Споделете 68

• 22 041
  • 990
  •   1
Отговори
# 705
Споделям нов подпис, кредитите за Калин@ и нужда от нещо силно, много силно за нерви.
Имам изпълнено с бяс сърце към детски учителки и ревливо дете, което вече за трети ден ми реве сутрин и вечер.

# 706
  • Paradise
И мен кантарът не ме обича.
Ми то под такава тежест не му е лесно....

Явно ми е писано цял живот да си ходя гладна и окръглена.

# 707
Споделям, че тъкмо почнах да си точа зъбенцата патриотично и ми изтриха попрището безследно. Ще взема утре да се предложа за модератор при конкуренцията и само ще редактирам постове, докато откажа всички да пишат там както е в "Татковци"

# 708
  • Paradise
Вълк, да си попреметеш малко кутията с ЛС става ли?

# 709
Точно да заям един във втора тема и ми я изметоха. А така силно "омоляваше" админите да не я трият... Днес няма да се бия с никого.  Cry

# 710
Благодаря ви за комплиментите, роклята е хубава, трябва да се поотчупя и да нося рокли, т.е. да си купувам и такива, защото това засега ми е единствената... искам и такава като на аватара, ама няма къде да се излегна така блажено без да съм обезпокоявана от мисли за буболечки и кърлежи....

# 711
Споделям, че по централните новини (?) ''разбулиха'' тайната защо жените харесвали лоши момчета - защото съчетавали в себе си качествата от т. нар. ''Тъмна тройка'' - хитрост, импулсивност и непукизъм.
Де Хитър Петър, де Стойчо от маалата.

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 22:28 от Ева на сцена

# 712
Зефс, едно спарингче? Не ща да страдаш.  Laughing

# 713
  • о`майна лунна нощ е
Точно да заям един във втора тема и ми я изметоха. А така силно "омоляваше" админите да не я трият... Днес няма да се бия с никого.  Cry

... а трябва ли?

Споделям два опразнени гардероба и секция. Резултатът - едва намирам място да стъпя в коридора. Предстои борба със стъкларията в кухненските шкафове.

# 714
Зефс, едно спарингче? Не ща да страдаш.  Laughing
Извинявай за забележката, че караш безотговорно. И аз така карам. Ще ми простиш ли накрая?

# 715
Ева, точно днес  ( и вчера) дискутирах темата за лошите момчета с един приятел. Тая тъпа тъмна тройка кой знае кой умногъзец я е измислил Tired

# 716
Споделям, че не знам дали трябва, но след конструктивната ти критика се замислих малко. Двете изтрити теми направо ме разсъниха и зарадваха. Явно си търся белята. И да знаете, че не съм "лошо момче". Точно обратното.

# 717
  • Русе
ДОбра вечер, другарчета. Флор, бръкна нейде мнооого дълбоко из спомените с тази песен. Мерси.

Споделям вечер без съпруг. Детето разходено, нацапано, изкъпано и нахранено. След малко ще опитам да го хоризонтирам.

Казвала ли съм, че ужасно много обичам джин с тоник. Това е единственото алкохолно нещо, което пия с истински удоволствие. Всичко друго преглъщам с не особено желание... просто защото няма джин-с-тоник  Mr. Green За съжаление нямам в наличност нито едно от двете. И по-добре, отколкото да имах само едното  Crazy

Зефс, мисля, че бъркаш съгражданките. Ако съм права - непростима грешка допускаш. Точно Флор да объркаш с Кръци. Лошо... мнооого лошо...  Crossing Arms

# 718
Не бърка, Деб. ОСвен факта, че съм злопаметна.  Sunglasses

http://www.youtube.com/watch?v=2i0hCKGAIqU

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 22:52 от Флор

# 719
  • Русе
 smile3506 извинете тогава  smile3537 имам главоцеп голям. Обмислям идеята да си легна с детето.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт