НОЕМВРИйчета ритничета раздават, мамите им да се радват!

• 8 706
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
ladybebi -сори за показалеца smile3503
БЛАГОДАРЯ ЗА ПАЛЦИТЕ МОМИЧЕТА.
Досега спах Embarassed,просто бях много изморена.
 Амниото мина, не е толкова страшно,но в майчин дом е пълен хаос.Стоях от 9.30 до 13.00 за тази процедура, като обиколих 3 кабинета и то само да попълня документи, накрая просто исках само да мине.Както и да е мина.Усеща се само боцването и дори сестрата ми държа ръката. доц.д-р Димитрова ми я извърши, предварително около 20мин гледа бебчо и според нея всичко ни е ОК и резултата от амниото трябва да е такъв, дано PraynigРезултата от ДНК-то излиза в сряда.
тонеска-стискам палци.

# 226
Браво Майче.Сега почивка и по-малко притеснения.Резултзтите ще са добри.Продължаваме да стискаме палци.
Тонеска,Дианка и още имаше май  Hug и  fingerscrossed
Ние отиваме малко cookи cheersПосле като си дойда само добри новини да чета.

# 227
Ели може да се видим в заведенията до аквариума,че там може да похапнем рибка с бира (пък и да не висим прави да се чакаме ,ако някой закъснее Joyне че се очертаваме да сме много)beer.Пу само за ядене мисля Whistlingили до делфинариума някъде,ама там само на сокче!!! newsm78
Хайде бе варненски мами къде се изгубихте  ruporuu
И на всички тумбаци бравус за хубавите новини  bouquet

# 228
аз тъкмо в предишната тема писах,че варненките сте най-много,а то какво стана-за една среща не можете да се съберете.И като споменах варненките-къде е Розичка?

# 229
Как така несериозни бре....и аз казах,че ще дойда....единствено условие да има пържена рибка. Между другото последния път хапнах много хубава и прясна на плажната. А и ще станат хубави снимки до морето.
Някой пита за болки и придърпвания, нормално е стига да е поносимо и да не е постоянно.Аз от 2 дена съм с едни такива странни тъпи болки около левия яйчник, като ставам от сън и под ребрата ме боли,но като се раздвижа ми минава.
Стискам палци на всички чакащи за преглед и резултати.

# 230
Руми, благодаря ти за отговора за ФМ.
Незнам за сега смятам да се доверя на моя доктор. Той има много добра апаратура и всеки път много обстойно оглежда органите на бебо, прави му разни измервания, кардиограма...Мисля си, че и като специалист е добър все пак е нач.отделение в ТК. Аз го питах дали трябва да ходя на ФМ и той каза, че това правим всеки път и е безмислено. Ходих на ранния биохимичен скрининг по негова заръка, а утре сме на БХС. Незнам мисля да му се доверя, но ми е едно объркано такова като чета как всички ходят на ФМ при определени специалисти, та затова попитах.

# 231
Здравейте мами!

Тонеса, Дианка   Peace Peace и само добри новини!

Ани гледам и при теб само хубави новинки от деня.  Hug

Хрисе, виждам че си мирясала с тази царевица.  Mr. Green Утре да хапнеш една и заради мен, че мъжа ми  каза да не си и помислям .Naughty Naughty Вчера пак я гледах в магазина, ама като се сетя колко ще ми е зле и се отказвам.  Sad

Вале, добре че написа за лимоните, защото аз бях решила всеки ден да си правя фреш от лимони.  Crazy За венците нещо специално ли правиш? Мойте също кървят.  Sad За зъбите нямам притеснения, то и без това само коронки и пломби са ми в устата.  Не остана какво да се разваля. Mr. Green

Аз нямам против да си говорите за храна. Така ми давате идеи, че и без друго не ми се яде нищо.  Hug Мъжа ми да му мисли къде ще я намери тази храна.  hahaha Добре, че вече има цаца тук(в САЩ). Не бях хапвала повече от 2 години, та доста се беше шашнал, ако ми се дояде къде ще я намери.  Joy

Ели, уж килограми щеше да ми даваш, а си ги държиш.  Crossing Arms

Момичета, не се притеснявайте за болките в корема. Аз съм така откакто забременях. Според лекаря няма място за притеснение.  ooooh!

# 232
Браво Майче за амниото че не те е боляло.Значи са свършили работа палците (без единия показалец Laughing Mr. Green)
Ама аз нещо съм изпуснала пак май (а уж изчетох всичко ooooh!) Тонеса и Дианка имат преглед ли?А кога е?
Ей да ви се похваля , в понеделник влизам в пети месец и имам РД - значи на двадесет и трети ставам на 23, даже термина ми е на 23-и ама ноември Mr. Green.Важно е че всичко е на 23  Flutter Joy

# 233
Юле казвай адреса и да ти пращам, че вече ми тежат.Даже ще ги опаковам като подарък.А и до края аз пак ще си наваксам.
За срещата на аквариума не е зле.Значи сме 3 за сега-аз, Анутев и Тофифи.Мацки ще ви пиша на лични да си дам телефончето да се разберем.
Тонеска и Дианка сигурна са заседнали да си бъбрят, че ги няма още калпазанки такива.

# 234
Айде идвам на отчет Grinning

Бебо е идеален според докито. Отговаряме си на седмичката, имаме си всичко - даже и пишка - та си обувам едни сини гащи. Татито е много щастлив, а и на мен ми стана кеф - като разбрах, че няма никакви проблеми - все ми беше тая дали ще е момче или момиче. Е искаше ми се да връзвам панделки, ама това право си го запазвам за третото хлапе Mr. Green Та това е в общи линии - още съм в еуфория, гледаме снимки и клипчета - по-късно ще кача снимки и на нашето гардже да оплакнете окото Wink

Мая сигурна съм, че резултата ще е супер Hug

# 235
Айде в мъжкия отбор и Тонеска.Поне имаш опит с мъжагите, а и поправка ще има за момиченце.
Честито.
Анутев и Тофифи да си дадат телефоните да се разбираме.

# 236
Тонеса, честито и от мен!  stork-boy
Слагай снимките на бебо да ходя да ги гледам, че аз имам само една от март.  Crazy

Ели, нямаш грижи с адреса само дай повечко килограми, че по 100 пъти на ден се меря, а промяна никаква.  Crossing Arms

# 237
  • Sofia
Тонеска честит ти нов мъж smile3503 Радвам се че всичко с бебчо е наред.Ще сформираме с теб клуб на мъжките майки.

# 238
Еййй, Тонеска, честит ти мъж  Hug И най-вече честити хубави резултати - имаше файда от цялото това стискане на палци  Mr. Green

# 239
Браво Тонеса Party Супер е че всичко си е наред а както викаш ти - панделки другия път.Ама то от татито зависи- какви бойци пуска Laughing

Общи условия

Активация на акаунт