Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е да си българка в арабска държава?
Какви са впечатленията от посещението в Йордания?
Какви са рисковете при запознанства в интернет в арабските страни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е да си българка в арабска държава?
Като българка в арабска страна, тя се вълнува от бъдещето с кирилицата и споделя страховете си. Получава подкрепа и съвети от други участници във форума. Въпреки това, темата за религията в арабските страни предизвиква разногласия, като някои подчертават значението на взаимното подпомагане и разбирателството при справяне с религиозните различия.
-
Какви са впечатленията от посещението в Йордания?
Участниците споделят положителни впечатления от посещението си в Йордания, включително вълнуващи разкази за посещение на исторически места и църквата, разположена на мястото, където Моисей е починал. Те описват климата, кухнята и атмосферата в страната, като изразяват интерес и възхищение към местната култура.
-
Какви са рисковете при запознанства в интернет в арабските страни?
-
Какво е мнението за обсъждането на религиозни теми във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Пък и турските манджи са мммммм много вкуснички 

!
На мен лично ми допаднаха пълнените тиквички / не ям месо и обикновенно изборът ми не е голям/. Не съм особенно оправна в кухнята, но горе-долу веднъж - два пъти в седмицата се развихрям и след мен кухната не може да се познае - отнема часове докото се въдвори ред!

и затова сега ви желая СПОКОЙНА НОЩ И ВЕСЕЛ УТРЕШЕН - ДНЕШЕН вече ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(не че като искам не готвя хубаво
На мен кюрдския ми напомня на иранския малко като звучене, понеже не съм чувала мн мн кюрдска реч, освен в песни.
Едно от слабите ми места е, когато някой ме помоли за нещо и ми прави голяма чест да бъда полезна даже да е с нещо дребно. Точно и заради това мои "приятели", понякога злооупотребявали, но нищо живи и здрави да са.
) и се нареждат в чинията, в която ще се сервират. И отгоре се заливат с доматения сос и с киселото мляко с чесън.
не питай и на мен как ми се прияде по сред нощите
Пък както обичам да си хапвам сладичко и тестеничко...

Чакам инфо и оформям предсрочно хлапетиите, събирам багажа и идвам на концерт 
.