ОКТОМВРИЙКИТЕ си правят нови срещи в идващите дни горещи

• 10 022
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
sunny_77, варианта със замяната е супер. Аз понеже не съм поръчвала досега и немах представа, благодаря за уточнението.
mylili, тя свекито си го "изпроси" тоя списък. Да не говорим, че и обясних като хората, че искам до края на август всичко да е купено и готово, за да съм спокойна, пък и защото бебето меоже да се роди и по всяко време и септември, а тя ми заяви, че по-рано от края на август-началото на септември нищо нямало да купува  Crazy #Cussing out Малко ме нервира тогава, защото смятам, че трябва да се съобрази с моите желания в случая.
Кажи, моля те както ползваш в момента за бюста и как го съчетаваш с продуктите против стрии. А като се мажа ситрин и вечер против стрии кога ли ще успявам и бюста да мажа  newsm78 Laughing, че и него искам да предпазя от стрии.
feel_u, дано скоро отшуми болката в ухото, че е много неприятно

# 196
ПуканкаZ, elissa_kv, jijibiji, JANITA75, Miss Fairy, sunny_77, Nikozi, SvetlI_81, vanche_mamche, MightyBabka, Moni_Barbaroni, mylili, feel_u   преглеждат тази тема.

Ааа, Пуки, къде си ме пропуснала мен? Laughing Аз цяла сутрин си вися тук.

Мами, като захванехме темата за бельото направо да си питам дали сте носили/ ще носите такива колани и стягащи "гащи" за след раждане http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=24_220&products_id=2870
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=24_220&products_id=2872
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=24_220&products_id=2931

# 197
Здравейте !
Днес бях на консултация и по въпроса за големината :моята е 90/ 20 см.Това било добре .Много се е увеличила - миналия път преди 39 дни  надлъжния размер е бил 8 см.
feel_u, на течение стояла ли си в скоро време? Бързо се оправяй!И да не отваряте много прозорците на колата като пътувате Весело изкарване!На всички ,които ще ходят на море и друга почивка -весело да си изкарате Hug

Някой пие ли  флуорни таблетки?

# 198
Ха-ха  Joy.Умрях да се смея...Исках да кажа моята МАТКА е толкова голяма -Хей вие какво си помислихте Joy

# 199
 Mr. Green Joy hahaha

Хахаха  Joy

# 200
Severinka,при мен тези колани са задължителни,първия път ползвах за да помогна на свиването на корема,а и да не се отпусне като дроб  Joy.
Nikozi,аз пия флуорни таблетки по препоръка на мойта зъболекарка.

# 201
В събота трябва да ходя да ми правят едно изследване в Цибалаб, 3 пъти ще ми точат кръвчица,в рамките на 3 часа,като първия път трябва да е на гладно,т.е. ще трябва да е сутринта  Sad Може и да успея да прехвърчам за лекцията,а после и за срещата,ако е в 13.00 часа,ама хич не знам как да го измисля  newsm78

Това пък защо? Висока ти е захарта ли?
На мен д-р Марков ми каза да си направя, защото съм с наднормено тегло и на 36 години. Да ама изследванията ми до сега показаха захар в норма и изследването отпадна.

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 12:27 от mimisofia

# 202
Ооо, Никози, аз понякога ткива ги пиша в бързината  Laughing, но все пак се сетих за какво става въпрос и преди да прочета втория пост.
Иначе аз не пия нищо в момента - нито витамини, нито флуорни таблетки, нито нищо. Ти като стоматолог кажи дали наистина е много важно в момента да приемаме флуор newsm78, че аз с мойта зъболекарка не съм се виждала половин година
sunny_77, а ти на кой вариант се спря точно от тези дето съм пуснала: само за корема или за корем и крака нещо?

# 203
Аз също пия флуорни хапчета за зъбките.

# 204
Здравейте!

feel_u, дано се оправиш по-скоро. Болката в ухото за мен е една от най-гадните, които съм изпитвала.

Nikozi, аз не пия флуор, но се мия с Lacalut, която съдържа флуор, а гледах, че го има и в Мултивитамините, които пия(когато не забравя). Я дай подробности за флуор-а. Ако не се лъжа, ти си стоматолог, нали така?

Нямам търпение да дойде вече юли... остават 2 седмици и малко докато заминем на моренцееее...... само си представям как се разхождам на хлад из морската градина и ми мирише на море и се чуват вълните как се плискаааат, и чайките мързеливо крякат Simple Smile Кееееееееф, размечтах се....
Уф, аз пък искам въздушна пушка! Всяка сутрин в към 5-6ч. гларусите си правят оперативка на покрива на отсрещния блок и ми иде да стрелям, стрелям... Няма такива гадни добитъци, ей! То не е крякане, не е шум  #Cussing out После отлитат по задачи, ама кел файда аз като съм вече трайно будна...

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 09:21 от barabina

# 205
  • София
Nikozi, аз започнах да пия Зимафлуор, това ми изписа наблюдаващата лекарка на последната ЖК, по 1мг на ден, каза до края на бременността, че и после, а и за бебчето като се роди се изписвали...
А по въпроса за зъбките...моето бебче явно започна да си взима нужното и едно зъбче започна да ми се чупи, там съм на зъболекар и аз другата седмица, дано няма други поражения  Praynig

# 206
Привет. Само минавам, че ми е крив ден и не искам да "разпръсквам" лошо настроение.

Флуорните таблетки не се ли пият от 7-ми месец нататък ?

# 207
Момичета за лекцията  събота - не е отменена,остава си от 9и30ч.Понеже писах лично съобщение на Асенцето/от септемврийките/каза,че не трябва предварително записване,зашото имало места за 40души ,а последния път се събрали 22 мами и милси, че и сега ще има места.
Сиси аз съм на Окръжна да и ако искаш наистина можем да се чакаме някъде и после нещо да се разберем с другите момичета ,които ще ходят и после след лекцията на срещата и така  Grinning
Еличка говори така за море и чайки ,говори  Laughing аз си поръчвам снимка от морската градина  Laughing
Никози добра ти е матката  hahaha   
Сисилка а ти в колко трябва да си за тея изследвания,може пък и да успееш ако не за лекцията за срещата поне  Simple Smile
Сев ако ти питаше кои ще са на срещата - брой и мен  Wink

# 208
  Severinka,да ти кажа честно не съм мислила още по тоя въпрос,ама мисля че ще е добре и на краката да помогнем малко,но това последното най ми хареса,дето е на дупето и корема.Това ми е като начало,а аз така или иначе после тръгвам на целутрон и мисля да стопявам всичко колкото се може по-скоро след раждането.
 Енигма,аз също мога да направя прекачване на Окръжна,така че ако се уговаряте нещо за час казвай та да съм точна и нещо за разпознаване де  Joy.
 syconium,мила бързо изхвърляй лошите мисли и се зареждай с положителна енергия  Hug

# 209
Мерси за уточнението за сутиените  Hug Ще отида до Ремедиум да видим какво предлагат там, но офиса на Данет определено ми е близо, така че по-натам ще се престраша и оттам да си взема нещо. А за стягащите колани за коремче съм ЗА. Само не знам какво е чувството да го носиш де, но поне ще го носим по към есента и зимата и няма да ни спарява, че ако трябваше сега да го носим, я си представете...

sunny, видях им от сайта картат, близко ми е. Мерси  Hug

Nikozi, ахах ти с тези размери, направо 5-ет значета ще родиш с едно напъване наведнъж  hahaha

feel_u, определено се пази от надухване в колат, колкото и жега да ви е, не отваряйте прозорците или ако сте с климатик да не ти духа директно  Naughty

О, и май го обсъждахме, ама newsm78 все пак биберонката каква трябва да бъде, каучукува или силиконова? Коя е по-добра, да не казвам по-безопасна)))

Общи условия

Активация на акаунт