Кога проходиха Вашите съкровища?

• 11 283
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
На 1 год. и 20 дни направи първите си крачки сам. След 13-я месец проходи стабилно.
Пак благодаря на отговорилите момичета. Ема направи 1 годинка на 22.07, но още не може да ходи Sad. Има голям мерак, но я е много страх. иска да я държа не за една а за двете ръчички и тогава няма проблем, но сама дори и крачка не си помисли да направи. Sick Дано успее до средата на септември да проходи, защото сроковете ме притискат (тя ще трябва да отиде на ясла а аз на работа). ooooh!
Да не би да е падала доста и за това да я е страх да се пусне. Защото моето момче  два месеца преди това обикаляше доста стабилно като се придържа по мебелите. Но е падал малко повече и за това го беше страх да се пусне Simple Smile

# 196
На 13 мес, след това падна едната и дълго време я беше страх да се пусне.

# 197
Моята Михаела се пусна на година и 19 дена.Помня точно дните,защото беше рожденния ден на баща и.Голяма радост беше.

# 198
Сина ми проходи на годинка а дъщеря ми на 10 месеца.

# 199
  • Стара Загора
моят син проходи сам на 10 месеца и 20 дена

# 200
Преди седмица Party

# 201
  • в Надежда-та
На 10м.

# 202
На навършени 11 месеца. Има време. Всичко си става когато му дойде времето  Peace

# 203
Каката на 10 месеца, а баткото на 1 годинка и половина.  Peace
Всичко е индивидуално.

# 204
  • София
Към 10-11 месеца се пусна за пръв път да хиди самичка, но стана по-стабилна около годинката. Затова съм отговорила 12м.  Peace

# 205
Отговорих с 15 месеца. Първите си самостоятелни крачки направи точно на годника и два месеца, и малко преди годинка и три месеца вече ходеше сама. Изправена по мебелите и стените обаче трамбоваше още на 11 месеца.

# 206
За мен прохождането е не първите стъпки за ръчичка,а когато наистина може само да ходи,това при моята щерка се случи на година и три месеца

# 207
  • София
еха честито.
Нас още ни е шубе, нищо че сме вече на 13 месеца.

# 208
  • В светлината на слънцето
Дъщеря ми протича на година и два месеца. Не проходи, а буквално протича. И не се спира до момента. Синът ми проходи на годинка. На година и два месеца вече тичаше след кака си.
Всичко обаче е индивидуално. По-късното или по-ранното прохождане изобщо не са критерий за интелектуалното развитие на детето. Naughty

# 209
На година и 4 мес.

Общи условия

Активация на акаунт