Споделете 68

• 22 040
  • 990
  •   1
Отговори
# 735
Толкова ли не си личи, че ми се говори?  Crossing Arms
Подминавате ме като малка гара. Трябва да ида на некоя сбирка, ясно.  Crossing Arms

Споделям, че съм минус 8 кг от 19 юни 2007. Харесвам се пак. Sunglasses Господ да ме пази от Урбазон!
Отслабването не е типичен МС симптом.

Споделям и интересни УСА факти:
- Жена съди Виктория'с Сикрет заради травма, нанесена от прашките и.
- Никъде няма домати. Има салмонела.
- В Сиатъл е имало рекордни за историята на щата температури.

# 736
Споделям потна вечер, потни чаши с мастика и двама потни мъже(един собствен и един чужд), които се драха по хайдушки с някакво парче, уж македонско-няколко пъти. Изобщо не познах кое е. Припева беше "Пат-пат-пат войводоооо", макар че сега като се замисля, не е било припев, ами изблик на патриотичен ентусиазъм. Забранявам мастиката от утре.
За два часа опукаха бутилката и се направиха на мискини. Сега ме гледа с едно око, с другото спи. Смятам да оставя мрънкането за утре, рано сутрин, нека му е гадно. Аз отивам да спя.

Лека нощ, милички. Не ща да чуя за лоши момчета. Трябваше да се оженя за оня студент по медицина, дето ми заспиваше отгоре, да му се невиди. Пиеше само студен ментов чай.

# 737
Еееееееееееее, този пък Пощига ми развали кефа  Crossing Arms
Пощига???  newsm78 newsm78

футбол? Португалия?
мач? гол!

# 738
ХЕлън, какво значи глазирани картофи?
Ами едни такива, дето имат вид на карамелизирани, ама не ми е ясно как се правят. С нещо като коричка и някакви подправки и са много по-вкусни от пържени картофи, примерно. Не са мое дело, аз таквиз шедьоври не мога да творя. Купихме ги минути преди това от кулинарния щанд във Фантастико. Мое дело е простото зеле с месо.

В нашия район им казват пикантни картофи, макар че по-скоро са вкусни и най-малко пикантни. Има ги в Метро, ако правилно се сещам за кои говорите

# 739
Еееееееееееее, този пък Пощига ми развали кефа  Crossing Arms
Пощига???  newsm78 newsm78

Така си се казва човекът. Ташак, а  Mr. Green

# 740
футбол? Португалия?
мач? гол!
Футболът беше с някаква топка, нали??

# 741
  • Варна
 Joy
/за зеФс и броя/вида/смисъла на топките във футбола/

Споделям, че предишната нощ сънувах, че се събуждам побеляла, а сега разбрах че е на много хубаво.

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 23:44 от Катюша

# 742
Ева, говори ми! Hug Аз реших, че не ми говориш вече. Много хора не ми говорят напоследък Sad

Значи имам пълното основание да осъдя Triumph, защото им се трошат арматурите, а това е опасно! веднъж ме нарани, а се случи два пъти с един и същи, достатъчно скъп модел Crossing Arms

Правилно се сещаш notar и така им казват.

# 743
  • Русе
Ева, не се излагай  Crazy Аз просто гледам да се въздържам. Не веднъж съм споделяла, че чета всичко и всички. Просто не смея да пиша наведнъж всичко, което искам да изкоментирам.

Гледам Шеметен град. Един е ял кучешка храна. Което ме подсети за една случка от преди мнооого години. Седим си в една приятелка и идва друга девойка, която не ни беше много симпатична. Много нахална беше. Идва, отваря хладилника и "Кво има за хапване". На вратата на хладилника сложена кесийка с котешка храна. Грабва я и докато се усетим налапва 2-3. "ММмммм много вкусни бисквитки"  Shocked Казахме й после, но тя продължи да настоява, че били много вкусни. А миришеха ужасно. Можете да си представите как.  Sick Чудя се, какво ли е станало с нея? Не съм я виждала от 8-9 години. Беше доста хахава и не беше тръгнала на добре със сексуалния си живот, а в последствие установихме, че и със сексуалната ориентация.

Напоследък често се замислям за това, какво е станало с някои хора. И ми е мъчно, че за точно определени не намирам нищо... А ми се иска да знам.

# 744
Споделям приятна вечер навън посемейному (има ли такава дума  newsm78 Embarassed) Подухваше вятър и нямаше комари  Grinning
Понастоящем малкото дете спи, голямото и таткото чакат "Бягство от затвора", а аз привършвам джина с тоник. Идилия  Sunglasses Чудя се дали да си сипя още едно или да си лягам  Rolling Eyes
Хелън, аз ти говоря  Hug Само дай тон  Peace

# 745
Дадох! Grinning С тоник с водка Blush Обаче от това ли ми е горещо... Thinking  Ще взма да си включа и КлЮ-то.

# 746
Един е ял кучешка храна. Което ме подсети за една случка от преди мнооого години. Седим си в една приятелка и идва друга девойка, която не ни беше много симпатична. Много нахална беше. Идва, отваря хладилника и "Кво има за хапване". На вратата на хладилника сложена кесийка с котешка храна. Грабва я и докато се усетим налапва 2-3. "ММмммм много вкусни бисквитки"  Shocked
Споделям, че Димана и Момчил наскоро ми разправях (бяха в настроение за признания на стари прегрешения), че са яли от котешката храна и суха и от консерва, сухата била по вкусна. Яли са и от сухата кучешка на кучето на майка ми и тя не била лоша.
 По отношение на кантарите аз съм радетел на мотото " Живот без кантар, живот на кяр"  едно е да знаеш, че си дебел, друго е да знаеш колко точно, предпочитам първото.

# 747
" Живот без кантар, живот на кяр"  едно е да знаеш, че си дебел, друго е да знаеш колко точно, предпочитам първото.
Страхотно Киф! Joy Hug От утре само да ми каже някой нещо за кила Mr. Green

ПП. Нямам кантар. Те нали са до 120? Mr. Green

# 748
Прочетох ви,което си е направо за споделяне с привкус на гордост!
Бяхме на язовир и сме уморени и доволни!Благоверният реши:ще се купува нова палатка!  Явно аз в скоро време  почивка на хотел няма да помириша!

Свраче еми то с тези цени, кво да прави човека newsm78!!
На мен спането по палатки ми допадаше
 навремето(скоро не сме ходили)!
Винаги имаше яки купони  Drunk!

# 749
Дадох! Grinning С тоник с водка Blush Обаче от това ли ми е горещо... Thinking  Ще взма да си включа и КлЮ-то.

Joy Хм, решено е, ще си сипя още едно и аз  Peace

Моят синковец също опитва котешка храна наскоро. Няколко деца си гледат едни котета около блока. Купуват им храна; та той я опитал, че и му харесала  ooooh! Питам го защо - отговорът: "А ти как опитваш на Моника храната"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт