Споделете 68

• 22 044
  • 990
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Тренирах тази вечер и така се ентусиазирах, че споделям.

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 06:53 от Катюша

# 751
Зравейте!
Отдавна не съм влизала в темата и не съм ви и чела напоследък. 
Споделям, че днес, 19.06., на братовчед ми Краси и жена му Роси се роди прекрасен син Йоан!!!!!!!!!!!!! Да им е жив и здрав и много да ги радва!

Аз засега се отказах от бебето.  Пожелавам на всички вас много късмет  Hug Heart Eyes

# 752
  • Boston, MA
Ще споделя по късна догма.

Приспах малкия звяр, големият седна да гледа футбол, аз реших да доработя. Докато ми стартира компютъра и сменя батерията, се изнервих, излезнах на терасата да пуша. Реших, че една бирибонка няма да ми се отрази зле, докато зяпам в екрана. Стартира. Отворих Споделете-то, бирибонката и цигарите магически се умножиха. Останах доволна от прочетеното, сега с чувство на изпълнен дълг ще си легна. Споделих.

# 753
Няма да чета 4 страници. Ще споделя, че сънувах Калин@, че превежда някаква детска книжка. Бързо да каже коя е  Grinning

# 754
Пипинце, мисля че беше "Загатката в Енд Хаус".

Добро утро! Успешен ден на всички.
Снощи едно куче лаеше оглушително. Онази вечер - също. Взех мерки.
Днес е тестът по БЕЛ - успех на кандидатите!

# 755
Добро утро, споделящи.  Grinning

Днес ще правя много приятни за мен неща. Изпратих съпружеството, което неистово крещя допреди малко - Имаме съвпадение! Имаме съвпадения!, което означава, че е попаднал на чифт, комплектован от два еднакви черни чорапа. Много обичам да гледам как целува малкато докато спи. Те са много хубава двойка.  Flutter

# 756
Добро утро!

Анджи, де да знам, сънят си е твой, ти кажи Grinning

Бубка, не си мисли, че като споделяш с голяма часова разлика, не следим играта по твоите ширини.

За теб и за всички, които се чувстват "счупени" сегиз-тогиз. Пожелавам ти билети за концерта.

Вчера попаднах на една преместена тема за синдрома на празното гнездо, какво изпитваме, когато децата поемат по пътя си. Не знам, може би защото в моето гнездо хвърчи доста перушина, вече планирам как ще реорганизирам детската стая, когато Марта си бие камшика. За целта обаче трябва първо да изрина след нея с лопатата за сняг няколко чувала боклук. Много смет генерира тоя келеш, ей. Не мога да завъдя грам фън-шуй покрай нея.

# 757
  • Варна
Летяща, нали знаеш как се избягва момента на "Имаме съвпадение"? Купуваш десет еднакви чифта и комплектоваш както дойде.  Laughing

# 758
Знам, че ще звучи празноглаво, но един от любимите ми моменти е когато си хвана наръч от двайсетина черни чорапа, започна да си ги гледам на светлината и да им търся еша. В понеделник бях на зъболекар ( ще ми слагат металокерамична корона на един зъб)- зъболекарката ми връчи десетина малки различно бели зъбчета и каза да си избера Моя цвят. Почувствах се чорапосортировачка отново и си се засмях на ум.
Споделям всякакви мисли, кола, кафе, облян в слънце хол, без грам фун шуй. Много цапат змейовете у дома, а никой не се ориентира към напускане Mr. Green

# 759
Добро утро, фурии,

представих се блестящо в ролята на Яхнала метлата. От нас до работа, около двайсет минути, без да се задъхам, дуднах ли дуднах. Сърцето ми се пълнеше, като гледах болката, изписана по лицето на благоверния. Болка, дължаща се по-скоро на снощния боен дух и монотонността на монолога ми, отколкото на вина или угризения  Laughing

Сега, с чувство на изпълнен дълг сладко си пия кафето и след малко паля бързоходките да поемам по задачи. 

Понеже логореята не ме е пуснала, ми се споделя. Какво да ви споделя? Едно ми е такова, като ученичка пред първа среща,  трепетно и приповдигнато. Очаквам да ми се случи нещо прекрасно, дано не е влюбване, че ще я вапцам тогава. 

Откачам, като видя мъж с бели чорапи. Трябва да ги забранят със закон, само на тенисисти, балетисти и готвачи примерно да им е разрешено.  Рокс, аз въобще не с занимавам да комплектовам чорапи- законния има  трийсет чифта еднакви, черни, като почнат да намалят:lol: купувам още десетина чифта и така.

Като си говорим за чорапи, сещам се за една конфузна случка моя отпреди амнайсет години, свързана е с чорапогащник, къса пола и пресичане на главната бургаска улица с пола, втъкната в  чорапогащника отзад и дупе на показ. А аз си мислех, че съм неотразима и затова се обръщат след мен.

# 760
Боже, на мен ми се е случвало да съм забравила чорапогашник в панталона. Стигам на спирката на тролея, сядам си кротко и усещам че нещо не е наред. Голямо дърпане беше Embarassed

# 761
  • Варна
Привет!
Това с чорапогащника и на мен се е случвало. По-гадното беше когато открих, че имам шлейф от тоал.хартия втъкната в панталона - и така, разходки в офиса.
Споделям, че от всякъде смърди на отпуски. Пише ми се път това лято, ха дано, че само от прозореца ги гледам тея пътуващи.

# 762
ДУ. Споделям грипава жена посред лято Shocked и не искащо детска дете. Честито.

# 763
  • България-Швейцария
Споделям, че тийнейджър № 2 е на 1-ви изпит.
Дано да се справи.

# 764
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че денят ми почна с усмивка. Дано целият е такъв.

Споделям, че да седнеш в кишава локва насред кръстовище също е много екшън преживяване. Облечена с жълта грейка, която незнайно защо беше с плат отвън и шушляк отвътре. Сещате се на какво мязах ставайки от локвата. После в училище се суших до края на часовете върху акумулиращата печка.

Споделям, че исках някой да ми изтръгне сърцето, но разбрах, че ако ме оперират от чувствата, няма да оцелея. Независимо какви са те - просто без тях не мога да живея.

Споделям чаша кафе, изпълнена мисия в банката и това, че се радвам, че сметките ми излезнаха криви и се оказах с повече пари от предвиденото. Не знам дали да се опитвам да разбера откъде идва грешката в пресмятането - ще си разваля кефа. Важното е, че съм на + /за сега/.

Общи условия

Активация на акаунт