Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е да си българка в арабска държава?
Какви са впечатленията от посещението в Йордания?
Какви са рисковете при запознанства в интернет в арабските страни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е да си българка в арабска държава?
Като българка в арабска страна, тя се вълнува от бъдещето с кирилицата и споделя страховете си. Получава подкрепа и съвети от други участници във форума. Въпреки това, темата за религията в арабските страни предизвиква разногласия, като някои подчертават значението на взаимното подпомагане и разбирателството при справяне с религиозните различия.
-
Какви са впечатленията от посещението в Йордания?
Участниците споделят положителни впечатления от посещението си в Йордания, включително вълнуващи разкази за посещение на исторически места и църквата, разположена на мястото, където Моисей е починал. Те описват климата, кухнята и атмосферата в страната, като изразяват интерес и възхищение към местната култура.
-
Какви са рисковете при запознанства в интернет в арабските страни?
-
Какво е мнението за обсъждането на религиозни теми във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
ама разкажете и вие де

После разбрах, че той предварително е ходил в този ресторант да уреди специална маса и да помоли жената да дойде да ни свири на цигулка
/

, а имахме полет до там. Мъжа ми обаче си беше направил труда да уреди размяна на графика си с друг колега за да може да бъде на моя полет. Случвало се е и друг път и нищо не заподозрях... И понеже не бяхме се качвали заедно на Айфеловата кула , или е нямало време или е било дъждовно и студено , също не го намерих за необичайно , че изяви желание да се качим до горе. И така избра едно по-спокойно ъгълче , застана на коляно и ...... и от там нататък не помня почти нищо

А и си била точно на тези места, за които аз мечтая от дете. Тадж Махал... е-е-е-ех 
Кате- това е твоят цвят 
Нали все не съм разбрала,защото превеждат сериала на арабски с ливански акцент..Ако някой ме светне как стоят нещата,ще съм благодарна
особено за по-пълни като мен би било много болезнено,а и как ще си бутам количката на 15+см ток ?!