Куки въртим,бримки броим - 20

• 37 382
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
мимиту пуснах линка в немската ... може да се пусне общо в чужбинксия или и при теzи в австрия  newsm78

# 151
Не може така никой да не драсне два реда Mr. Green
Не ми се смейте, ама съм на вълна - всичко, което ми попадне, да бъде оплетено с детелинките  Mr. Green
Ето резултата -

Зеленият шал отлежава, защото ми свърши Милената, може да почакам до зима, ако не мога сега да намеря. Пръстенчето и гривната са от турската YarnArt - беше ми останало едно конче. Носим само пръстена, гривната не я харесахме, пък и имам предвид, че в жегите никак не е приятно за носене, че изпотява... От тази прежда, само че оранжево почти оплетох и шалче за щерката, като онова розовото по-напред, но не ми стигнаха 50-тина сантиметра и сега ще купувам още едно чиленце. Калъфчето най-после е за мен. Всъщност май това е първото ми нещо, което съм си оплела. Налага ми се да го нося, че иначе не си чувам телефона, като сме навън с децата. А сега започнах една лятна рокля за Мими от синята ми прежда Дива, познайте с какъв мотив съм я заплела Heart Eyes

# 152
Вени, зеленото стои разкошно,замислям се дали да не ти гепя детелинките за една чанта Simple Smile
Аз довършвам една,която ми е поръчка - това сигурно го пиша за хиляден път,ужасно бавно плета напоследък,никакво време не остава,а и двете с Ива сме с летен вирус,изкарвам средно по 1 ред на ден Embarassed
Обаче ще стане страхотна,нали съм накрая и вече й личи как ще изглежда, а съм купила и едни божественярски дръжки!!!!!!!!!!!

# 153
Аз щях да те питам и за дръжките на предната - купени са нали? Много си отиват с чантата, не знам как си намерила цвета!
И да - също мисля, че с детелинки ще стои много хубаво на чанта, с подплата разбира се Mr. Green

# 154
Дръжките си ги купувам от две-три места в София,в единия магазин продават специално дръжки,направени, подсилени,готови за ползване,а другите магазини са общо за шивашки матерали и дръжките на зелената чанта всъщност са шнур за декорация на завеси.Не търсих точно това,но като го видях,веднага ми присветна лампичката,че ще се получи страхотно,наистина цветовото съчетание с преждата е "нечаквано добра комбинация",а и цената е чудесна - 0,80лв/метър. Laughing

# 155
Здравейте!

Snejana_G страхотен отбор!Сигурно си правите куклен театър.

ivanka1979 поздравления за първото творение!Чакаме и други такива.

Amelly чантата е чудесна и дръжката е страхотно попадение,много добре стои!Аз започнах блуза за себе си със същата прежда на две куки.Опитах на два ката,но не ми хареса - става дебеличко.Заплетох с №3 на един кат,малко бавно ще стане,но съм мераклийка.

venividivince много са ти хубави нещата!Нямаше да се сетя да плета пръстен никога.

# 156
vanyia , за някои видове плетки стои много добре Фроте в 2 ката,наиситна става дебело,но на някои модели им "носи".Аз съм виждала такава блуза с плетеници(плитки,витки),беше много сполучлива,но определно за зимния сезон.
Аз съм плела блуза за племеницата от фроте единичен конец на обръч 3 и ми вървеше много добре и приятно ми се плъзгаше между пръстите,малко като терапия,като масаж Simple Smile.Ще стане и твоето, и може да се окаже по-бързо отколкото очакваш.Като си свършиш блузата,може да си барнеш едно чанте,имаш ноу-хау Peace

# 157
  • Глоджево/близо до Русе/
Поздравления на всички за прекрасните ви творби  bouquetот жегата май мен ме е налегнал един мързел-ужас ooooh!,не съм оплела и един ред Embarassedиначе започнах рокличката на малката-понеже ми се отложи ходенето до Русе си купих от тук бяла Ира за целта-става хубаво,но няма кой да плете,иначе не ви изпускам и ви чета редовно Peace

# 158
Венивиди,влюбих се в шала ти  Hug.

Покрай вашите чанти и аз замислям да си оплета една,ама ще видим кога.В момента плета детската рокличка - имам още малко,за да я завърша.

Свеки си хареса шапките,но май очакваше нещо друго за рождения си ден.Но повече ги харесаха приятелките и. /Надявам се да "завалят" поръчки  Joy /.

# 159
Здравейте на всички,
хайде и аз да се включа във този форум и да се похваля с моите майсторлъци newsm03
Ето тази жилетка бях оплела тази зима на моя любим
http://picasaweb.google.com/shampur3
А също така си оплетох и бански и в момента плета още един.
Имам доста дрещки оплетени,но нямам време кога да снимам.
Надявам се че ще ви харесат. Embarassed

# 160
Още една майсторка на хоризонта! Добре дошла!!!!

Банския изглежда много добре!
А любимия прилича на едни мой познат,с който се целувахме в детската градина Blush - Румен.

# 161
Още една майсторка на хоризонта! Добре дошла!!!!

Банския изглежда много добре!
А любимия прилича на едни мой познат,с който се целувахме в детската градина Blush - Румен.
Благодаря ти много,
Ащо се отнася за любимия  newsm53-той не е от Ловеч Grinning

# 162
Валентина, предната бременност си плетох блуза от такава прежда. Имам снимка някъде из албума - една кафява блуза - ама не е добра снимката. Много ми е любима. Малко тежи и е много жива, но не  е болка за умиране.
Значи съм на подходящото място.  Laughing Предстои ми правене на деколте. И засечки за ръкави, но идея нямам как по колко и т.н.
Идеи и обяснение като за пълен некоскив чакам.  Т.е. броиш къде е средата и склапяш еди-колко-си бода там. След еди колко си реда .... Щото от скици нищо не отбирам.  Embarassed
Шишовете са номер 5.

# 163
Привет!
Ще моля спецовете в плетивото за съвет и идеи.
Купих си разкошна прежда - меланж в жълто-оранжево-зелено, с мисълта да си изплета лека лятна дълга жилетка. Представях си я някаква ажурена плетка, но като заплетох се оказа че гладко е по-добре. Номера на иглите също нацелих. Сега обаче почвам да размислям за кройка. Не ми се иска да е класическа, с прикачен ръкав. Мисля си за нещо свободно, дори асиметрично. Но кройката не ми идва наум.
Някой да има нещо подръка или готова идея в главата?
Благодаря!

# 164
  • Севлиево
Здравейте момичета!
Плетях усилено до вчера. Днес уж качвах снимки в албума ми в снимка.бг, но има да се качват два дена и се изнервих. За туй ви показвам готовата чанта в Пикасата:
http://picasaweb.google.com/dops01/uVSFvF/photo#5218772555550086418
ivanka1979 продължавай в същия дух Peace
venividivince браво! Най ми хареса пръстенчето и гривната. Детелинките се получават много добре.
shampur добре дошла   bouquet
Много са ти хубави произведенията. Аз на мъжа ми съм му обещала да се пробвам да му изплета пуловер за зимата, но не знам как ще го докарам. За всеки случай ще се постарая де.
рони, Сбъдваща мечти за съжаление не съм много на ТИ с двете куки, но ви приветствам в отбора Hug. Дано от по-опитните се включат да ви дадат съвет, че тия дни май е едно мъртвило във форума.

Общи условия

Активация на акаунт