"ПАЗАРДЖИШКОТО хлапе, топи в шадравана босото краче!" (24)

• 16 305
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро
ние днес май вече щем не щем ще излизаме до центъра  Sad
Много жега.

Хм...
    Ами аз ходя с Йоана до синагогата - като влезеш в тунелчето, веднага вляво. Забравих името на кафето.  newsm78 Ванчето обаче го знае. Надявам се да се включи и да го уточним. Heart Eyes
сетих се, но това е малко заведение и за количките една ли ще стане.
На тортата заведението май е сянка сутрин  newsm78
Ставам че зверчето е на гърнето и мучи Crazy

# 136
Тед, аз ходя в "Плеяда", защото там е заградено и Йоана няма къде да търчи. Ако седна в "Бакарди", това означава да я гоня из цялата торта. Twisted Evil

# 137
Нели, екстра е заведението за нашите бързи краченца. Има много място за колички...или бъркам newsm78
Нали има там и магазин за сувенири и галерия Blush

# 138
Нели, екстра е заведението за нашите бързи краченца. Има много място за колички...или бъркам newsm78

Точно там е! Peace

# 139
  • Пазарджик
Нелкич, много гърчави тез деца - ни ли ги храниш  Mr. Green . Не две, ами пет като тях ще се съберат в коритото  Joy .

Гдето продават две мои шишета, но никой не ги купува  Mr. Green .

Лили, какво стана с курса за бременни  Grinning ?

# 140
Нелкич, много гърчави тез деца - ни ли ги храниш  Mr. Green . Не две, ами пет като тях ще се съберат в коритото  Joy .

Ми нали са кърмени - кърмено дебело няма.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 141
  • Пазарджик

Ми нали са кърмени - кърмено дебело няма.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Най-важното да са здрави децата Peace .

# 142
Оф,пуфтя,откачам и едвам дишам в тая жега  Close
Днес съм много ядосана и сърдита на целия свят и на себе си,всички и всичко ме дразни....

Я другите бременни да кажат къде си правят изследвания,че с тая болница вече полудях,всеки път ми изкарват бактерии, а после като дам стерилна у.... и нищо няма,писна ми вече,все не мога да нося изследването навреме на док. Пък вчера и албумин ми извадили  Twisted Evil

Янче,ми аз казах ли ти ,че ще затварят Бамбуча,ма на като не слушаш  Heart Eyes

Аз пък не знаех,че там има кафе  Embarassed

# 143
  • Пазарджик
Я другите бременни да кажат къде си правят изследвания,че с тая болница вече полудях,всеки път ми изкарват бактерии, а после като дам стерилна у.... и нищо няма

Аз ходя в тази лаборатория на автогарата, в бялата къща. Само че урината си "я приготвям" в къщи  Mr. Green - купувам си контейнер за урина от аптеката и взимам сутрешната, първа урина, след като се измия  Embarassed , за да няма евентуално някакви външни замърсители и после си я нося ....

# 144
НЕлка - ми аз излизам към 9.30сутринта  и най-късно 12ч. съм в къщи на климатико....Иначе освен, че вече по цял ден ми се гади  Sick ...и краката ми отичат.. и рева без причина и всичко ме дразни  smile3515 (включително сутиена   bombs ) - ми е лека бремеността  pregnant Ама за срещата при Синегогата ме бройте  Peace

Соня аз още не съм почнала с изследванията, ама в Пз бих се насочила и аз към лабораторията на Автогарата (не че знам точно къде се намира дее  Thinking )

ВАнче пък обаждай се де....щом ще пиеш кафе на Банков  Crossing Arms

Отивам да си взема пореднатя порция сън  smile3507

# 145
Ама за срещата при Синегогата ме бройте  Peace

Хм...ми нямаше те, Гери! Sad
Само Яна дойде. По пътя видях и Тед с Младен, но на тях вече им беше заврял чайника. Laughing

# 146
  • Пазарджик
ВАнче пък обаждай се де....щом ще пиеш кафе на Банков  Crossing Arms

Следващия път ще свиркам  Whistling , ама то пак ще е на обяд, в почивката  Peace .

# 147
хайде срещата да е по- рано, днес заврях и Младен за капак искаше постоянно да е в движение добре че поне се разминах с ходенето за ръка с него.
mother-of-pearlS щом ти отичат краката смятам знаеш, направи си изследване за албумина. Мен ме накараха да си направя три дни подред и трите дни показаха различно.
Сонче, това не добре с албумина вземай  мерки.
Ама вие вече си знаете минали сте веднъж по този път какво съм седнала като дърта свекърва да дудна.

# 148
Ване, при Банков е малко опасно за нас. Движението по двете близки улици е доста натоварено. Thinking

# 149
  • в Надежда-та
Ама в Плеядата всеки ден ли се събирате newsm78
Ние може да дойдем за 3-4 дена ама не е сигурно още Thinking

Общи условия

Активация на акаунт