М & БИ - 73

• 23 873
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Теди, ама ние и вчера си хапнахме на земята с пръстчета  за ужас на баровките   Joy  Само първата вечер ми сервирах на маса и с прибори  Laughing  А нали ви казах, че чух как ме хвалят- та казваха, че съм била златна, такава българка не били виждали, много съм била пъргава и чистофайна  Joy   Joy  Joy А момчето преглъща, той си ме знае колко съм безценна, ама ми е благодарен, че успявам да заблудя хората  Joy 

Няма да спя, приказката им е блага / за разлика от манжите ми/  Joy

А и питаха, защо толкова дни готвиме за тях, а не сме извикали братовчеда-гнус  #Cussing out  и момчето смънка " не се разбират с хатуне"  , а гостите казаха, ааа той е виновен, кой мъж се кара с момиче  bowuu 

Другарче, Вили, сега видях постинга ти.  Cry   Ти знаеш много добре, че си обичана и си ни нужна.
Ти си нашата закрилница.
Не искам вече да има сърдити. Помниш ли как каза, че ти е мъчно за всяко момиче, което е писало и после се е изгубило по една или друга причина. Така, че недей да ни изоставяш  Praynig   Hug

# 226
 Другарче , това , че имаме разминаване на мнения по някои въпроси не променя отношението към теб като човек .Поста ти определено ме засегна, не съм очаквала такова нещо от теб   Peace.Това не значи , че аз или ти трябва да мислим еднакво .Всеки усети по различен начин нещата .
Ти си засегната , аз също , но не ни пречи при добро желание да пишем и двете в темата .
Другото е за ЛС , но утре , че днес не ми е ден .

# 227
Елисиния, Честит Рожден Ден! Да си жива, здрава, обичана и любопитна и добра!  Hug  bouquet

Да те обичат и глезят много и винаги да научаваш нещо ново!

Пожелавам ти и да почерпиш с кроасани със сирене и банички!   

Другарче, какви са тез неща! Моля те, тука е за всички място. Не е важно кой как е свързан а арабския свят, а как приема околните. Дисциплината не е излишна, но винаги може да се нарушава, ееех. 

# 228
  • София
На Елисиния с пожелание за много здраве, радост, успехи и любов!

Другарче,Вярно, че съм нова в темата, но искам да подчертая, че ми беше особено приятно виртуално да се запозная с всяка една от вас/еее,  с  някои  и на живо, на мароканската софра../ Wink.Ние сме големи хора, да, различни сме ,но точно това пък прави комуникирането помежду ни интересно.Ще е толкова тъжно, ако заради въпросните  различия някой  наистина напусне темата. SadВ нея място има за всички ни.... Hug Heart Eyes

# 229
Тъкмо щях да лягам, но покрай еджипшъните с и без потници пропуснах да честитя рождения ден на майката на Катя мароки. Та, честит рожден ден на майчето ти, Кате, и като казваш, че ти е голяма утеха и опора - знам много добре какво означава това.  Hug  На нея пожелавам да е жива и здрава, и дълги години да се радва на внучета!! Пази си я, миличка!!  Hug
Едно подаръче от мен:

Toва е "моят" парфюм, той е с младежки дух и подарявам именно него, защото това е духът, който трябва винаги да носи майчето!!   bouquet

Честит рожден ден и на Елисиния!   bouquet

Другарче, спомняш ли си когато имахме спречкване с теб?? Тогава и аз исках така - да си тръгна, но добри хора ме задържаха. Тогава си казах - щом на един човек му е приятна компанията ми - оставам. Оказа се, че съвсем не е само на един човек... Та така и ти сега - не си тръгвай, върни си албума, и ела на сладък мохабет!  Hug
 Предлагам да се редуваме в изготвянето на новите теми - който има желание за това - ще получи възможност. Ще следим реакциите на външните хора и ще преценим кои заглавия са подходящи!! Хайде - дай един гуш и яла яла - на по чайче!!

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 01:02 от Eye of Ra

# 230

Елисиния , честит рожден ден !

Весело посрещане на празника !

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 01:44 от Манел

# 231
Елисиния -Честит Рожден ден!Желая ти много здраве,радост и късмет.
Кате Мар. ,да ти е жива и здрава майчицата и ти много да я радваш с успехите си.А за следващия Р. ден да я дариш със скъпо внуче.  bouquet  bouquet  bouquet
Мариям и Мегли -добре дошли !  bouquet
Другарче,ще ми липсваш,не си тръгвай Hug.Всеки има право на мнение и тук за всеки има място.
Дани ,мир на прахта на майка ти. Hug
Дина Hug
Момичета аз тези дни много нямам време за писане,но сте в мислите ми.И аз като Лили реших,че ми е време за нов дом,но още не съм решила какво и къде искам.

# 232
  • Монреал
Честит Рожден Ден Елисиния! Пожелавам ти сбъдване на всички мечти!

Добре дошли в темата на Мария и МеглиHug

Принцеска, ти ли беше питала, кога ще идваме в Бг? Търсим билети сега, дано за септември да намерим, но много зависи от парите, за съжаление. Обаче задължително ще правим срещи, когато й да се приберем  Hug

Мило Другарче   bouquet

# 233
Добро утро   bouquet
Честит рожден ден на моята градска- Ели  smile3525 Много късмет и любов, мила...
Вили- стига бе, джанъм   bouquet Ако си обидена на някой- просто почакай малко да ти мине и... остани- заради всички нас, които си те обичаме  Heart Eyes
Отивам да се кипря, че днес е единствения ден, в който имам първи час и ще окъснея.
Лек ден на всички  Hug

# 234
Тарик мом  къде ще бъдете в българско? Може и ние да се впишем в списъка на срещите Simple Smile
Ели честит рожден ден, да си жива и здрава и все така чаровна
Много приятни изненади днес и едно малко подаръче от Русе Simple Smile

# 235

добро утро и от мен-лек и успешен ден на вси4ки  bouquet  bouquet  bouquet

# 236
Добро утро и прекрасен ден!
Един поздрав от мен с пожеланието вашите мъже да ви се обяснят така на ранина newsm51   Поздрав! newsm51

# 237
  • по пътеката
добро утро на вси4ки!
по4вам отзад напред!
вили, знаем се, хубав 4овек си, стойностен, полезен, с достойнство и "навит"- на това последното особено държа, като е за идеята дойде и пак се надявам да  се видим по варна! то4но заради мене, заради малкото ни хлапе, заради приятелството , което при мене виртуално и реално си се сливат, нямам разминаване в преценките! ве4е няколко 4овека си тръгнаха, някои успяха да запазят нишката с хора от темата! имам още, с които се опитвам да намерят  отново интереса си към арабската тема!мразя ,когато си тръгва някой, вратата  не оби4ам да се затваря за никой, отворил сърце за нашата тема и за хората там!помисли и погледни ми аватара, там е вси4ко като отговор-подадената ръка на всеки!надявам се да не си отидеш!  bouquet
хаяти, гледам пише варна на профила ти, ами аз съм си дърта варненка, това няма как да го променя! така,4е ако си по варна давай координати, дезертката ме забрави  също, но дано да 4ете от разградско!елисиния, хайде други има ли от варна, хари , не се ослушвай!
а тък като живот и здраве  пристигам със зората в софия след аерогарата си даваме малко време за срещи до автобуса за варна, тоест пак ,ако  има желаещи за едно дългооооооооо(ето това е моето кафе) да ми се обадят! даже  моят ще ми прави роминг, ако успее добре, ако не на неговия телефон ще дам координати, той е с роминг , друг вариант рали-бали, тя ми е свръзката!ако има пътуващи посока варна  през юли, да не се 4удят ами да свиркат за срещи! Hug Hug Peace

4естит рожден ден на ели! подарявам ти един изгрев и един залез в африка, с голямата луна, тишината и един кръш?н мезуид, подвикванията рурурур и празника с танците и и делвите на главата!дано ти харесат!

за имената- монира има много при нас, но виж яхия като на светлето, нито един не съм 4ула!но пък какви има: такуа, моня, хишем, хайт(х)ем, сабри, моамен,зухаир, монджи, тахар, сумая, суад,бадро и тн!
мариам 777 ,таткото е мюслим или християнин?  bouquetимах познати християни в египет,но се загубихме с годините! както и ливанци християни! то войни ли не щеш, миграции ли и толкова!
добре дошла на мегли Hug Hug, само приятели ли сте или с брак?  newsm78  bouquet

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 10:42 от marsy

# 238

Добре дошла на Мегли,разкажи нещо за теб ,разбира се ако искаш  bouquet
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИСИНИЯ-много здраве,късмет и приятни емоции.

# 239
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН МОМИЧЕТА!!!Доста сте изписали докато ме нямаше но успях да ви изчета.Добре дошли на новите момичета.Другарче защо така не ни изоставяй не трябва да имаме конфликти тук.Сега гледам албума сложили са някой нови снимки melany water lily много хубави снимки.

Общи условия

Активация на акаунт