LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 256
  • 597
  •   1
Отговори
# 135
...
Бяха обсъждани в предните теми тези дънки,някой ако има размери на 36 и 38 ще съм много благодарна да ги даде,а дали се разширяват много надолу и въобще струват ли си  bouquet

Линк може ли  Flutter

mamaB, дълбоки ли са много?

# 136
red shoe не мога да преценя,защото 40 ми бяха доста големи,но на приятелката ми са й под пъпа около 3-4 пръста мисля  newsm78
линк за 80
линк за 85
 П.П. Ето размерите на н.40 които ми е измерила  приятелката ми преди време - талия 44,5см,ханш 52,5см,дълбочина отпред 25 см,дължина на вътрешния ръб - 80 см.

талия-68см.ханш 95 см  Blush

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 14:22 от mamaB

# 137
red shoe не мога да преценя,защото 40 ми бяха доста големи,но на приятелката ми са й под пъпа около 3-4 пръста мисля  newsm78
линк за 80
линк за 85

А може ли да кажеш на теб колко са ти талия/ханш  Blush

# 138
Някой поръчвал ли е детски чорапки и чорапогащници?Дали си отговарят като номерация ?

mamaB, зимата поръчах чоропогашинци за Ема. Тя носеше 24-ти номер обувки, затова й взех размер 23-26. Когато й ги обух обаче, се оказаха на ръба да не й станат на дължина... Тогава тя беше висока 98см, а чоропогащниците бяха на КОКУН. В момента вече са й къси, а носи 25-ти номер обувки и е 1 метър висока Peace

# 139
Stefoni   bouquet
Аз затова и се подвоумих

# 140
Не мога да не споделя-от зимата чакам да пуснат едни панталончета и най -накрая поръчах на малката по реф.номер но ето ги и тях най-после в сайта  newsm44 -Да го похваля че е страхотен  Peace
Дори нямаше как да го покажа и сложих линк от гръцкия Ларедут  Joy

# 141
И аз искам да похваля тази блузка ,май ще се превърне в поредната форумска дреха.Много тъничка и приятна,макар да е изкуствена материя Peace

# 142
  • varna
Не мога да не споделя-от зимата чакам да пуснат едни панталончета и най -накрая поръчах на малката по реф.номер но ето ги и тях най-после в сайта  newsm44 -Да го похваля че е страхотен  Peace
Дори нямаше как да го покажа и сложих линк от гръцкия Ларедут  Joy
дали няма да стават за момче newsm78
колко малко разнообразие има за момчета Sad омръзнаха ми вече да ги гледам,нищо ново не са пускали от месеци Sad

# 143
  • някъде
Може ли линк към машината за хляб Praynig

# 144
Да дам отчет за получена поръчка от 7ми юни на поща.
Нещата са за есента.

http://www.laredoute.fr/vente-pull-bebe-garcon-camionneur-okaou. … &numberpage=1
това също е супер, пак 81

Mirama, може ли размери и реални снимки
и типично момчешки ли е модела или не
благодаря предварително

Става си за момиче, просто е синьо пуловерчето, на мен ми харесва. )))
Реални снимки довечера. Но е същото като на картинката, както и останалите неща. )

# 145
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Може ли линк към машината за хляб Praynig

Тя се поръчва по референтен номер и няма линк и снимка

# 146

Zhekova, виж по-назад из темата - там е посочен референтния номер Peace Търсиш го в каталога, ще се появи, но ще ти иска и код, който върви с машината - въвеждаш и петцифрения код. Аз преди малко поръчах точно машината за хляб Heart Eyes, исках да допълня, че въпросният код ми намалява машината на 14,90 евро не само като добавя в кошницата артикул на Ан Уейбърн от новата колекция, става и с други артикули. Метнах в кошницата едни дълги обеци за 10 евро да не съм зян - пък и без това ми трябват официални обеци за един повод Mr. Green

Ще я видим каква ще излезе машината - дано си струва Wink

# 147
  • Пловдив
Благодаря yaya гледах и тези но нямат номера ако има някой от Пловдив който мисли скоро да пуска поръчка ще му бъда благодарна ако ми пише на лична да си поръчам едни кецове че чакам две поръчки вече и ще има бан на картата Praynig

През ден пускам поръчки, ако още не си намерила кой да те включи, пиши ми!

Днес получих известие за поръчка от 10.06 за митница  Mr. Green

# 148
И аз искам да похваля тази блузка [...,май ще се превърне в поредната форумска дреха.Много тъничка и приятна,макар да е изкуствена материя Peace

Хихихи, и аз я чакам, ще се познаваме по улиците  Wink

# 149

Zhekova, виж по-назад из темата - там е посочен референтния номер Peace Търсиш го в каталога, ще се появи, но ще ти иска и код, който върви с машината - въвеждаш и петцифрения код. Аз преди малко поръчах точно машината за хляб Heart Eyes, исках да допълня, че въпросният код ми намалява машината на 14,90 евро не само като добавя в кошницата артикул на Ан Уейбърн от новата колекция, става и с други артикули. Метнах в кошницата едни дълги обеци за 10 евро да не съм зян - пък и без това ми трябват официални обеци за един повод Mr. Green

Ще я видим каква ще излезе машината - дано си струва Wink

С какво друго, освен от колекцията на АУ, става? Питам, понеже ще пускам още една поръчка за машина, вече всички на работа говорят само за печене на хлебчета  Laughing
офф. - днес показах на мъжа ми колко полезно нещо е машинката - гледам в Елемаг селски хляб 450 г струва 1,74 лв.  Shocked , а моят селски хляб по рецепта от ръководството на машината просто няма как да излезе по-скъп от 50-60 ст. и пак е 400 г  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт