Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е усещането от ритника и за колко време може да се усети?
Как да избера подходящ подарък за рожден ден на близък човек?
Какви са усещанията по време на бременност и какво е нормално за този период?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е усещането от ритника и за колко време може да се усети?
Усещането от ритник може да варира при всяка жена, но обикновено се описва като леко потрепване или движения в корема. В началото тези усещания могат да бъдат леки и продължителни, докато стават по-силни с напредването на бременността. Обикновено първите движения на бебето могат да бъдат усетени около 20-та седмица, въпреки че понякога това може да се случи по-рано.
-
Как да избера подходящ подарък за рожден ден на близък човек?
-
Какви са усещанията по време на бременност и какво е нормално за този период?
Усещанията по време на бременност могат да варират, включително усещане за трептене или леки движения в корема, както и промени в апетита. Нормално е да се изпитват различни симптоми като умора, главоболие или промени в теглото. Въпреки това винаги е добре да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения.
-
Какво може да означава усещането за сърцебиене по време на бременност?
-
Какви са вероятностите за раждане на дете със синдром на Даун?

Резултата от ДНК-то излиза в сряда.
и
и
После като си дойда само добри новини да чета.
не че се очертаваме да сме много)
.Пу само за ядене мисля
или до делфинариума някъде,ама там само на сокче!!! 

За венците нещо специално ли правиш? Мойте също кървят.
Добре, че вече има цаца тук(в САЩ). Не бях хапвала повече от 2 години, та доста се беше шашнал, ако ми се дояде къде ще я намери. 

Супер е че всичко си е наред а както викаш ти - панделки другия път.Ама то от татито зависи- какви бойци пуска