"Юни месец дойде и в Разград се стягат за море"

• 9 357
  • 305
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
Sindarella, страхотно си се справила и този път с оформлението на темата - размечта ме за море, докарах и соления вкус, т.к. винаги ми става тъжно, когато чета
Браво и от мен,наистина е много добре направена за пореден път!  bouquet
И аз да се разпиша най-сетне в новата,че в старата не успях да драсна тия дни.
Поли,Поли,ще ритам здраво да знаеш мила!!И другия път ще,черпиш няма да се измъкнеш,да зайшшш! Mr. Green Mr. Green]

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 20:59 от kati_7774

# 16
Поли,Поли,ще ритам здраво да знаеш мила!!И другия път ще,черпиш няма да се измъкнеш,да зайшшш! Mr. Green Mr. Green]
Ритай,Кате,ритаййй че съм си блейка голяма  Embarassed,па и малко недоскив  Innocent - натам отивам значи newsm27,знам си аз  Joy.
Ко пийш,не казваш.....?.....- да знам колко да навръ у джобо  Whistling,че ако е нещо 20 годишно-ще траяба да припикам до вкъщи   animal037.

Поли, аз пък като ти гледам аватара.....кви мисли ми идват.... Embarassed Embarassed Embarassed
Кви помисли бе Бубе  BlushИ с кого , с кафеджиаята ли  Wink

Аз затуй го лепнах я,да е в синхром с кафетата .

# 17
Тцъ!Аватара ти беше първи и именно той отприщи в мене ищях за кафеееееееееее........... Mr. Green

# 18
Щи дам аз едни кафета........на мен кафеджията дай Crazy Crazy Crazy

# 19
  • там нейде .............
бре че хубава темичка - БРАВО  bouquet

ето и две три снимки от концерта днес пингвинчето на мама и пак зад кулисите и пак

Лелеееее забравих да кажа вълшебната думичка "ЗАПИС"  Mr. Green

# 20
  • ....от ляво до десния завой...
Привет, хора,
Радвам се, че сте доволни и съм ви усмихнала! Hug
Аз днес никак не бях добре на работа - нещо яко се схващам от таза надолу - от вътрешната и от външната страна на бедрата! Трудно ми е да вървя, защото изпитвам болка, ама стискам зъби и ще се мъча да издържа до края на другата седмица!Само малко ме е страх да не би това да са някакви контракции, че вече е доста опасно да получавам такива работи...все пак е 8ми месец.... Sad Бебето много активно се движи и на моменти е много болезнено! Само се моля да удържа до 12.07. пък както каза и доктора - след тая дата ако иска да излиза и само, няма да му се сърдим.....Направо като вървя така в дните имам усещането на моменти, че отдолу зейва отвор и бебето ще изпадне както ходя....Може ли неусетно да получа някакво разкритие и да остана като "гръмната", тръгвайки да раждам в първия ден на 9ти месец и то нормално? Rolling Eyes Миналия път, като бях бременна с Дани нямах такива усещания....До последно корема си седеше горе високо, даже след термина, а сега имам чувството, че се е посмъкнал, лежа си съвсем спокойно и си дишам без проблем по гръб....пък нали не е нормално за 8-9 месец това....
Вече направо не знам какво да мисля....
Хайде лека нощ от мен! Ще отивам да полягвам и да се мъча да поспя, въпреки, че напоследък ми е доста трудно с това бясно въртене на корема ми....Това бебе ще е голям дивак, ще ми разкаже играта.... Wink

# 21
Ели, почивай си повечко, това е спасението.

# 22
Привет, хора,
Радвам се, че сте доволни и съм ви усмихнала! Hug
Аз днес никак не бях добре на работа - нещо яко се схващам от таза надолу - от вътрешната и от външната страна на бедрата! Трудно ми е да вървя, защото изпитвам болка, ама стискам зъби и ще се мъча да издържа до края на другата седмица!Само малко ме е страх да не би това да са някакви контракции, че вече е доста опасно да получавам такива работи...все пак е 8ми месец.... Sad Бебето много активно се движи и на моменти е много болезнено! Само се моля да удържа до 12.07. пък както каза и доктора - след тая дата ако иска да излиза и само, няма да му се сърдим.....Направо като вървя така в дните имам усещането на моменти, че отдолу зейва отвор и бебето ще изпадне както ходя....Може ли неусетно да получа някакво разкритие и да остана като "гръмната", тръгвайки да раждам в първия ден на 9ти месец и то нормално? Rolling Eyes Миналия път, като бях бременна с Дани нямах такива усещания....До последно корема си седеше горе високо, даже след термина, а сега имам чувството, че се е посмъкнал, лежа си съвсем спокойно и си дишам без проблем по гръб....пък нали не е нормално за 8-9 месец това....
Вече направо не знам какво да мисля....
Хайде лека нощ от мен! Ще отивам да полягвам и да се мъча да поспя, въпреки, че напоследък ми е доста трудно с това бясно въртене на корема ми....Това бебе ще е голям дивак, ще ми разкаже играта.... Wink
Поздрави на Разград от мен "Разградлийката" или "Разградчанката", след 2 месеца ще посетим пазарчето в "Орел" хихихихи, Честито на Зорница за близнаците, мисля че  ми е съученичка от икономиката, да са й живи и здрави. То къде другаде мога да науча, че е родила  Laughing
При първо дете няма как да стане.ама при второ...много случаи такива има. наскоро една бургаска мама роди в линейката пред кооперацията им, същото разказа, изведнъж го почувствала как вече излиза, добре че линейката дошла навреме. И моята акушерка ми разказа как щяла да роди в банята си. Ако ти е второ е възможно, нали първото дете е проправило вече пътя...  Laughing Почивай си повече.

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 01:22 от lapence

# 23
  • Разград
Добро утро !!!

Айде днес кафето да е от мен, не е толкова атрактивно и съблазнително, ама важното е че е кафе  Laughing

Sindarella темата е просто разкошна   bouquet, поздравления за пореден път си се справила чудесно.

Mисля че  ми е съученичка от икономиката, да са й живи и здрави. То къде другаде мога да науча, че е родила  Laughing

lapence, как ти е истинското име, да не би да си Гергана  newsm78, че май друга съученичка нямам в Бургас?

Между другото tania2007 (от кога щях да ти казвам), че щом с Радостин си комшийка, то и с мен си комшийка  Hug.

# 24
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,НА СВЕТЛЬО НА РАЯ!
ДА БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ,ДОБЪР СЪПРУГ И БАЩА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 25
  • София
Здравейте !
Аз отдавна не съм се вясвала .Но много работа , а и домашни ангажименти и не остава време за форум . Тази седмица съм в отпуск и се гледаме с Алекс . Много е хубаво да си си вкъщи с детето.
Алекс май ще изкара лятото в Разград при баба и леля .Струва ми се много дълго време и май ще прескачам събота и неделя до Разград , че да си виждам детенцето.
Темата е страхотна както винаги   bouquet
Честито на всички , които са празнували и съм ги пропуснала !
Ще се опитам тази седмица да съм по - активна .

# 26

lapence, как ти е истинското име, да не би да си Гергана  newsm78, че май друга съученичка нямам в Бургас?

Право в десятката  newsm10
И двете сме се обебешорили тази година, ама поздравления за близнаците, че и от различни полове СУПЕР! Как е с две бебета на ръце  newsm53

# 27
Само да побутна,че сме на втора страница!
Побут,побут...........

# 28
  • София
Честит рожден ден на Светльо!Да е жив и здрав и много щастлив!
Явно, всички са по разходки и няма кой да пише в темата.

# 29
  • Разград
Честит Рожден Ден на Светльо! Да е много добър съпруг и баща!  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт