LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 254
  • 597
  •   1
Отговори
# 435
На 16.06 направих поръчка и още същия ден получих потвърдителен имейл. В suivi- то всичко е ок, но днес получавам имейл за същата поръчка, абсолютно същия. Какво трябва да значи това  newsm78?

Също имам поръчка от 16ти, но тогава не получих потвърждение, а едва днес го получих.

не поръчката, а потвърждението де
  Crazy

# 436
И аз да кажа - 2-3 дни 450 се мъчи да им прати мейл  от мое име докато най-накрая стана .450 много съм ти задължена и благодарна. newsm51
Интересното е че днес съм получила още 4 мейла с различни номера на запитването ми  #Crazy
Явно е че са си имали наистина големи проблеми тези хора.И аз ще съм една от всички които ще ги побъркат явно от мейли,след като чак сега са ги получили  smile3532

# 437
  • sofia
Някой поръчвал ли е този бански  Rolling Eyes

И аз му се чудя на този бански, гледам, че има и черен. Я дайте една консултация pls Praynig,
висока съм 160, 46кг. какъв размер е за мен 34 или 36  Rolling Eyes?

# 438
  • Враца
wb а ти кой номер от полата взе и какви са ти мерките Wink

размера, който взех е 46, но ми е големичка..имам спомен че се споменаваше че е уголемена. А размерите си ги не знам - налучквах и се оказа че от първия път съм уцелила... беше късмета на начинаещия..

а да ви попитам случвало ли ви се е подобно нещо ..вчера пробвах кодове (относно персоналността им) и на няколко пъти ми се появи, че приема кода, но излезе допълнително поле за номер на клиент   #Crazy  #Crazy #Crazy пулих му се 100 часа, така че явно ще въведат система (пу пу пу дано бъркам). Беше само за определени кодове (тип чекове)

# 439
Някой поръчвал ли е този бански  Rolling Eyes

И аз му се чудя на този бански, гледам, че има и черен. Я дайте една консултация pls Praynig,
висока съм 160, 46кг. какъв размер е за мен 34 или 36  Rolling Eyes?
според мен трябва да си видиш мерките в таблицата на кой номер отговаряш Peace
http://www.laredoute.hr/mjere_zene.htm
а за банския аз си го поръчах но ще видим като пристигне дали ще ми стане изобщо на бюста,ако ли не заминава в продавалника....за това питах дали някой го е поръчвал

# 440
wb а ти кой номер от полата взе и какви са ти мерките Wink

размера, който взех е 46, но ми е големичка..имам спомен че се споменаваше че е уголемена. А размерите си ги не знам - налучквах и се оказа че от първия път съм уцелила... беше късмета на начинаещия..

а да ви попитам случвало ли ви се е подобно нещо ..вчера пробвах кодове (относно персоналността им) и на няколко пъти ми се появи, че приема кода, но излезе допълнително поле за номер на клиент   #Crazy  #Crazy #Crazy пулих му се 100 часа, така че явно ще въведат система (пу пу пу дано бъркам). Беше само за определени кодове (тип чекове)
в това допълнително поле се пише клиентски номер на друг регистрирал се в сайта...някой кодове за да са активни го изискват

# 441
в това допълнително поле се пише клиентски номер на друг регистрирал се в сайта...някой кодове за да са активни го изискват
... и той също получава подарък, само не знам дали трябва непременно да е нов потребител. Аз в началото бях копирала наслуки № от нечия оферта, та би трябвало някоя от вас да е получила чек, не помня за 15 или за 25E  bowuu Wink

# 442
  • Враца
ама че съм и аз  ooooh! така е като не превеждам а карам по подразбиране..Благодарско момичета   bouquet ще пробвам задълже

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 12:54 от wb

# 443
възможно ли е да НЕможе да се отблокира сметка на място в банката понеже моята сметка е блокирана и в про кредит банк ми отговорихо че редутците трябва да я освободят

# 444
  • varna
... и той също получава подарък, само не знам дали трябва непременно да е нов потребител. Аз в началото бях копирала наслуки № от нечия оферта, та би трябвало някоя от вас да е получила чек, не помня за 15 или за 25E  bowuu Wink
код за чек ли си ползвала-намали ли ти нещо-защото на мен нищо Rolling Eyes

# 445
възможно ли е да НЕможе да се отблокира сметка на място в банката понеже моята сметка е блокирана и в про кредит банк ми отговорихо че редутците трябва да я освободят

Мда и аз имах блокирана сума в ПИБ и ми казаха, че могат да я деблокират, само ако ларедутците им потвърдят  Grinning

# 446
Аз пуснах тогава поръчката с кода за розовите чанти, а за №, който въведох, беше чека, поне така пишеше. Тук са предимно такива кодове, но не винаги съответстват подаръците  Confused

# 447

Мда и аз имах блокирана сума в ПИБ и ми казаха, че могат да я деблокират, само ако ларедутците им потвърдят  Grinning
УФ ЧЕ ГАДНО ЩЕ ИЗПУСНА РАЗПРОДАЖБАТА  smile3511

# 448
а ако искам да направя поръчка дали ще я приемат или трябва да изчакам да ми отблокират сметката

# 449
Здравейте, не мога да се ориентирам в цените на някой стоки

Обявена е цена от 17,50, а при опит за поръчка ми дава друга 35, не мога да разбера на кое точно е направено 50% намаление.
Благодаря!

Voir un article similaire

jusqu'à -50%
ancien prix : 35,00 ?
À partir de
17,50 ?

Общи условия

Активация на акаунт