Наистина матиращ крем!

• 78 449
  • 378
  •   1
Отговори
# 300
И аз мислех да пробвам с Кларината като основа за грим Grinning Аз фон дьо тен не ползвам, само пудра леко си слагам, но се чудех дали Кларината няма да стои странно в този случай Thinking. Понякога като не се разнесе добре остават по лицето едни като топченца.

# 301
При мен не се е случвало,а и съм слагала и фдт,и пудра върху крема  и си беше ок

# 302
Значи и аз него ще пробвам да полвам и за дневен тогава Simple Smile  Минавало ми е през ума да опитам, но си помислих, че няма да се получи.Мерси още веднъж Hug

# 303
колкото и тривиално вече да звучи,единствения крем който има матиращ ефект при мен е крем Кларина,в него се съдържа прахообразна субстанция и като се намажа все едно съм с крем и пудра Mr. Green
Преди съм си купувала 2-3 пъти въпросната кларина,но я слагах само вечер на лягане,защото адски много ми лепнеше.Тука който предлага да я използва като основа за грим,мнооого ще сгреши Naughty

# 304
А този крем някой ползвал ли го е http://www.framar.bg/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88-effaklar-m- … -pid30005946.html ? Наистина ли матира и свива порите или и той само обещава?? Чудя се между него и Нормадерм, кожата ми е много мазна и супер бързо се залъсква, затова много се чудя кой от двата да избера.

По-скоро само обещава Peace В "мазния ми период" бързо ми лъсваше кожата от него, по-добре не рискувай преди да го пробваш от мостра Rolling Eyes

Този:
http://www.framar.bg/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88-effaklar-k- … -pid30005950.html
също не ми хареса. Даже минимален ексфолиращ ефект нямаше Naughty

# 305

От този съм страшно доволна. 

# 306

http://www.clinique.co.uk/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?C … DUCT_ID=PROD60126
Този е и за разширени пори,но наистина матира перфектно и кожата става кадифено мека.
На Eucerin и аз имам матиращ,но ефекта е временен,иначе като цяло съм доволна.Добра идея е като база за грим,но за разлика от този на Клиник,не предотвратява напълно лъщенето.

# 307
А този крем някой ползвал ли го е http://www.framar.bg/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88-effaklar-m- … -pid30005946.html ? Наистина ли матира и свива порите или и той само обещава?? Чудя се между него и Нормадерм, кожата ми е много мазна и супер бързо се залъсква, затова много се чудя кой от двата да избера.

По-скоро само обещава Peace В "мазния ми период" бързо ми лъсваше кожата от него, по-добре не рискувай преди да го пробваш от мостра Rolling Eyes

Този:
http://www.framar.bg/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88-effaklar-k- … -pid30005950.html
също не ми хареса. Даже минимален ексфолиращ ефект нямаше Naughty
Ясно, и аз така си предполагах, че само обещава да върши работа Laughing От Ефаклар К съм тотално недоволна - наистина нямаше и минимален ексфолиращ и обновяващ кожата  ефект, на всичкото отгоре бях мазна като тиган с него Sick Затова така се чудя дали да рискувам с Мат варианта на Ефаклар, но наистина по-добре първо мостра да взема да го видя що за стока е...ако някой благоволи да ми даде мостра разбира се Whistling То като им искаш мостри в някои аптеки то са едни театри едни чудесии - правят се, че нямат, все едно че червата им вадиш направо като им искаш мостра #Cussing out Една като я питах дали има тестери  тя ме погледна така все едно я питах дали има тестиси  Crazy

# 308
От мат варианта на Ефаклар съм доволна. По-добре ми матира от на Биодерма матиращия. И не само ми матира хубаво, но и кожата ми стана кадифена направо  Crazy

# 309
От мат варианта на Ефаклар съм доволна. По-добре ми матира от на Биодерма матиращия. И не само ми матира хубаво, но и кожата ми стана кадифена направо  Crazy
Взех да се ровя из нета за въпросния Ефеклар - .Това е матиращия крем,който най-много се харесва от серията,а след това и измиващия гел. Но дали е наистина толкова хубав и заслужава ли си парите (около 30 лева гледам,че е..)  newsm78

# 310
Аз ползвам и крема и измиващото и съм много доволна.

# 311
колкото и тривиално вече да звучи,единствения крем който има матиращ ефект при мен е крем Кларина,в него се съдържа прахообразна субстанция и като се намажа все едно съм с крем и пудра Mr. Green
Преди съм си купувала 2-3 пъти въпросната кларина,но я слагах само вечер на лягане,защото адски много ми лепнеше.Тука който предлага да я използва като основа за грим,мнооого ще сгреши Naughty
Aз съм го правила и нямах проблем,но не го предлагам на никой друг да го прави,всеки решава за себе си Peace

# 312
Ползвала съм Effaklar k и съм доволна. Имаше сякаш лек матиращ ефект и сега се змислям за Effaklar M  newsm78

# 313
Момичета искам да ви кажа колко съм недоволна от кремовете но Юсерин скоро си взех Хидро-протект с фактор 15 за комбинирана кожа,като се намажа и след два часа така ми омазнява лицето,а кожата ми  комбинирана склонна към лъщене само на т-зоната,според мен крема е по подходящ за нормална към суха кожа.
Някой друг ползвал ли го е и има ли такива наблюдения?

# 314
Момичета искам да ви кажа колко съм недоволна от кремовете но Юсерин скоро си взех Хидро-протект с фактор 15 за комбинирана кожа,като се намажа и след два часа така ми омазнява лицето,а кожата ми  комбинирана склонна към лъщене само на т-зоната,според мен крема е по подходящ за нормална към суха кожа.
Някой друг ползвал ли го е и има ли такива наблюдения?

Аз го имам и въпреки че всичко е до кожа и не може да се категоризира,на мен ми действа почти по същия начин.Наистина след два часа вече не съм толкова матирана LaughingНе се получава някакво кой знае какво лъщене,и аз съм само на Т зоната,но не е като това на Клиник,което горе съм показала и което е бетон.

Общи условия

Активация на акаунт