LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 254
  • 597
  •   1
Отговори
# 75
  • В Голямото село
Момичета, днес си взех поръчката от 31 май от митницата (ужасно място е това)
В нея имах само 2 бр от олекотените летни завивки

и комплекта 3 потничета за малката

супердоволна съм!

# 76
  • на морето
Предварително се извинявам, че питам, без да съм прочела всички стари теми, ама нямам възможност...
Искам да попитам за 2-3 дамски блузки, дали сте поръчвали и подробности, относно материя, зцвят и т.н.:
http://laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime-femme-prix-mini.aspx?p … e&pagesize=16
...

Това е много хубаво, имам го от няколко месеца, цветът е като на снимката. Вече е прано е доста, но щампата не паднала или обелена, ако това те притеснява. Сега чакам втора такава. От същия модел имам бяла и черна.
А  аз тук виждам,че е само в един цвят-кафяв.Би ли дала линк,ако има за в бяло и черно?

# 77
Имам 2 въпроса. В Mon espace client има Mes prodiuts preferes /аз си го превеждам като предпочитани продукти/ - как мога да си хвърля там нещо, което съм си харесла, за да не го търся после пак? И как мога да си поръчам каталог - изпращат ли въобще каталози и как може да си поискам такъв?

# 78
# 79
Имам 2 въпроса. В Mon espace client има Mes prodiuts preferes /аз си го превеждам като предпочитани продукти/ - как мога да си хвърля там нещо, което съм си харесла, за да не го търся после пак? И как мога да си поръчам каталог - изпращат ли въобще каталози и как може да си поискам такъв?

Вляво от всеки продукт има - от там. Каталози изпращат на всеки акаунт в началото на сезона.

# 80
  • into the blue
Мара Пепеляшка, би ли ми дала размери на потника Puma?
Веднага:дължина 65см,ширина под извивката-50см.

# 81

Вляво от всеки продукт има - от там. Каталози изпращат на всеки акаунт в началото на сезона.
[/quote]

argun  благодаря много  Grinning

# 82
  • София-Младост
Предварително се извинявам, че питам, без да съм прочела всички стари теми, ама нямам възможност...
Искам да попитам за 2-3 дамски блузки, дали сте поръчвали и подробности, относно материя, зцвят и т.н.:
http://laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime-femme-prix-mini.aspx?p … e&pagesize=16
...

Това е много хубаво, имам го от няколко месеца, цветът е като на снимката. Вече е прано е доста, но щампата не паднала или обелена, ако това те притеснява. Сега чакам втора такава. От същия модел имам бяла и черна.
Помня, че имаше много доволни от блузата, сега е и доста намалена, отговаря ли си на номера?

# 83
... Помня, че имаше много доволни от блузата, сега е и доста намалена, отговаря ли си на номера?

Да, отговаря си.

# 84
Поръчвал ли е някой нещо подобно http://www.laredoute.fr/vente-coffret-electro-liss-de-babyliss.a … e&pagesize=16 ? Дали има ефект и дали е по-добро от обикновен епилатор?

# 85

[/quote]
Най-горе вдясно пише Commander avec les références catalogues . Кликваш там и излиза една табличка с три колонки - в първата се пише номера от каталога, втората е за размера, няма особеност, пише си се с цифри например 38, а третата е за количество, т.е. обикновено 1
[/quote]
Благодаря  bouquet

# 86
Здравейте, аз съм от новите фенове на La redoute и ще ви помоля за помощ, че този френски хич не ми е ясен. Та на мейла съм получила някакво писмо с въпрос на който трябва да отговоря за някаква оферта. Може ли някой да ми каже какво означава "Vous avez dernierment passe une a commande a La Redoute?"Пробвах с преводача, но в превода няма смисъл.

# 87
  • В Голямото село
Здравейте, аз съм от новите фенове на La redoute и ще ви помоля за помощ, че този френски хич не ми е ясен. Та на мейла съм получила някакво писмо с въпрос на който трябва да отговоря за някаква оферта. Може ли някой да ми каже какво означава "Vous avez dernierment passe une a commande a La Redoute?"Пробвах с преводача, но в превода няма смисъл.
По-добре пейстни тук целия текст на мейла, защото така не означава нищо, просто пише, че имаш направена поръчка. Можеш също да ползваш и преводачите от първия пост.

# 88
Някой да е поръчвал тези: http://laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-cruzeiro-mt-de-umb … e&pagesize=16 за мъжа си? Ако има нечий мъж с 47 номер крак (или малко по-голям) Embarassed  да каже как са  Rolling Eyes

На този модел 47 номер е с дължина отвътре на стелката 30 см, имаме ги, носи ги, поръчвала съм му на мъжо и други неща 47 номер-всички му стават, въпреки, че си е с широк крак, но по принцип обувки носи 46, а маратонки 47! Peace

# 89
момичета писах вече няколко мейла на адреса от 1я пост -ни вест ни кост.Има ли друг актуален?

Общи условия

Активация на акаунт