Куки въртим,бримки броим - 20

• 37 380
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • Глоджево/близо до Русе/
doci,разгледах ти албумчето-оплела си страхотни неща  bouquet,особено много ми хареса потничето в бяло и червено,а и Дамянчо е голям сладур  love001

# 167
Здравейте момичета!
Плетях усилено до вчера. Днес уж качвах снимки в албума ми в снимка.бг, но има да се качват два дена и се изнервих. За туй ви показвам готовата чанта в Пикасата:
http://picasaweb.google.com/dops01/uVSFvF/photo#5218772555550086418
ivanka1979 продължавай в същия дух Peace
venividivince браво! Най ми хареса пръстенчето и гривната. Детелинките се получават много добре.
shampur добре дошла   bouquet
Много са ти хубави произведенията. Аз на мъжа ми съм му обещала да се пробвам да му изплета пуловер за зимата, но не знам как ще го докарам. За всеки случай ще се постарая де.
рони, Сбъдваща мечти за съжаление не съм много на ТИ с двете куки, но ви приветствам в отбора Hug. Дано от по-опитните се включат да ви дадат съвет, че тия дни май е едно мъртвило във форума.

Здравей doci,
Благодаря ти много  bouquet,
и аз вчере са бях опитала да си кача снимки във снимка .бг.,но накрая нищо не излезе. newsm78
Страхотни неща си си оплела-тези чантички дали не ги плетеш от нарязани торбички,бях намерила един сайт за плетене на чанти от нарязани торбички Grinning и се получава страхотно Hug
А ето го и този сайт-форум-"Направи си сам".
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=2891&postdays … r=asc&start=0

# 168
  • Пловдив
shampur,това с лентите от касети е много интересно ,както имам доста за изхвърляне може да ми влезат в употреба  Wink Laughing

# 169
Иванка, браво за първото творение! Сигурно няма да спреш до тук. Какво ще плетеш сега?
Шапмур, добре дошла, майсторке! На твое място повече бих се хвалила с бельото си. Joy
Вени, много красиви неща, душа! Този мотив наистина отива на всичко. Колко е разхода на прежда. Някой май се оплака, че много отива.
Амели, не помня дали вече те похвалих за чантата, но имаш едно потупване по рамото и от мен.
Аз излизам в плетаческа ваканция и като се върна се надявам, че ще имам много за показване. Засега е готова една рокля, но ще изчакам да `и сложа хастар и ще ви я покажа в напълно завършен вид. Планирам една пола от квадрати, пончо за мен и за едно момиченце, шал за зимата, потник..........да видим дали няма да се червя като се върна.
Успешно плетене и много творческо вдъхновение!

# 170
Steisi , приятна ваканция  bouquet
Колкото до разхода на прежда - аз нали не разбирам и не мога да дам мнение. За онова розовото шалче дето е 4 реда детелинки, ми отиде едно чиленце 50 гр. YarnArt Baby. Това става ли за ориентир Thinking
По въпросите за плетките на две куки също не мога да се включа и да помогна Embarassed Извинете ме, ама си ги нагласям още нещата и не знам как стават по професионално. А за въпроса за идея за плетиво - Сбъдваща мечти мога само да ти дам предложение да разгледаш албумите в Пикаса. Там ако не в посочената, в някоя от свързаните галерии може да си харесаш нещо.Този потребител например в дясно има много свързани галерии - може да излезе нещо!
shampur , банският е като от модно списание   bouquet Жилетката също много ми харесва!

# 171
http://picasaweb.google.bg/Azhalhea/SUSSANASETT2007/photo#5156133081492688050

Сбъдваща мечти виж това горе. На мен много ми хареса, пък като гледам схемата малко по-нататък трябва да е супер лесно за плетене. В тоя албум има и други интересни.

рони какво петеш? Блуза ли? С какво деколте, кръгло?

shampur мъжка жилетка, свалям шапка! Пък банския съвсем ме довърши.

Steisi приятна ваканция!

doci страхотна чанта.  smile3525

venividivince детелинките са супер! Явно си им хванала цаката.

# 172
shampur, я кажи как се държи банският в реалния живот Simple Smile

# 173
Снежи,  Hug Блуза се опитвам да плета. В движение измислих, че ще бъде с "лодка" деколте. И реглан ръкав. Ще го ползвам май за тренировка и ако нищо не излезе, ще разплитам. В това съм доказано добра.  Crazy

shampur мъжка жилетка, свалям шапка! Пък банския съвсем ме довърши.
Може ли малко талант назаем.  omm

# 174
# 175
Точно съвсем такова, Снежи.  Hug
Сега ако може една схема за "знайко" като мен ...  Grinning

# 176
Включвам се със снимка на морската  рокля за малката и горнището на банския за голямата.Сега само остава да отидем до морето  grinning039.

# 177
  • Севлиево
Ец ец малката сладуранка ще е фешън на плажа  Hug
shampur да синята чанта е от найлонови торбички. Още много торбички имам, ама не съм стигнала до тях да ги оплета. Иначе идеи имам, но няма времееее.

# 178
Този път показвам бебешко елече http://i027.radikal.ru/0807/e3/18e81d360e37.jpg и
терлички http://i021.radikal.ru/0807/c4/0ebf199f8729.jpg
Надявам се да се харесат ,защото са за подарък.

# 179
  • Пловдив
Иванка, браво за първото творение! Сигурно няма да спреш до тук. Какво ще плетеш сега?

Сега съм почнала един черен потник с морски мотиви(имам от един гердан морски цветенца) и ще ги вмъкна  вътре.С гол гръб ще е с връзки,но до там не съм стигнала може и нещо друго да измисля за гърба.Разбира се като го свърша ще го покажа,но нямам много време за плетене с тоя малкия и много бавно върви.
Дидката,много са ти хубави творенията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт