Споделете 68

• 22 051
  • 990
  •   1
Отговори
# 615
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че ми идва да крещя, но алтернативата да страдам от гърлобол после ме възпира.
Повредила съм се напоследък. Последната ми изцепка отпреди час е, че съм подготвила подарък на хората, които ни купиха апартамента. Поръчах им табелка за вратата /с тяхната фамилия/ и ще я монтирам като им предаваме владението на жилището. Чафка ми е изпила акъла, но съм сигурна, че ще се изненадат приятно.

# 616
Ето я новата ми рокля, ама по някое време ще изтрия снимката...
ако не го виждате, значи е изтрит, сори:)

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 22:21 от ester

# 617
  • България-Швейцария
Споделям, че чакам одобрение за голям проект и ми е леко нервно.

Тук, както виждам, е забавно Grinning

ПП. Вълк, що така прати в пенсия мъжете на 50, нямам подобни наблюдения.
Но това сигурно е, защото си харесвам повече десния профил, предпочитам да съм отдясно на събеседника си и не си отстъпвам лявата част от спалнята.

# 618
Разпявате се гледам.
Солист, бек вокалчета, но и диригентът се появи.
Всичко си е както си е било.

Наваля ни дъжда в Морската градина.
Патетата от езерцето нападнаха пуканките от една бутка наблизо, а продавачката се беше скрила в стъкленото кафене от дъжда. Ния се изкефи: "Мааааааама, папа папка!" и ме задърпа да ходим, но аз отказах. Пихме сокче и кафенце. Много беше хубаво, мило дневниче. Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 14:28 от Мишона

# 619
Мишон, будка. _утка е друго.

# 620
Споделям, че предпочитам пижами пред нощници, с къси панталонки. Рядко нося рокли. И на мен не ми се лепи, но предпочитам КФС пред дюнери. Също така, още ми е рано да мисля за училище на дъщеря ми. Или пък не?
Дайте определение на лоши момчета, да кажа дали си падам по тях.

# 621
Вълк, признавам си, не съм чел правилата, но очевидно ги спазвам, щом до сега не е имало проблем. И все пак ако трябва нещо да ми се орязва, предпочитам да ми го кръцне Кръци Simple Smile

Само не разбрах коя е Еми.

Е не разбра ли, че Емито е в ушите на Фрида...

Дъщеря ми ме хвърли в размисъл сега по телефона. Искала "емпе четворка" за рожденния си ден, но "можело да е емпе тройка". Викам " Каква тройка.....?" , но тя каза чао и затвори.  След малко схванах горедолу за кво става въпрос и разбрах как се е чувствал баща ми преди мнооооого години, когато му казах, че искам си-ди...

# 622
Споделям, че знам, че не съм Бог, но следя
накъде отиват нещата. От подписа на Тони
Сопрано в ушите на Фридолейн. Стана ми и
ясно, че Вълкът пари не взима. Освен това и
нямам против Елист да ме харесва, що пък не.

# 623
Споделям, че няма такова тъпо парче като мне
Знам, че съм блондинка, ама чак толкова
 ooooh!
Сега зацепвам, че Мишона е Хатшепсут

Dame, лошите момчета скубят момиченцата за плитките и си бъркат в носа
Моят син прави така и му казвам, че е лошо

Сели, още ли ти действам като блистер натопорин
Новият ми подпис е спешъли фор ю , знаеш го  Simple Smile

# 624
Брей, Естер, като цвете си  Grinning Страхотна рокля.

СТр, стискам ти палци.

Днес не съм свършила и за два лева работа. Пия сребърна вода, обаче.  И мога да кажа, че денят ми не е бил загубен, защото научих сума интересни неща. 20% от американците смятали, че слънцето се върти около земята. Хората и делфините били единствените, които правят секс за удоволствие. Хлебарките можели да преживеят до седмица след като им е откъсната главата, после умирали от...глад. 41% от гърците не знаят и не са чували за интернет. 

# 625
И горилите, Ели. За удоволствие.  Grinning така съм чувала.

# 626
Аз пък не вдявам каква е драмата с дюнера.
Защо решихте, че от дюнер се пълнее - пилешко, по-скоро кокоше месо, бозава тънка питка и салата. Ако си маниак и някой сос.
Виж тва баница, мазница, кашкавалки и простотии е друг въпрос. Или сте може би на диета, че казаното от Кръци ви впечатлява?

# 627
Един вид маймуни правят секс, за да тушират пораждане на напрежение в стадото.
Пердашат се като за световно. Делфините имат лични имена. Подозирам,
че знаят повече за нас, отколкото ние за тях.

# 628
Сели, виж какъв ъпгрейд става за едно поколение само. Ти от ТВУ къде стигна, смятай Димана какво я чака, дето се вика - небето ще й е таван.

Секондмент - дълга командировчица. (по Алисиния казус)

# 629
Аз пък не вдявам каква е драмата с дюнера.
Защо решихте, че от дюнер се пълнее - пилешко, по-скоро кокоше месо, бозава тънка питка и салата. Ако си маниак и някой сос.
Виж тва баница, мазница, кашкавалки и простотии е друг въпрос. Или сте може би на диета, че казаното от Кръци ви впечатлява?

Не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт