Споделете 68

• 22 041
  • 990
  •   1
Отговори
# 780
Ако познавате някой, който има нужда от по един чорап, имам около 20-30 бройки... Mr. Green

аз! имам 7 единички, но са детски. ако пратиш твоите, няма начин да не напасне нещо и да вържем чифт. иначе на Голям Батко не му пречи да си обува два различни по цвят, а ако са с различна дължина- още по- добре.

# 781
Чорапи у нас не се губят. Само един на детето преди 3 години. Виж парите мистериозно изчезват от портмонето ми. По мои сметки все трябва да има по някоя стотачка, а на ревизията само някакви жълти стотинки се ширят в красивия ми, червен портфейл.

# 782
Споделям, че цвят по телефон не се описва добре. Камо ли когато е само във въображението на клиента. Ще трябва да дойде в печатницата.
ДУ, Фло.  Mr. Green

# 783
Буми, няма да се получи май Thinking У нас най-малкия крак, за който има единични чорапки е 45-ти номер...

# 784
  • При хората, които обичам
Как да не се описва цвят, Зефс? На въпроса ми "Гащеризоните, които поръчахме, в кралско синьо ли са, както се разбрахме?" те отговориха "Да, хубаво синьо е" Mr. Green

# 785
Връщам се от изпита на седмокласниците... Дадоха им шибан текст... Всъщност тектът е хубав, с изненадващ финал, но труден (според мен) за преразказване... Едни дълги, тромави изречения, пълни с подробни изброявания... Дидактическата задача поне беше лесна - стискам им палци, дано се справят... Praynig

# 786
Чорапите ги яде чорапеното чудовище.
Аз вече се отказах да си купувам черни чорапи-ходя с весели, на мечо Пух и Йори. Писна ми Ведрият да се опитва да си навира 45 номер краката в моите чорапи и после да ме навиква, че пак съм прала на висока температура.
Има по няколко самотника, но те са си в отделно чекмадже, чакат си другарче.

# 787
Прости ми, блондинка съм. Псуваш ли ме или да се надувам, че ми правиш комплимент? Thinking

# 788
Прости ми, блондинка съм. Псуваш ли ме или да се надувам, че ми правиш комплимент? Thinking
Добро Утро

# 789
  • При хората, които обичам
Прекалено просто се оказа за изпушилите ни мозъци, Фло Joy

# 790
Ах, ДД, Зефс!
тайно се надявах да е комплимент за моята прекрасност! Mr. Green

# 791
Калин@ - дано не си му дала от онези канцерогенните фъстъци - аз оттогава не ги доближавам тези храни!
Хелън- мъжът ти не е идеален, а просто те обожава! Сега видях топлото ти посрещане в една друга тема - мерси!
А аз споделям гадна задуха и очакване на уикенда с нетърпение! И тръпка като на ellyst, но от oчакване на инфо за новата кола и може би нов мотор...
Като сте тръгнали с тия съкращения, да знае някой какво значи МСПРОСТ?

# 792
Споделям предиобедна треска.
Лятото ходя бос ,за да дам възможност на чорапите ми да се чифтосат.
По - трудно е с тези на децата-винаги ме хвърлят в дълбок размисъл -размерът има ли значение ,както и дали има разлика в мъжките и женските чорапи за възраст между 4-7 години.

# 793
Алергията ми почти изчезна.
Проблема е, че с нея зачезна и друго нещо...
Калпавите ми обяснения за многото пътувания и притесненията около втората работа, вече не успокояват досадното сутрешно любопитство на ближните:
- "Ти вече няма ли да помислиш за доктор, все пак след 3 месечно закъснение и обилно спонсориране на фирмите производителки на тестова за бременност е ясно, че не си бременна?"

Споделих, сега ако може и да ми олекне...

# 794
Отивам да търся новият албум на Остава. Слушах Rock'N'Roll Song Designers и много ми хареса  Grinning Доста гадничко ще е ако само може да се тегли. Обичам да си имам оригинално дискче.

Общи условия

Активация на акаунт