Споделете 68

• 21 985
  • 990
  •   1
Отговори
# 855
Като стана дума, споделям, че наскоро не съм навестявала ДиС, а трябва  Thinking Няма такива теми  Crazy
минзухар, тази за колите интересна ли е, или да я прескоча  newsm78

Наздраве и от мен  cheers

# 856
Бааааахти тъпия мач....
За първи път откакто е почнало европейското, не слушам сърцето, а се доверявам на чуждо мнение и съответно не печеля. За еврофутбол ви говоря...
Наздраве на който пие. Поне за един съм сигурен, че го прави Simple Smile
Фридман, къв понеделник...Инструктирах мъртвопияния куриер на спиди да е утре при теб. Сори, че ще ви събуди към 6.15....Поне си легна рано - ще си ведра Simple Smile

А да, пак сори, но сега съобщиха по хоризонт, че в неделя ще пръскат борисовата против кърлежи. Сбогом пикник Simple Smile

# 857
Ренка, престани да се изразяваш като мен!!!! Simple Smile

# 858
Защо ли си спомних думите на един дядо, изречени в далечната, студентска 95-та -
-Момчета, пили сте, пили сте. Ми ходете да си лягате.

Хвана ме от първото питие. А не ми се ляга. Интересна вечер се очертава.

# 859
Сел, нали жена ти не влизаше у форума често, бре tooth

# 860
 Joy Сели, корава жена си си взел!

# 861
Незнам. Напоследък май влиза. Може би търси петела Simple Smile

# 862
Жената на Сели е пила с куриер на Спиди и после го е пратила при Фрида ли?
Извинете, ама гледам мача и не съм в час.

# 863
Кравке, пияна жена - весел креват! Народна мъдрост.

Tired Защо никой не ми е казал, че в Уърд имало опция "автоматично запази копие на еди-си-колко минути". Изгоря ми цялата мъдрост от вчерашния ден. Както си пишех, файлът примига, профуча някакво съобщение дето даже е успях да го прочета и всичко изчезна. Направо се изпепели безследно, пусках сърч из целия компютър, откри само някакво спасено парченце, но вместо букви - въпросителни. Добре че поне оня ден запазих на усб-то, та не замина всичко.

Пораженията бяха 7-8 стр. Поплаках, попуших...но, както е казала на Радка майка й - Запрятай са, Радке, тоз х** тебе чака!

Тъкмо приключих. Tired

# 864
Тони, наздраве за най-добрите куриери. За най-бързите такива и тези с най-тънки цени Simple Smile

# 865
А стига бе!!!! Тези турци са ебаааахти калитковците. За кой ли път. горките Усташи....

# 866

Tired Защо никой не ми е казал, че в Уърд имало опция "автоматично запази копие на еди-си-колко минути". Изгоря ми цялата мъдрост от вчерашния ден. Както си пишех, файлът примига, профуча някакво съобщение дето даже е успях да го прочета и всичко изчезна. Направо се изпепели безследно, пусках сърч из целия компютър, откри само някакво спасено парченце, но вместо букви - въпросителни. Добре че поне оня ден запазих на усб-то, та не замина всичко.

Пораженията бяха 7-8 стр. Поплаках, попуших...но, както е казала на Радка майка й - Запрятай са, Радке, тоз х** тебе чака!

Тъкмо приключих. Tired

Калина, и на мен Уорд ми прави същите номера... Sad Сега остава да ми кажеш как точно се запазва автоматично написаното, т.е. обясни ми, моля те, къде и какво да натисна, че да не се ядосвам повече...

# 867
Кравке, пияна жена - весел креват! Народна мъдрост.

Хванах ви. Ти общуваш с мъжа ми.  Grinning Това е основен негов принцип. А аз съм обещала, че докато има нет, водка и прежда в къщи, няма и да помисля за чужди мъже.  Flutter

Нимфетка, http://prikachi.com/users/letia6tata_krava/21M.jpg

# 868
Няма ли кой да и скрие на Летящата макарите...? Аз ще се погрижа за водката Simple Smile

# 869
Сели, за какви макари става въпрос?!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт