Споделете 68

• 22 060
  • 990
  •   1
Отговори
# 720
Мосю Поаро отдавна е обяснил "защо жените харесват лоши момчета". Ако слушкате, ще ви го изровя от книгата  Laughing .

# 721
  • Paradise
В коя книга точно, Умбра?
Като се замисля, май имаше нещо такова.
Аз слушкам, давай отговора Grinning

# 722
Споделям петица по математика във ФМ факултет на голямото вълче.
Ще се научи да хапе, дърпа, и къса, ама към края на даскалото.
Споделям, че ако бях админ щях да имам компютърен мод с ник Аз, Роботът.
Които на лотариен принцип да проверява постинги, аватари и подписи, да пише
ЛС-та и да има в речника си двайсетина реплики от рода на:
-Не спори с мод.
-Ще те банна!
-Баннах те!
Споделям, че Бог е несправедлив.
Не съм искал повече от него, само по-равномерно разпределение
между вълци и вълчета, ама не би!

# 723
  • тъгата в мен
Прочетох ви,което си е направо за споделяне с привкус на гордост!
Бяхме на язовир и сме уморени и доволни!Благоверният реши:ще се купува нова палатка!  Явно аз в скоро време  почивка на хотел няма да помириша!

# 724
Споделям, че току що се скарах с едно лошо момче! Crossing Arms Вкъщи. Той е на диета, по препоръка на доктора, когото посети вчера. Трябва да махне 10 килограма (онзи дето ви го показах с отрязана глава). Аз претенции към килата му нямам, но пък ми трябва жив, значи трябва да имам. Диетата му за вечеря включи: голяма чиния зеле с месо, две кърначета, 200-300 грама глазирани картофи, 1 бутер щруделче и около литър безалкохолно. това в 22.20 часа! Как го опущих, та за 15 минути погълна всичко това!? ooooh! Четох конско, но с вида си не съм добър пример. Обаче с подвизите си откъм гладуване съм! Е, гладна и дебела, ама пък мога да гладувам колкото си искам. Наговорих куп страхотии, но, повярвайте ми, съвсем оправдано в този случай! Ефект, честно да си призная, не очаквам, макар че ме гледаше с ей такива очи
Ядосах се! Сипах си водка с тоник и лед, и наздраве на пиЮщите и на всички останали!

# 725
Споделям динамичен ден, главоболие и чай от бял равнец.
Споделям, че от както се сдобихме със свърх модерен кантар, всеки път щом се кача на него, гадината изписва ERROR. Crossing Arms

# 726
  • Варна
Олелеееее, че интерсна вечер цари тук.
Поименно/сори Сопрано/:
К@лина/два пъти смених @-то докат го наместя Laughing- ще дойда с четри кила морска риба+миди+калмари, тоест морските продукти от мен, ако намерите къде да се съберем с русенки Heart Eyes.
Ще взема и Анджи, и Ета ако им се идва. Ама на мен ми се... запознава и запива с вас  Hug.

Umbra, от както се помня меся/ и пиша/ но така никога не ми е идвало да формулирам месенето- поклон!

п.п. Обичам и ЗеФс, и Флор- вие защо не се обичате бе! Егати и злопаметността  Sunglasses!!!
+ това ЗеФс каза, че не е лошо момче/като на Таня Боева/ Sunglasses

Наздраве пак!

п.п. пропуснах доста варненки- моля да не се сърдят- само изброените персони познавам и за това така...ох изчервих се  Embarassed...

# 727

Споделям, че от както се сдобихме със свърх модерен кантар, всеки път щом се кача на него, гадината изписва ERROR. Crossing Arms

Joy Joy Joy
и моето чудо на техниката прави същия номер

# 728
ХЕлън, какво значи глазирани картофи? Ох, всичко от изброените ми се дояде. Тъкмо се чудех и аз- да ям ли, да не ям ли... Grinning
Бианка, аз кво да кажа, като ми подариха такова нещенце за РД-то, че и бременна бях. ПОне  скилограм отгоре тегли, да знайти!  Mr. Green
Абе, не съм фен на електронни термометри, апарати за кръвно, кантари.

# 729
  • Русе
Дренка ме е изпреварила. Моля, ако трябва и на лични, сподели за тези картофи.  Praynig

Мисля, че не съм се изказала за лошите момчета. Навремето все на такива налитах. Накрая си казах "Стига". И все пак... си падам по такива. Мисля, че се разбирам по-добре с тях. Аз по принцип се разбирам по-добре с мъже. Но най-вече въпросните, подложени на обсъждане.

# 730
ХЕлън, какво значи глазирани картофи?
Ами едни такива, дето имат вид на карамелизирани, ама не ми е ясно как се правят. С нещо като коричка и някакви подправки и са много по-вкусни от пържени картофи, примерно. Не са мое дело, аз таквиз шедьоври не мога да творя. Купихме ги минути преди това от кулинарния щанд във Фантастико. Мое дело е простото зеле с месо.

# 731
Споделям, че мразя електронни кантари. Като взех да отслабвам... смъкнах 20 кила, взех да чета за множествена склероза, а то му свършила батерията, мамка му. Като си стъпих на този с пружинката и животът ми се подреди отново.  Grinning

# 732
Еееееееееееее, този пък Пощига ми развали кефа  Crossing Arms

# 733
Еееееееееееее, този пък Пощига ми развали кефа  Crossing Arms
Пощига???  newsm78 newsm78

# 734
Ааааа, сетих се за кои картофки. НЕ ги харесвам. По- добре пърженки, ако може от МАк Доналдс.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт