Споделете 68

• 21 989
  • 990
  •   1
Отговори
# 825
Следобедния съм е много хубаво нещо, ако не ти прелитат самолети над главата през десет минути.
gall, сутринта покрай терасата ми минаха сигурно поне 7 хеликоптера, не знам какво имаше, но шума беше ужасен. Тогава и аз бях не леко кисела, ами направо супер кисела  Wink

# 826
Следобедния съм е много хубаво нещо, ако не ти прелитат самолети над главата през десет минути. Сега съм недоспала и леко кисела. Къде се е юрнал тоз всичкия народ! Вчера минах през "Златни пясъци". Такъв битак няма никъде.
Споделям,че на 'Слънчев баЗар' е по-зле.

# 827
Съгласна съм с мислите на CTramel.
Темата често е "Захапете" с елементи на "Кой е по-по-най".

И аз съм съгласна,защото и мен са ме хапали Embarassed,но незнам защо newsm78 Някой ходил ли е скоро  през почивните дни на място,където има басейн,спокойно е,и не е много далече от София?

# 828
Споделям, че пък аз искам да си остана вкъщи завинаги  Mr. Green . Отпуската ми свърши, от понеделник сутрин на работа, следобед на изпити.

# 829
Свърши ми принудителната неплатена отпуска, нагледахме се с малчо. Ще се мъча пак да качвам песни на новия си плеър, днес го тествах при момчетата от магазина, ми работи си като пушка. Даже качиха 30 детски песнички, че после няма откачане от дребов.

# 830
Жозефин, какво означава "флинда"?
Благодаря предварително за отговора!

# 831
Жозефин, какво означава "флинда"?
Благодаря предварително за отговора!
Едно време баба ми го ползваше в смисъл на "кокона" но с леко негативен оттенък, нещо такова ми се върти. Аз съм го ползвала по-скоро за рима с Жозефинда  и за  майтап.

# 832
  • тъгата в мен
"флинда" ми звучи като въртиопашка,ама ми е простено!Нали съм сврака,все към пернАтите ме влече(може и другото ударение да се използува)
(не )Споделям голяма жега и "молитва за дъжд"-ако има някой,който още я помни тази песен...
И главоболието си,няма да го споделя!Ще го пишем,че е от времето...

# 833
Абе Летяща и Джей Джей.....Как пък го организирахте този пикник точно когато и където всеки уйкенд си рахождам трите питбула?

Oстави ги у вас и ела. Отворко! Все се скатаваш. Телефона на Фрида даде ли?  Crossing Arms

Не, но калъфа и пътува към нея. Благодаря на Ведрия, че ми спести два три стотака. Ще ги инвестирам в алкохол естествено. Simple Smile

# 834
  • Boston, MA
Добрутро! Няма да хапя.

Да имат много късмет кандидатстващите! (студенти или гимназисти са това?)

Калина,  Heart Eyes! Ютуб-а се оказа заключен на работа, та ви поздравявам всички с втората песен от новия албум на Coldplay (Cemeteries of London)! Ако не ви мързи, пуснете си я, ако ви мързи, довечера ще ви я пусна...

# 835
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че робинята Изаура отива на село. Моля не правете танци за дъжд, защото ако и тази седмица не успеем да я окосим, маточината ще цъфне и може да отпишем реколтата. Вече и без това е стигнала до коленете.

# 836
Споделям, че не мога да свалям филми  Twisted Evil
Във всички сайтове, където съм регистрирана ми пише, че искало някви си "cookies" квото и да означава това  Rolling Eyes
Някои има ли си на идея как да го оправя  Rolling Eyes

# 837
Преядох!
Споделих!

# 838
Бут, подбут - свински бут.
Споделям чудо. Споделете на втора страница....  Не ви е срам!

# 839
Споделям ремонт. В стаята ми съм само с леглото и компа, утре и тях ще ми изнесат и ще трябва да се свирам където намеря...имам толкова трупани неща и боклучета, които са ми събирали само прах, че направо ми се замая главата....а си мислех, че не съм Плюшкин...ох ремонтите са много кофти работа, резулатът после си струва, но докато дойдем до него...

Общи условия

Активация на акаунт