да ти кажа...в темата всички я знаят вече,а сега не знам как да ти обясня на теб,така че да не стане реклама,щото аз явно не ги разбирам добре правилата и вече имам едно пошляпване от модератор.Ще ти пиша.

# 209
Мама на Дили плете кафявата пола! И аз я чакам с нетърпение какво ще се получи. Май от всички плетени поли, които съм разгледала тая най-много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт